ΑΓΕΕΘΑ από το Ισραήλ: Η εποχή καλεί για ισχυρές συμμαχίες – Είμαστε έτοιμοι να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα μας
19:20 - 16/07/2020
Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης στο Ισραήλ την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έδωσε συνέντευξη στον Ισραηλινό δημοσιογράφο
The post ΑΓΕΕΘΑ από το Ισραήλ: Η εποχή καλεί για ισχυρές συμμαχίες – Είμαστε έτοιμοι να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα μας appeared first on OnAlert.
Διαβάστε Περισσότερα στο onalert.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Α/ΓΕΕΘΑ από Ισραήλ: «Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας»
Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης στο Ισραήλ την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έδωσε συνέντευξη στον Ισραηλινό δημοσιογράφο κ. Ματίας Ινμπάρ (Matthias Inbar) του τηλεοπτικού ειδησεογραφικού σταθμού i24news.
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ τοποθετήθηκε για μία σειρά από θέματα που αφορούν τόσο τα ελληνοτουρκικά όσο και τις σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ. Συγκεκριμένα για τα ελληνοτουρκικά, δήλωσε πως οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε συνεχή ετοιμότητα και πως αν προκληθούν από την Τουρκία θα απαντήσουν.
Ολόκληρη η συνέντευξη:
Στρατηγέ Φλώρε, είναι μεγάλη τιμή για εμένα να σας έχω καλεσμένο και είναι πολύ σημαντικό το ότι ήσασταν στο Ισραήλ σήμερα. Ποιος είναι πραγματικά ο λόγος της επίσκεψής σας;
Η επίσκεψή μου σ
Διαβάστε το στο pronews.gr