#Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν θα ήθελα την Φαίη Σκορδά απέναντι από εμάς το Σαββατοκύριακο»

zappit.gr
Τα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά δίνουν και παίρνουν και από αρκετές πλευρές θεωρείται δεδομένο ότι δεν […] The post Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν θα ήθελα την Φαίη Σκορδά απέναντι από εμάς το Σαββατοκύριακο» appeared first on Zappit.
12:00 17/03/2024

Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια, ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πηγαίνεις;»

tlife.gr
Τα όσα δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή Status τις προηγούμενες ημέρες για το «πόλεμο» που To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια, ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πηγαίνεις;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 16/03/2024

Για την Σίσσυ Χρηστίδου η Ημέρα της Γυναίκας συνδέεται άμεσα με την μαμά της- Tο συγκινητικό post

queen.gr
Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση. Οι σπάνιες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή το 2022.Περισσότερα...
19:09 09/03/2024

Τέμπη: Κεραυνοί κατά Μάκη Βορίδη για τα ονόματα στο Σύνταγμα – «Eνα κράτος που είναι για τα μπάζα» (βίντεο)

eretikos.gr
Την ενόχλησή της για το σβήσιμο των ονομάτων των 57 θυμάτων των Τεμπών που είχαν γραφτεί στο Σύνταγμα εξέφρασε η Σίσσυ Χρηστίδου, στην εκπομπή της στο Mega, με τον Νίκο Συρίγο να σημειώνει σκωπτικά: «Έχει δίκιο ο κύριος Βορίδης είναι άλλο να πεθαίνεις για την Ελλάδα και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει (…)». «Με τα ονόματα αυτά… μου κάνει εντύπωση, […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
15:58 02/03/2024

Χρηστίδου για Λαζόπουλο: «Αυτό δεν είναι σάτιρα, εγώ δεν γέλασα»

youfly.com
Το σχόλιο της έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στο podcast του Λάκη Λαζόπουλου και δεν έδειξε να συμφωνεί αφού είπε πως αυτό δεν είναι σάτιρα. The post Χρηστίδου για Λαζόπουλο: «Αυτό δεν είναι σάτιρα, εγώ δεν γέλασα» appeared first on Youfly.
11:58 02/03/2024

Τέμπη – Συγκλονισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου: «Πώς σβήνεις αυτά τα ονόματα; Δεν μπορούσα να το πιστέψω»

zappit.gr
Το δικό της σχόλιο για την απόφαση του Δήμου Αθηναίων να σβήσει τα ονόματα των 57 νεκρών από το δυστύχημα […] The post Τέμπη – Συγκλονισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου: «Πώς σβήνεις αυτά τα ονόματα; Δεν μπορούσα να το πιστέψω» appeared first on Zappit.
11:00 02/03/2024

Το nude manicure της Σίσσυ Χρηστίδου ταιριάζει τέλεια σε κοντά νύχια

queen.gr
7 επιλογές για να υιοθετήσεις κι εσύ το πιο elegant nail art!Περισσότερα...
21:09 01/03/2024

Το πιο ωραίο βίντεο από την απόδραση της Σίσσυς Χρηστίδου στην Αράχωβα το είδαμε στο TikTok

queen.gr
H Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει τις οικογενειακές διακοπές στο Λιβάδι και μοιράζεται υπέροχα στιγμιότυπα.Περισσότερα...
14:09 27/02/2024

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε τον λόγο που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε παρεξηγηθεί μαζί της

Newsbeast.gr
Για το γεγονός ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε παρεξηγηθεί μαζί της στο παρελθόν μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι», αποκαλύπτοντας και τον λόγο που είχε γίνει αυτό. «Τι να απαντήσω στον Ουγγαρέζο; Δεν ήρθε εδώ και τα είπαμε; Ο Δημήτρης πια είναι φίλος μου, είναι ξεκάθαρα φίλος μου. Αυτό που είχε γίνει τότε είναι ότι εγώ ήμουν στο Mall με τα παιδιά μου, αυτός έκανε ραδιομαραθώνιο κάπου και παρεξηγήθηκε που δεν πήγα στον ραδιομαραθώνιο. Εγώ δεν ήξερα ούτε ότι κάνει ραδιομαραθώνιο, ούτε με είχε καλέσει κανείς, ούτε και ποτέ τον είδα. Και τότε παρεξηγήθηκε! Τον αγαπώ πολύ», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.
14:00 25/02/2024

Σίσσυ Χρηστίδου: Ανέφερε το περιστατικό που παρεξηγήθηκε μαζί της ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Newside.gr
Η Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή τη συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου σε κανάλι στο Youtube, μίλησε για ένα περιστατικό με τον γνωστό παρουσιαστή, στο οποίο είχε δημιουργηθεί μια παρεξήγηση. Συγκεκριμένα, εξήγησε: «Αυτό που είχε γίνει τότε ήταν ότι εγώ ήμουν στο εμπορικό κέντρο με τα παιδιά μου, αυτός έκανε ραδιομαραθώνιο κάπου και παρεξηγήθηκε που δεν πήγα [...] Το άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: Ανέφερε το περιστατικό που παρεξηγήθηκε μαζί της ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
14:00 25/02/2024

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν παντρεύτηκα σκεπτόμενη ότι θα διαλυθεί ο γάμος μου, η ζωή με έφερε εκεί»

sinidisi.gr
Με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βγήκε ο πατέρας Σεραφείμ, προκειμένου να εκφράσει την άποψή του και την άποψη της Εκκλησίας. Κατά...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν παντρεύτηκα σκεπτόμενη ότι θα διαλυθεί ο γάμος μου, η ζωή με έφερε εκεί»
17:09 17/02/2024

Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τη Σίσσυ Χρηστίδου αν θα πάει στη θέση της Δανάης Μπάρκα

zappit.gr
Τη Σίσσυ Χρηστίδου φιλοξένησε τηλεφωνικά η Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Παρασκευής (16/2) στον αέρα του Alpha. Οι δύο παρουσιάστριες […] The post Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τη Σίσσυ Χρηστίδου αν θα πάει στη θέση της Δανάης Μπάρκα appeared first on Zappit.
13:00 16/02/2024

Σίσσυ Χρηστιδου: Τι έκανε με τους γιους της το Σαββατοκύριακο

queen.gr
Η Σίσσυ Χρηστίδου μετά από καιρό δημοσίευσε μερικά insta stories με τους γιους της.Περισσότερα...
20:17 12/02/2024

Σίσσυ Χρηστίδου: Σπάνια εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της - "Η μαμά μου είχε μυελοδυσπλαστική λευχαιμία"

Παραπολιτικά
Κατά τη διάρκεια συζήτησης, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η Σίσσυ Χρηστίδου περιέγραψε τον προσωπικό της Γολγοθά
15:00 11/02/2024

Χρηστίδου σε Μεσσαροπούλου: «Είχε υπονοηθεί το όνομά μου και…»

youfly.com
Η Τίνα Μεσσαροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε και στο θέμα Στάνκογλου με τη δημοσιογράφο να δίνει τη δική της απάντηση. The post Χρηστίδου σε Μεσσαροπούλου: «Είχε υπονοηθεί το όνομά μου και…» appeared first on Youfly.
13:58 11/02/2024

Σίσσυ Χρηστίδου σε Μεσσαροπούλου: «Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου, σε ένα ρεπορτάζ της εκπομπής είχε υπονοηθεί το όνομά μου»

tlife.gr
Η Τίνα Μεσσαροπούλου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» Αυτή είναι To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου σε Μεσσαροπούλου: «Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου, σε ένα ρεπορτάζ της εκπομπής είχε υπονοηθεί το όνομά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 11/02/2024

Η Σίσσυ Χρηστίδου εμφανίστηκε στην εκπομπή της με look Αγίου Βαλεντίνου

queen.gr
Η Σίσσυ, έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στη φλογερή κόκκινη φόρμα, ενώ τα μαλλιά της τα είχε wavy κάτω.Περισσότερα...
13:09 10/02/2024

Γιάννης Στάνκογλου: Η on air απάντηση για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Σίσσυ Χρηστίδου – «Σοκαρίστηκα»

tlife.gr
Για πρώτη φορά ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε τηλεοπτικά για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει πριν λίγο To άρθρο Γιάννης Στάνκογλου: Η on air απάντηση για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Σίσσυ Χρηστίδου – «Σοκαρίστηκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 05/02/2024

Παναγιώτα Βλαντή για metoo: «Καμία φορά και η σιωπή είναι σαν συγγνώμη»

thecaller.gr
Η Παναγιώτα Βλαντή κάθισε στον καναπέ του «Χαμογέλα και πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα (04/02) το μεσημέρι.Η Παναγιώτα Βλαντή κάθισε στον καναπέ του «Χαμογέλα και πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα (04/02) το μεσημέρι.Μάλιστα, μίλησε μεταξύ άλλων για όλες τις εξελίξεις που υπήρξαν με το metoo. «Ήταν μία δύσκολη περίοδος, σκοτεινή και ακόμη παραμένει. Το βασικό είναι να μιλάμε. Ήταν πολύ δύσκολο για όλες μας και τις οικογένειές μας. Θεωρώ ότι […]
15:00 04/02/2024

Σίσσυ Χρηστίδου για Ναταλία Γερμανού: «Ποιος την είπε υποκριτρια; Αυτή η τοποθέτηση έρχεται σε αντίθεση με αυτά που είχε πει»

tlife.gr
Την απάντηση που έδωσε η Ναταλία Γερμανού σε όσους την έκριναν για τη στάση της απέναντι To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου για Ναταλία Γερμανού: «Ποιος την είπε υποκριτρια; Αυτή η τοποθέτηση έρχεται σε αντίθεση με αυτά που είχε πει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 04/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load