#Μέλισσες

Μαρία Καλλιμάνη: "Με τις Άγριες Μέλισσες ένιωσα την αναγνωρισιμότητα στο δρόμο"

patrasevents.gr
"Δεν θυμάμαι να με κυνηγούν ιδιαίτερα για συνεντεύξεις"
22:53 22/04/2024

Μεγάλος διαγωνισμός παραμυθιού από τις Εκδόσεις LeBee

monopoli.gr
Οι Εκδόσεις LeBee, ανακοινώνουν την έναρξη του του διαγωνισμού συγγραφής παραμυθιού «Χρυσές Μέλισσες».
14:53 19/04/2024

Για ποιον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες είχε κανει γυρίσματα ο Γιαννης Φέρτης

olympia.gr
Αυτό που δεν ήξερα και μόλις το έμαθα είναι ότι τον ρόλο του Νέστωρα – Ταξίαρχου είχε επιλεγεί ο τεράστιος Γιάννης Φέρτης. Και μάλιστα είχε γυρίσει αρκετές σκηνές (βλ.φωτογραφία). Τελικά αποχώρησε καθώς οι απαιτήσεις των γυρισμάτων, σε συνδυασμό με τις θεατρικές του υποχρεώσεις τότε, δεν θα του επέτρεπαν να ανταποκριθεί όπως θα έπρεπε στον ρόλο […] Για ποιον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες είχε κανει γυρίσματα ο Γιαννης Φέρτης - olympia
17:28 14/04/2024

Σταμάτης Γιατράκος: Πέθανε ο γνωστός μουσικός παραγωγός

instyle.gr
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο γνωστός μουσικός παραγωγός, Σταμάτης Γιατράκος. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Νίκος. Ο Σταμάτης Γιατράκος είχε “ντύσει” με τη μουσική του μερικές από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές, όπως “Οι Σαββατογεννημένες”, “Η Τούρτα της μαμάς”, “Τα μυστικά της Εδέμ”, “Οι Άγριες Μέλισσες”, το “50-50”, […] The post Σταμάτης Γιατράκος: Πέθανε ο γνωστός μουσικός παραγωγός appeared first on InStyle.
14:46 14/04/2024

Δανάη Μιχαλάκη για Άγριες Μέλισσες: «Άκουγα κοιλίτσες να γουργουρίζουν και δεν μπορούσα να κάνω λήψη από τα γέλια»

patrasevents.gr
«Με τη Μαρία και την Έλλη φυσικά έχουμε κρατήσει επαφές, δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο μου στάθηκαν γιατί ήταν η πρώτη μου δουλειά»
22:53 06/04/2024

Μαρία Κίτσου: Αγνώριστη στη νέα σειρά του Alpha «Να με λες μαμά»

thecaller.gr
Η Μαρία Κίτσου, μία από τις κορυφαίες θεατρικές ηθοποιούς της γενιάς της, είναι ένα από τα πλέον περιζήτητα πρόσωπα μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες», όταν έγινε ευρέως γνωστή στους τηλεθεατές.Η Μαρία Κίτσου, μία από τις κορυφαίες θεατρικές ηθοποιούς της γενιάς της, είναι ένα από τα πλέον περιζήτητα πρόσωπα μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες», όταν έγινε ευρέως γνωστή στους τηλεθεατές.Ο ρόλος της «Ελένης» την ακολουθεί μέχρι σήμερα. Όμως, η ίδια έρχεται σήμερα να ανατρέψει τα δεδομένα. Στην εγχώρια αγορά, τόσο την κινηματογραφική […]
16:00 05/04/2024

Χρήστος Μαλάκης: «Όταν πέθανε η μητέρα μου δεν την έκλαψα, δεν μπορούσα»

paraskhnio.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Χρήστος Μαλάκης. Ο ηθοποιός ο οποίος αυτή την περίοδο συμμετέχει στη σειρά του ANT1, «Ψυχοκόρες» μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, αλλά και την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε μέσα από τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες». Διαβάστε περισσότερα στο gossipstory.gr Το άρθρο Χρήστος Μαλάκης: «Όταν πέθανε η μητέρα μου δεν την έκλαψα, δεν μπορούσα» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
12:28 03/04/2024

