ΑΓΕΕΘΑ από το Ισραήλ: Η εποχή καλεί για ισχυρές συμμαχίες – Είμαστε έτοιμοι να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα μας

19:20 - 16/07/2020

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης στο Ισραήλ την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έδωσε συνέντευξη στον Ισραηλινό δημοσιογράφο The post ΑΓΕΕΘΑ από το Ισραήλ: Η εποχή καλεί για ισχυρές συμμαχίες – Είμαστε έτοιμοι να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα μας appeared first on OnAlert.

Διαβάστε Περισσότερα στο onalert.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Α/ΓΕΕΘΑ από Ισραήλ: «Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας»

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης στο Ισραήλ την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έδωσε συνέντευξη στον Ισραηλινό δημοσιογράφο κ. Ματίας Ινμπάρ (Matthias Inbar) του τηλεοπτικού ειδησεογραφικού σταθμού i24news. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ τοποθετήθηκε για μία σειρά από θέματα που αφορούν τόσο τα ελληνοτουρκικά όσο και τις σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ. Συγκεκριμένα για τα ελληνοτουρκικά, δήλωσε πως οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε συνεχή ετοιμότητα και πως αν προκληθούν από την Τουρκία θα απαντήσουν. Ολόκληρη η συνέντευξη: Στρατηγέ Φλώρε, είναι μεγάλη τιμή για εμένα να σας έχω καλεσμένο και είναι πολύ σημαντικό το ότι ήσασταν στο Ισραήλ σήμερα. Ποιος είναι πραγματικά ο λόγος της επίσκεψής σας; Η επίσκεψή μου σ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onalert.gr

Ζελένσκι: Παραγωγικές οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ – Κομβική η πρόθεση της Ρωσίας να τερματίσει τον πόλεμο

«Βόμβα» Μακρόν με PANG: Αεροπλανοφόρο νέας γενιάς αποκτάει η Γαλλία – Σε υπηρεσία το 2038 [vid]

Η Ουκρανία καταγγέλλει τη Ρωσία ότι αιχμαλώτισε και απήγαγε 50 αμάχους από την περιφέρεια Σούμι

Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέα φονική επίθεση στον Λίβανο: «Στοχεύουμε δυνάμεις της Χεζμπολάχ»

Σαν σήμερα: Το 1942 μεγάλη αντικατοχική διαδήλωση λαμβάνει χώρα στην Αθήνα

Καιρός σήμερα: Παραμένει βροχερό το σκηνικό με πτώση της θερμοκρασίας – Δείτε αναλυτικά