Αποχωρήσεις από το ΜεΡΑ 25 με βαριές καταγγελίες κατά Βαρουφάκη

10:31 - 16/07/2020

Από A. AE 10:17 – 16/07/2020 Τελευταία Ενημέρωση 10:18 – 16/07/2020 Αποχωρήσεις από το ΜεΡΑ25 με βαριές καταγγελίες κατά του Γιάνη Βαρουφάκη. Πιο συγκεκριμένα, εκτός κόμματος είναι πλέον  ο συντονιστής του κόμματος, Πάτρας Άλκης Φλωρόπουλος και οι πολιτευτές Άρης Παναγόπουλος και Ράνια Νταλή, καταγγέλλοντας οικογενειοκρατία και ιδιοτέλεια. Μας φόρεσε στο κόμμα τη σύζυγό του, Δανάη Στράτου, η οποία δεν έχει βιοποριστεί ποτέ στη ζωή της, κάνοντας δημόσιες παρεμβάσεις αλλά και αναλαμβάνοντας θέση στο κόμμα. Δεν έχουμε μάθει ποτέ τι συμβαίνει στις συνεδριάσεις της πολιτικής γραμματείας του ΜΕΡΑ25 και δεν ενημερωθήκαμε ποτέ για το πώς επιλέχθηκαν τα δεκάδες νεαρά έμμισθα στελέχη του κόμμ

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αποχωρήσεις με «καρφάρες» από το ΜΕΡΑ25 του Βαρουφάκη!

Αναταραχή στο κόμμα του Γραμματέα του ΜΕΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη, με αποχωρήσεις στελεχών, που αφήνουν αιχμές κατά του κ. Βαρουφάκη για τον τρόπο λειτουργίας του κόμματος. The post Αποχωρήσεις με «καρφάρες» από το ΜΕΡΑ25 του Βαρουφάκη! appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αποχωρήσεις με καταγγελίες στο ΜέΡΑ25

Αναταράξεις παρατηρούνται τα τελευταία 24ωρα στο κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, καθώς τρία στελέχη ανακοίνωσαν τις παραιτήσεις τους, αφήνοντας, παράλληλα, αιχμές προς τον γ.γ. του ΜέΡΑ25, αλλά και προς την σύζυγό του.

Διαβάστε το στο efsyn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη