#Άρης

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Newsit
Η ΑΕΚ νίκησε με… περίπατο 3-0 τον Παναθηναϊκό στην κατάμεστη OPAP Arena και έκανε “άλμα” προς τον τίτλο, στην 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1. Στην 7η “στροφή” των πλέι οφ της σεζόν, το θέαμα ήταν πλούσιο με 7 γκολ και πολλά highlights, αλλά οι δύο εκπλήξεις στα Λαμία – ΠΑΟΚ και Άρης ... Περισσότερα To άρθρο Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:01 25/04/2024

Μεντιλίμπαρ: «Αν ο Άρης έπαιζε έτσι σε όλα τα ματς, θα βρισκόταν πιο ψηλά»

fosonline.gr
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε ότι έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν κατάφεραν να διευκολύνουν τη ζωή τους στο πρώτο ημίχρονο που ήταν το πολύ καλό διάστημα της ομάδας του.
23:48 24/04/2024

Τα highlights της ισοπαλίας του Άρη με τον Ολυμπιακό (video)

pressaris.gr
Ο Άρης εμφανίστηκε βελτιωμένος μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, φέρνοντας ισοπαλία 1-1 με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των Play offs. Μορόν και Μαρτίνς τα γκολ του αγώνα.  Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, ο Άρης είχε κατά διαστήματα καλή απόδοση, έδειξε ενέργεια, έκανε όμως και αρκετά αβίαστα λάθη με το τελικό σκορ να είναι δίκαιο […] The post Τα highlights της ισοπαλίας του Άρη με τον Ολυμπιακό (video) appeared first on pressaris.gr.
23:10 24/04/2024

Τόλης Βοσκόπουλος: Όταν μοιράστηκε τη θεατρική σκηνή με τη Γεωργία Βασιλειάδου – Σπάνια φωτογραφία

instyle.gr
Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία, στην οποία ο Τόλης Βοσκόπουλος μοιράζεται τη θεατρική σκηνή με τη Γεωργία Βασιλειάδου. Γράφει ο Άρης Λουπάσης στην ανάρτησή του: “Ο Τόλης Βοσκόπουλος με τη Γεωργία Βασιλειάδου αρχές της δεκαετίας του ’60 στη θεατρική σκηνή του Περοκέ, όπου εμφανίζεται […] The post Τόλης Βοσκόπουλος: Όταν μοιράστηκε τη θεατρική σκηνή με τη Γεωργία Βασιλειάδου – Σπάνια φωτογραφία appeared first on InStyle.
22:48 24/04/2024

Super League: Ο Άρης έκοψε βαθμούς από τον Ολυμπιακό (1-1) στο Χαριλάου

news.gr
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να φθάσουν στην ανατροπή του σκορ και απομακρύνονται από την κορυφή της βαθμολογίας
22:38 24/04/2024

Γκέλα (και) για τον Ολυμπιακό – Ισοπαλία με Άρη!

aek1924.gr
Ψυχωμένος ο Άρης, πήρε 1-1 από τον Ολυμπιακό που πίεσε αναποτελεσματικά και μένει πολύ πίσω πλέον στη μάχη του τίτλου. Ο Ολυμπιακός «κόλλησε» στο 1-1 με τον Άρη για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League στο «Κλ. Βικελίδης» και έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία για να φτάσει την 3η […] The post Γκέλα (και) για τον Ολυμπιακό – Ισοπαλία με Άρη! appeared first on AEK1924.gr.
22:37 24/04/2024

Βελτιωμένη εικόνα, έβγαλε αντίδραση, ισόπαλος 1-1 ο Άρης με Ολυμπιακό

pressaris.gr
Ο Άρης εμφανίστηκε βελτιωμένος μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, φέρνοντας ισοπαλία 1-1 με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των Play offs. Μορόν και Μαρτίνς τα γκολ του αγώνα. Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, ο Άρης είχε κατά διαστήματα καλή απόδοση, έδειξε ενέργεια, έκανε όμως και αρκετά αβίαστα λάθη με το τελικό σκορ να είναι δίκαιο […] The post Βελτιωμένη εικόνα, έβγαλε αντίδραση, ισόπαλος 1-1 ο Άρης με Ολυμπιακό appeared first on pressaris.gr.
22:10 24/04/2024

Super League, Άρης-Ολυμπιακός 1-1: «Χ»αμένη ευκαιρία για τους Πειραιώτες

NewsBomb
Super League: Με τον ΠΑΟΚ να χάνει βαθμούς και το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός πέταξε την ευκαιρία με το 1-1…Περισσότερα...
22:04 24/04/2024

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

thessports.gr
Μπροστά στο σκορ πέρασε ο Άρης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Λορέν Μορόν στο 48′ να πιέζει τον Ντόι, να φεύγει απέναντι από τον Τζολάκη και να γράφει το 1-0. Δείτε το γκολ:
21:53 24/04/2024

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

thessports.gr
Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ντέρμπι του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τους γηπεδούχους να έχουν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Αρκετές επιστροφές είχε το αρχικό σχήμα του Άρη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς οι Χουλιάν Κουέστα, Λορέν Μορόν, Μόζες Οντουμπάτζο και Σάπι Σουλεϊμάνοφ ξεκίνησαν στο […]
21:53 24/04/2024

Live ενημέρωση: Μπροστά με δύο γκολ η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

sportime.gr
Η εξέλιξη των αγώνων Λαμία-ΠΑΟΚ, Άρης-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
21:47 24/04/2024

Η φάση που ζήτησε πέναλτι ο Άρης πάνω στον Φετφατζίδη

pressaris.gr
Οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν στο 38′ για πέναλτι πάνω στον Φετφατζίδη με τον Σλοβένο διαιτητή Ομπρένοβιτς να δείχνει να συνεχιστεί ο αγώνας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ The post Η φάση που ζήτησε πέναλτι ο Άρης πάνω στον Φετφατζίδη appeared first on pressaris.gr.
21:10 24/04/2024

Οι 11 του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό

thessports.gr
Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του Άρη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τους Κουέστα, Νταρίντα και Σουλεϊμάνοφ να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα του Άκη Μάντζιου. Αναλυτικά: Ο Άρης παρατάσσεται με: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζουλ, Νταρίντα, Φετφατζίδη, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο και Μορόν. Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Ζαμόρα, Ντουκουρέ, Μανού, Τζούρασεκ, Πάρντο, Ρόουζ, Παναγίδης, Φατόρε
20:54 24/04/2024

Άρης- Ολυμπιακός: Ακυρώθηκε μέσω VAR το γκολ του Ολυμπιακό (video)

thessports.gr
O Άρης είδε τον Ολυμπιακό να σκοράρει στο «Βικελίδης» με τον Γιόβετιτς, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε μετά από εξέταση του VAR, για φάουλ του Ζέλσον Μαρτίνς στον Μοντόγια. Δείτε το γκολ πατώντας εδώ
20:53 24/04/2024

Το πικρόχολο σχόλιο του Γιάννη Αλαφούζου για την διαιτησία του Λαμία-ΠΑΟΚ

filathlos.gr
Το πικρόχολο σχόλιο του Γιάννη Αλαφούζου για την διαιτησία του Λαμία-ΠΑΟΚ 24/04/2024 Πυρά κατά του διαιτητή Κατσικογιάννη που διηύθυνε το παιχνίδι Λαμία-ΠΑΟΚ, εξαπέλυσε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού ανέφερε στο twitter: «Κατσικογιάννης δάσκαλος, ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς και Στάβρεβ ; Δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίμε η να γελάμε...».  Υπενθυμίζεται ότι ο Νταμπάνοβιτς ήταν ο διαιτητής που είχε σφυρίξει το περσινό ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στα πλέι οφ αφήνοντας με σφοδρά παράπονα τους «πράσινους», ενώ ο Στάβρεφ διηύθυνε πρόσφατα το Άρης-Παναθηναϊκός και προκάλεσε ξανά την έντονη δυσαρέσκεια του «τριφυλλιού» με τα σφυρίγματά του. 
20:48 24/04/2024

Live ενημέρωση: Άνοιξε το σκορ η ΑΕΚ – Μπροστά και ο Άρης

sportime.gr
Η εξέλιξη των αγώνων Λαμία-ΠΑΟΚ, Άρης-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
20:47 24/04/2024

Άρης - Ολυμπιακός 0-0 LIVE: Ακυρώθηκε γκολ των Πειραιωτών μέσω VAR

Newsit
Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακός για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, με τους Πειραιώτες να δίνουν “μάχη” για να μείνουν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός έχει μειώσει τη διαφορά από την πρώτη θέση στους 6 βαθμούς, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο, με αποτέλεσμα να “καίγεται” για ... Περισσότερα To άρθρο Άρης - Ολυμπιακός 0-0 LIVE: Ακυρώθηκε γκολ των Πειραιωτών μέσω VAR δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:01 24/04/2024

Επιστροφή στην βασική ενδεκάδα για Κουέστα, Σουλεϊμάνοφ και Φαμπιάνο

pressaris.gr
Μετράει επιστροφές σημαντικών παικτών στο αρχικό σχήμα ο Άρης για το παιχνίδι σήμερα απέναντι στον Ολυμπιακό. The post Επιστροφή στην βασική ενδεκάδα για Κουέστα, Σουλεϊμάνοφ και Φαμπιάνο appeared first on pressaris.gr.
19:10 24/04/2024

Λεπτό προς λεπτό το ματς ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό (19:30 PRESSARIS LIVE)

pressaris.gr
Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” θέλοντας ξεκάθαρα να αλλάξει εικόνα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα (19:30 – PRESSARIS LIVE). Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες Μείνετε συντονισμένοι…   Η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζουλ, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Φετφατζίδης, […] The post Λεπτό προς λεπτό το ματς ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό (19:30 PRESSARIS LIVE) appeared first on pressaris.gr.
19:10 24/04/2024

Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ

NewsBomb
Super League: Δείτε LIVE την εξέλιξη του ντέρμπι κορυφής, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και των αγώνων Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία…Περισσότερα...
19:03 24/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load