Επιστρέφει ο Χαρδαλιάς στις ζωές μας
13:15 - 16/07/2020
Από A. AE 12:56 – 16/07/2020 Τελευταία Ενημέρωση 13:09 – 16/07/2020 Την επαναφορά της εβδομαδιαίας ενημέρωσης για την πορεία της επιδημίας του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μετά την αύξηση κρουσμάτων στη χώρα μας. Την ενημέρωση θα κάνει κάθε Τρίτη στις 18.00 το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Σε αυτή τη φάση κρίνεται σκόπιμο η ενημέρωση να αφορά τα επιχειρησιακά δεδομένα, διευκρίνισε ο κ. Πέτσας σε ερώτηση για το εάν θα συμμετέχει και ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, σημειώνοντας σε ερώτηση που του έγινε: Αν κριθεί αναγκαίο στην πορεία θα το εξετάσουμε. Αναφορικά με το άνοιγμα της Ελλάδας στον τουρισμό, ο κ. Πέτσας ανακοί
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θαύματα της Αγίας Μαρίνας στις μέρες μας
Γράφει ο π. Ηλίας Μάκος
Ο μαρτυρικός βίος της αγίας Μαρίνας είναι γνωστός. Αφού βασανίστηκε με ραβδισμούς και φωτιά στο σώμα της, αλλά άντεξε, της πήραν το κεφάλι.
Σε ό,τι και αν της έλεγαν, εκείνη απαντούσε με όση δύναμη μπορούσε: "Είμαι Χριστιανή. Είμαι Χριστιανή. Είμαι Χριστιανή".
Αποτέλεσμα της θαρραλέας αυτής στάσης της και του φωτεινού τρόπου ζωής της ήταν να αναδειχθεί σε θαυματουργή αγία.
Και αυτό, γιατί η χριστιανική πίστη δεν είναι μια ιδεολογία θεωρητική, αλλά κυρίως τρόπος ζωής.
Ο πιστός από τον άπιστο δεν διαφέρει στις μεταφυσικές του απόψεις, αλλά κυρίως στον τρόπο, με τον οποίο ζει.
Αναφέρονται και στις ημέρες μας πολλά θαύματα της Αγίας Μαρίνας.
Ενδεικτικά καταγράφουμε
Διαβάστε το στο .romfea.gr