Γιάννης Στάνκογλου: Από το Νησί στις Άγριες Μέλισσες – «Είπα κατευθείαν το “ναι” γιατί…»

21:42 - 11/10/2019

Για την απόφασή του να πει “ναι” στη σειρά Άγριες Μέλισσες μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου στο περιοδικό “Τηλέραμα” και την […] The post Γιάννης Στάνκογλου: Από το Νησί στις Άγριες Μέλισσες – «Είπα κατευθείαν το “ναι” γιατί…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Στάνκογλου για τις "Άγριες Μέλισσες": Είπα κατευθείαν το "ναι" γιατί…

Για την απόφασή του να πει “ναι” στη σειρά Άγριες Μέλισσες μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου στο περιοδικό “Τηλέραμα” και την Αθηνά Ζαχαράκη. Συμμετείχατε σε μια τεράστια επιτυχία, στο Νησί, και τώρα επανέρχεστε με κάτι που επίσης υπόσχεται επιτυχία. Τύχη; Και τύχη και πολλή δουλειά και ευτυχείς συγκυρίες, αλλά κυρίως θέμα επιλογής. Τα χρόνια που πέρασαν από το Νησί έως τώρα έρχονταν στα χέρια μου προτάσεις, τις οποίες αρνήθηκα, ενώ ας πούμε θα μπορούσα να τις κάνω για τα λεφτά. Αλλά δεν το έκανα. Για να είμαι ειλικρινής, βέβαια, δεν μου προτάθηκε κάτι που να γούσταρα τρελά κι έτσι αφιερώθηκα περισσότερο στο θέατρο όλο αυτό το διάστημα, το οποίο υπηρετώ εδώ και 20 χρόνια. Όταν όμως μου πρότειναν τις

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η εξομολόγηση του Στάνκογλου για τις Άγριες Μέλισσες - «Είπα κατευθείαν το "ναι" γιατί…»

Στο περιοδικό «Τηλέραμα» και την Αθηνά Ζαχαράκη μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου, όπου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο είπε το «ναι» στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»... The post Η εξομολόγηση του Στάνκογλου για τις Άγριες Μέλισσες - «Είπα κατευθείαν το "ναι" γιατί…» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο