Η Σάσα Σταμάτη απαντά για τα επαγγελματικά της σχέδια – Οι προτάσεις που απέρριψε

10:36 - 16/07/2020

Στην κάμερα του Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο μίλησε η Σάσα Σταμάτη, η οποία απάντησε και για το επαγγελματικό […] The post Η Σάσα Σταμάτη απαντά για τα επαγγελματικά της σχέδια – Οι προτάσεις που απέρριψε appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Σάσα Σταμάτη απαντά για τα επαγγελματικά της σχέδια- Οι προτάσεις που απέρριψε (VIDEO)

Στην κάμερα του Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο μίλησε η Σάσα Σταμάτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της. «Πάντρεψα τον αδερφό μου, τον αγαπάω γιατί είναι αγωνιστής, το παλεύει, δεν το βάζει κάτω. Και θέλω να ανακοινώσω και στο Happy Day ότι θα γίνω θεία, περιμένουμε μωράκι, τον Γιάννη Σταμάτη junior! Επειδή εγώ θα αργήσω να παντρευτώ, είπα να παντρέψω τον αδερφό μου. Επαγγελματικά έχω να σου ανακοινώσω ότι τη Δευτέρα ξεκινάει μια καινούργια εφημερίδα, όπου θα γράφω κι εκεί. Τηλεοπτικά μου έχει γίνει κάποιες προτάσεις, αλλά έχω απαντήσει αρνητικά. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη να κάνω κάτι και δεν έχει προταθεί κάτι που να μου αρέσει πάρα πολύ. Και δεν είμαι σε καλή φάση να κάνω

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο