#Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Είναι πολύ επικίνδυνη η μεγάλη προβολή από την τηλεόραση»

tlife.gr
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11/3 καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μέσα To άρθρο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Είναι πολύ επικίνδυνη η μεγάλη προβολή από την τηλεόραση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 11/03/2024

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκα να χειροδικήσω»

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ράνια Θεοδωρακοπούλου παραχώρησε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Ο γνωστός To άρθρο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκα να χειροδικήσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 08/03/2024

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Ο Γιώργος Νταλάρας πάντα το κουνάει το δάχτυλο, δεν είναι κάτι καινούργιο

Newside.gr
Τα ξεσπάσματα του Γιώργου Νταλάρα σε δημοσιογράφους, αλλά και τραγουδιστές σχολίασε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ως καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά». Ο ηθοποιός διαφώνησε με όσα είπε ο τραγουδιστής περί διαφημίσεων από καλλιτέχνες, αλλά τόνισε ότι ο Γιώργος Νταλάρας «πάντα το κουνάει το δάχτυλο, δεν είναι καινούργιο αυτό. Είναι κατάλοιπα της Αριστεράς και είναι θέμα χαρακτήρα». [...] Το άρθρο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Ο Γιώργος Νταλάρας πάντα το κουνάει το δάχτυλο, δεν είναι κάτι καινούργιο εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
14:00 16/02/2024

Ιεροκλής Μιχαηλίδης – Σε αμηχανία η Αθηναϊς Νέγκα με την ατάκα του: «Αυτό είναι αρκετά σεξιστικό»

zappit.gr
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα. Η παρουσιάστρια του Action 24 ρώτησε τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη αν καπνίζει […] The post Ιεροκλής Μιχαηλίδης – Σε αμηχανία η Αθηναϊς Νέγκα με την ατάκα του: «Αυτό είναι αρκετά σεξιστικό» appeared first on Zappit.
09:00 16/02/2024

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Έχω ακούσει να γίνονται τραγικά πράγματα – Εκεί νομίζω ότι θα πλακωνόμουν»

tlife.gr
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον, μιλώντας για την πορεία του στην To άρθρο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Έχω ακούσει να γίνονται τραγικά πράγματα – Εκεί νομίζω ότι θα πλακωνόμουν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 13/12/2023

Φόνοι στο Καμπαναριό: Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σε ρόλο-έκπληξη

youfly.com
Ένα απολαυστικό διπλό επεισόδιο έρχεται στους Φόνους στο Καμπαναριό και μέσα σε όλα θα απολαύσουμε τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη σε ρόλο έκπληξη.  The post Φόνοι στο Καμπαναριό: Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σε ρόλο-έκπληξη appeared first on Youfly.
15:58 13/12/2023

Όταν ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μιλούσε για το χωριό του, τη Χαραυγή Κοζάνης και τον κινηματογράφο του χωριού (video)

e-ptolemeos.gr
Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη το Φλεβάρη του 2023, ανέδειξε ο ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης την Χαραυγή Κοζάνης, τόπο καταγωγής του, μιλώντας για τον κινηματογράφο που έφτιαξε στο χωριό ένας φίλος του πατέρα του από τη Γερμανία, ώστε να φιλοξενούνται οι περιοδεύοντες κινηματογράφοι. “Έχω δει συγκλονιστικές ταινίες εκεί, κάποτε θα γράψω για αυτό”. Δείτε το σχετικό […]
15:53 27/11/2023

33 χρόνια «Άγαμοι Θύται» - Η επιστροφή της παρέας, γέλια, συγκινήσεις και special guests

gossip-tv.gr
Με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυση, οι «Άγαμοι Θύται» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, παρουσιάζουν μία επετειακή παράσταση, που συναρπάζει.Περισσότερα...
00:37 25/11/2023

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Από το θέατρο για 8 χρόνια δεν πήρα καθόλου χρήματα. Έφτασα σε αδιέξοδο»

okmag.gr
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια αλλά και για τον ερχομό της κόρης του και τις δυσκολίες που πέρασε, στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ. «Με χαρακτηρίζουν αυτά, είναι κυρίως ψυχολογικό, είμαι πατερναλιστής, όπως μου έλεγε ένας φίλος. Μου αρέσει να τους προσέχω τους ανθρώπους, ειδικά τους μικρότερους, ακόμα και τους συνομήλικους», παραδέχτηκε […] The post Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Από το θέατρο για 8 χρόνια δεν πήρα καθόλου χρήματα. Έφτασα σε αδιέξοδο» appeared first on OK! Magazine.
00:58 17/09/2023

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Ήμασταν φτωχοί, έπρεπε να κάνω και άλλη δουλειά για να παίρνω το γάλα του παιδιού»

tlife.gr
Στην πρεμιέρα της εκπομπής, Μπαμπά-δες βρέθηκε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ο οποίος αναφέρθηκε στο ξεκίνημά του στην To άρθρο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Ήμασταν φτωχοί, έπρεπε να κάνω και άλλη δουλειά για να παίρνω το γάλα του παιδιού» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 16/09/2023

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Είναι βλακώδης ο λόγος τους, φτηνοί απατεώνες»

govastileto.gr
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης με αφορμή τη νέα παράσταση «Τι φάση πάλι ρε;» στο θέατρο Άλσος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στη μία» με αφορμή τη νέα παράσταση «Τι φάση πάλι ρε;» στο θέατρο Άλσος. Μεταξύ άλλων, δε, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην πολιτική εικόνα της χώρας και την ιδανική αντιμετώπιση από τους πολίτες. […]
16:00 25/06/2023

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Καταλαβαίνω ότι γίνεται εκ του πονηρού αλλά αυτό είναι αθλιότητα»

zappit.gr
Με αφορμή τη νέα παράσταση στο Άλσος, όπου και συμμετέχει, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παραχώρησε συνέντευξη στη Νάνσυ Παραδεισανού το Σάββατο στον […] The post Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Καταλαβαίνω ότι γίνεται εκ του πονηρού αλλά αυτό είναι αθλιότητα» appeared first on Zappit.
21:00 17/06/2023

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Έχω μία εγγονή ενός έτους. Θα την προστατεύσω από τη δημοσιότητα»

okmag.gr
O Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε για το κύμα αγάπης που εισέπραξε μετά την ταινία «Πολίτικη κουζίνα» αλλά και για την την ευτυχία που βιώνει, καθώς η κόρη του τον έκανε παππού. «Δεν είμαι Κωνσταντινουπολίτης ευτυχώς ή δυστυχώς αλλά έχω συγγενική καταγωγή και ήταν βιωματική η σχέση μου. Κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, μιας και τα εξωτερικά στοιχεία […] The post Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Έχω μία εγγονή ενός έτους. Θα την προστατεύσω από τη δημοσιότητα» appeared first on OK! Magazine.
21:58 11/06/2023

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Έχασα κάποια κιλά γιατί με τρομοκράτησε ο γιατρός»

okmag.gr
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης περιέγραψε τα παιδικά του χρόνια στην Αυστραλία, θυμήθηκε τις συμβουλές του πατέρα του, τη στιγμή που αποφάσισε ότι θα γίνει ηθοποιός, και μίλησε για τα αποτυχημένα επιχειρηματικά του εγχειρήματα αλλά και τις καταχρήσεις. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μιλά για τις καταχρήσεις και τα κιλά που έχασε Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2Night […] The post Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Έχασα κάποια κιλά γιατί με τρομοκράτησε ο γιατρός» appeared first on OK! Magazine.
09:18 23/05/2023

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Μόνο ναρκωτικά δεν έχω δοκιμάσει»

zappit.gr
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης κάθισε στον καναπέ του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για τις […] The post Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Μόνο ναρκωτικά δεν έχω δοκιμάσει» appeared first on Zappit.
02:14 23/05/2023

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Είχε αποτέλεσμα το ξεμάτιασμα με το λάδι – Πιστεύω στο Θεό

ekklisiaonline.gr
Πήραν βίντεο τον γνωστό ηθοποιό να λέει πως ξεματιάστηκε. Το άρθρο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Είχε αποτέλεσμα το ξεμάτιασμα με το λάδι – Πιστεύω στο Θεό εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:30 09/04/2023

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Υπάρχουν μέρες που λέω ”δεν κάνω εγώ γι’ αυτή τη δουλειά”»

okmag.gr
O Ιεροκλής Μιχαηλίδης, μίλησε για τις δύσκολες περιόδους που έχει περάσει στο θέατρο πριν από χρόνια, στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» με την Αθηναϊδα Νέγκα. «Μια Κυριακή, στο ταμείο δεν είχαμε καμία κράτηση και πήρε κάποιος για ακύρωση. Χρόνια… Είχε κάποια διαλείμματα, αλλά ο κανόνας ήταν αυτός. Για το μυαλό ενός ανθρώπου που είναι σε αυτή […] The post Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Υπάρχουν μέρες που λέω ”δεν κάνω εγώ γι’ αυτή τη δουλειά”» appeared first on OK! Magazine.
10:28 18/03/2023

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Μια Κυριακή δεν είχαμε καμία κράτηση και πήρε κάποιος για ακύρωση»

zappit.gr
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐς Νέγκα και μίλησε για πολλά. Χαρακτηριστική ήταν η […] The post Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Μια Κυριακή δεν είχαμε καμία κράτηση και πήρε κάποιος για ακύρωση» appeared first on Zappit.
09:26 18/03/2023

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Είναι συνεχώς έξω από το όριο και εισάγουν λάθος μέτρο στην κοινωνία»

zappit.gr
Καλεσμένος της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου βρέθηκε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Δύο […] The post Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Είναι συνεχώς έξω από το όριο και εισάγουν λάθος μέτρο στην κοινωνία» appeared first on Zappit.
19:12 11/03/2023

Η κωμική σειρά «Στα 4» έρχεται στο ΑΝΤ1 plus – Δείτε τους ηθοποιούς

happytv.gr
Γεωργία Καλτσή, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ιωάννα Μαυρέα, Ελένη Μπούκλη, Δημήτρης Κίτσος, Γιάννης Τσουμαράκης, Αλέξανδρος Πέρρος, Αντώνης Γιαννάκος, Πάνος Ζουρνατζίδης, Δήμητρα Ματσούκα, Ειρήνη Κοράκη, Πάνος Πουλπαθέλης, Βασίλης Κατσής, Έλλη Δρίβα, Νάνσυ Μπούκλη, Αλέξανδρος Μούκανος, Εριέττα Μανούρη, Δημήτρης Πασσάς, Απόστολος Γκλέτσος είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς «Στα 4» που έρχεται στον ΑΝΤ1 plus. Η κωμωδία «Στα 4», με […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η κωμική σειρά «Στα 4» έρχεται στο ΑΝΤ1 plus – Δείτε τους ηθοποιούς
23:56 17/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load