Γιώργος Σουξές αποκλειστικά στο Ηχόραμα 100,8: Είμαι συναισθηματικός βλάξ και δεν θέλω να το χάσω

karditsanews.gr
Είναι ο γλυκός ενωμοτάρχης από την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες», είναι ο τρυφερός παπά-Γρηγόρης από «Το Ναυάγιο» που παρακολουθούμε φέτος στην τηλεόραση, είναι ο πρωταγωνιστής στο θεατρικό «Da», είναι ο άνθρωπος που έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 35 κινηματογραφικές ταινίες. Ο λόγος για τον καταξιωμένο και ιδιαίτερα αγαπητό ηθοποιό Γιώργο Σουξέ ο οποίος, επί ένα δεκαήμερο, ... The post Γιώργος Σουξές αποκλειστικά στο Ηχόραμα 100,8: Είμαι συναισθηματικός βλάξ και δεν θέλω να το χάσω first appeared on KARDITSA NEWS.
18:58 27/03/2024

«Λιώνω για σένα, Καρακατακαψούρα»: Η Έλλη Τρίγγου συνάντησε την Αμαλία Καβάλη – Δείτε που βρέθηκαν

happytv.gr
Η αγαπημένη μας Θεοφανώ από τη σειρά «Η μάγισσα» και η αγαπημένη μας Στέλλα από τη σειρά «Το ναυάγιο», συναντήθηκαν και είχαν πολλά να πούνε. Η Έλλη Τρίγγου και η Αμαλία Καβάλη συνεργάστηκαν για 3 σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Οι δυο τους όπως φαίνεται, δεν έχασαν τις επαφές τους και με […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Λιώνω για σένα, Καρακατακαψούρα»: Η Έλλη Τρίγγου συνάντησε την Αμαλία Καβάλη – Δείτε που βρέθηκαν
17:37 29/02/2024

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Μάστορας – Ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις του

empisteutiko.gr
Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αθηνών νοσηλεύεται ο τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας. Τι συνέβη.   Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει τα τελευταία 24ωρα ο Χρήστος Μάστορας, ικανό να τον κρατήσει μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Το νυχτερινό κέντρο “Έναστρον” στο οποίο εμφανίζεται ο frontman του συγκροτήματος “Μέλισσες” με τον Σάκη Ρουβά ανακοίνωσε χθες, […] The post Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Μάστορας – Ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις του appeared first on Empisteutiko.gr.
21:58 10/02/2024

Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Αυτό έγινε μετά τις Άγριες Μέλισσες, βλέπουμε ερμηνείες που λες Παναγία μου τι είναι τούτο;»

zappit.gr
Ο Αντώνης Σρόιτερ με την Αυτοψία βρέθηκαν στα παρασκήνια των σειρών του Alpha. Η Αλεξάνδρα Παντελάκη μίλησε για την άνθιση […] The post Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Αυτό έγινε μετά τις Άγριες Μέλισσες, βλέπουμε ερμηνείες που λες Παναγία μου τι είναι τούτο;» appeared first on Zappit.
09:00 22/12/2023

Πετρόπουλος για Άγριες Μέλισσες: "Έχω κληρονομικό χάρισμα να κάνω ανοησίες"

patrasevents.gr
"Ήταν 50 τα επεισόδια και φοβήθηκα ότι μπορεί να είναι 50 και τα γυρίσματα και δεν είχα χρόνο για 50 γυρίσματα"
07:53 18/12/2023

ALPHA: H επιστροφή της Κίτσου και ο τίτλος της νέας σειράς

youfly.com
Επιστρέφει στην Tv η Μαρία Κίτσου η οποία άφησε το δικό της στίγμα στη μυθοπλασία με το ρόλο της Λενιώς στις «Άγριες Μέλισσες». The post ALPHA: H επιστροφή της Κίτσου και ο τίτλος της νέας σειράς appeared first on Youfly.
20:58 16/12/2023

Κωστής Σαββιδάκης: Η απίστευτη αλλαγή του και το comeback με έναν ρόλο που δεν τον είχαμε συνηθίσει

happytv.gr
Ο Κωστής Σαββιδάκης, τον οποίο γνωρίσαμε στη σειρά Άγριες Μέλισσες, συμμετέχει στο νέο τραγούδι του Στέλιου Κουκέλη. Ο ηθοποιός μας δείχνει άλλο ένα ταλέντο του, με την εξαιρετική του απαγγελία στο τραγούδι “Εικόνες του χθες” , σε μουσική και στίχους του Στέλιου Κουκέλη. Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Στέλιος Κουκέλης μας παρουσιάζει το νέο του αντιπολεμικό […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Κωστής Σαββιδάκης: Η απίστευτη αλλαγή του και το comeback με έναν ρόλο που δεν τον είχαμε συνηθίσει
10:37 14/12/2023

Μαρία Κίτσου: «Θέλω να απεμπλακώ από τον ρόλο μου στις ‘Άγριες Μέλισσες’» (vid)

monopoli.gr
Η Μαρία Κίτσου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την «Γέρμα» που πρωταγωνιστεί στο θέατρο, την επιστροφή της στην τηλεόραση αλλά και για τις «Άγριες Μέλισσες».
12:53 12/12/2023

Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι Μέλισσες και ο Σάκης Ρουβάς την υποδέχτηκαν επί σκηνής – Βίντεο

tlife.gr
Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται οι Μέλισσες με τον Σάκη Ρουβά βρέθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου για To άρθρο Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι Μέλισσες και ο Σάκης Ρουβάς την υποδέχτηκαν επί σκηνής – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 05/12/2023

Σπύρος Ντούγιας: Επιστρέφει με ρόλο έκπληξη ο “μικρός Σέργιος” των Άγριων Μελισσών

happytv.gr
Έγινε ευρέως γνωστός, με τη συμμετοχή του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» έχοντας τον ρόλο του μικρού Σέργιου-Γιώργη. Ωστόσο, πιο πριν συμμετείχε και στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος», άλλα και σε διάφορες διαφημίσεις. Πέρσι, τον είδαμε στην εκπομπή «The 2Night Show», να έχει τη δική του στήλη και φέτος θα τον δούμε στο θέατρο. Ο λόγος […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Σπύρος Ντούγιας: Επιστρέφει με ρόλο έκπληξη ο “μικρός Σέργιος” των Άγριων Μελισσών
12:37 22/11/2023

Σάκης Ρουβάς: Έστειλε από την πίστα τις πιο τρυφερές ευχές στην Κάτια Ζυγούλη και την εορτάζουσα Αναστασία

Newsit
Ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο «Έναστρον» ο Σάκης Ρούβας, οι Μέλισσες και η Αναστασία. Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, ο απόλυτος σταρ επιφύλασσε μία τρυφερή έκπληξη στην Κάτια Ζυγούλη και τη μεγαλύτερη κόρη τους, την Αναστασία, που είχε τα γενέθλιά της. Συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή και τραγουδούσε, ο Σάκης Ρουβάς σταμάτησε, θέλοντας να εκφράσει ... Περισσότερα To άρθρο Σάκης Ρουβάς: Έστειλε από την πίστα τις πιο τρυφερές ευχές στην Κάτια Ζυγούλη και την εορτάζουσα Αναστασία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 20/11/2023

Χρήστος Μάστορας: Ποζάρει με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον αποθεώνει – “Σε ευχαριστώ για το όνειρο”

instyle.gr
Ο Χρήστος Μάστορας είναι ενεργός στα social media. Συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την επαγγελματική και την προσωπική του ζωή. Το μεσημέρι της Παρασκευής ο frontman του συγκροτήματος Μέλισσες ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε ότι ο σπουδαίος καλλιτέχνης ήταν ο λόγος […] The post Χρήστος Μάστορας: Ποζάρει με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον αποθεώνει – “Σε ευχαριστώ για το όνειρο” appeared first on InStyle.
19:47 10/11/2023

Δημήτρης Πετρόπουλος: «Κάποιοι κράτησαν την ανάσα τους μέχρι να ηρεμήσει το “Me Too”, άρα ήταν συμβολικό» (vid)

monopoli.gr
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star για τον ηλικιακό ρατσισμό και το Me Too, ενώ αποκάλυψε ποιον ρόλο αρνήθηκε στις Άγριες Μέλισσες.
11:53 09/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load