Αποκαλυπτικός ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης – «Κόντεψα να πνίξω τον Μουζουράκη, με κρατούσαν οι άλλοι»

08:00 - 17/07/2020

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” ήταν ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης το βράδυ της Πέμπτης. Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε ότι […] The post Αποκαλυπτικός ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης – «Κόντεψα να πνίξω τον Μουζουράκη, με κρατούσαν οι άλλοι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιεροκλής Μιχαηλίδης:«Κόντεψα να πνίξω τον Μουζουράκη, με κρατούσαν οι άλλοι»

«Αυτό έγινε πριν 5-6 χρόνια και ήταν και μαζί μας και ο αγαπημένος μου ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας», είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Διαβάστε το στο

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Κόντεψα να πνίξω τον Μουζουράκη, με κρατούσαν οι άλλοι»

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους «Άγαμους...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Κόντεψα να πνίξω τον Μουζουράκη, με κρατούσαν οι άλλοι (VIDEO)

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” ήταν ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης το βράδυ της Πέμπτης. Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε ότι δεν γίνονται αυτοσχεδιασμοί στους “Άγαμους Θύταις” και όλα πάνε βάσει των κειμένων που έχουν γραφτεί. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως όταν ο Πάνος Μουζουράκης θέλησε να κάνει κάτι δικό του, υπήρξαν… θέματα! «Όσοι το κάνουν κόντεψα να τους πνίξω… Ο Πάνος Μουζουράκης! Ήθελε να πει κάτι και του είπα ότι “εδώ δεν κάνεις και δε λες τίποτα, παίζεις με αυτό τον τρόπο”. Βέβαια ήταν πολύ μελετηρός, ταλαντούχος κατά τη γνώμη μου. Αυτό έγινε πριν 5-6 χρόνια και ήταν και μαζί μας και ο αγαπημένος μου ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Ο Μουζουράκης, λοιπόν, είχε μια ιδιαίτερη τρέλα, οπότε τον έπιασα α

Διαβάστε το στο thestival.gr

Χείμαρρος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης! «Κόντεψα να πνίξω τον Μουζουράκη, με κρατούσαν οι άλλοι»

«Αυτό έγινε πριν 5-6 χρόνια και ήταν και μαζί μας και ο αγαπημένος μου ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας», είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. The post Χείμαρρος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης! «Κόντεψα να πνίξω τον Μουζουράκη, με κρατούσαν οι άλλοι» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Κόντεψα να πνίξω τον Μουζουράκη, με κρατούσαν οι άλλοι

Καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος ήταν ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης το βράδυ της Πέμπτης. Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε ότι δεν γίνονται αυτοσχεδιασμοί στους Άγαμους Θύταις και όλα πάνε βάσει των κειμένων που έχουν γραφτεί. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως όταν ο Πάνος Μουζουράκης θέλησε να κάνει κάτι δικό του, υπήρξαν… θέματα! Όσοι το κάνουν κόντεψα να τους πνίξω… Ο Πάνος Μουζουράκης! Ήθελε να πει κάτι και του είπα ότι εδώ δεν κάνεις και δε λες τίποτα, παίζεις με αυτό τον τρόπο. Βέβαια ήταν πολύ μελετηρός, ταλαντούχος κατά τη γνώμη μου. Αυτό έγινε πριν 5-6 χρόνια και ήταν και μαζί μας και ο αγαπημένος μου ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Ο Μουζουράκης, λοιπόν, είχε μια ιδιαίτερη τρέλα, οπότε τον έπιασα από το λα

Διαβάστε το στο spoilers

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Κόντεψα να πνίξω τον Μουζουράκη, με κρατούσαν για να μην τον δείρω»!

Για τους «Άγαμους θύται» μίλησε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και αποκάλυψε ένα περιστατικό με τον Πάνο Μουζουράκη, το οποίο τον εξόργισε και «κόντεψε να τον πνίξει»! Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» και εξήγησε ότι δεν γίνονται αυτοσχεδιασμοί στο σχήμα «Άγαμοι Θύται» και όλα είναι βασισμένα σε κείμενα. Ο ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως ο Πάνος Μουζουράκης θέλησε κάποια […] The post Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Κόντεψα να πνίξω τον Μουζουράκη, με κρατούσαν για να μην τον δείρω»! appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο