Σίσσυ Χρηστίδου: Δείτε την με μπικίνι μετά την απώλεια των κιλών (VIDEO)

01:15 - 17/07/2020

Η Σίσσυ Χρηστίδου τους τελευταίους μήνες είναι σε φάση δίαιτας και έχει χάσει αρκετά κιλά. Η παρουσιάστρια σήμερα πόσταρε ένα insta story στο οποίο την βλέπουμε με μπικίνι. Η ίδια είχε δηλώσει σχετικά, σε βίντεό της στο youtube: "Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, έχει πάει αρκετά καλά το πράγμα. Καταρχάς βρίσκομαι ακόμα σε διαδικασία, δεν έχει ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια, οπότε δεν είμαι έτοιμη να σας μιλήσω γι’ αυτό. Δεν υπάρχει όμως κάποια μαγική συνταγή αν περιμένετε. Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει. Έχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Θέλω πρώτα να ο

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτή είναι η δίαιτά της- Έτσι κατάφερε να χάσει τα κιλά!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχασε τα παραπανίσια κιλά και μιλά πρώτη φορά για το πώς τα κατάφερε!

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σίσσυ Χρηστίδου: Με μπικίνι μετά την απώλεια των περιττών κιλών της (βίντεο)

Η εκπομπή Έλα Χαμογέλα έριξε αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και η Σίσσυ Χρηστίδου λιάζεται αυτή τη στιγμή σε κάποια παραλία, μακριά από υποχρεώσεις και σκοτούρες. Η αγαπημένη παρουσιάστρια είχε μια ιδιαίτερα πετυχημένη σεζόν και πλέον το μόνο που επιθυμεί είναι χαλάρωση και ξεκούραση αλλά και να περάσει ποιοτικό χρόνο με τα δυο της […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο