Σωτήρης Τσιόδρας: Μιλάω τώρα για τον κορονοϊό, αλλά αύριο μπορεί να είμαι και εγώ θύμα του
07:44 - 18/07/2020
Ο Σωτήρης Τσιόδρας στην πρώτη του συνέντευξη τονίζει πως η Ελλάδα αντιμετώπισε επιτυχώς την πανδημία του κορονοϊού, γιατί οι όλοι οι πολίτες εφάρμοσαν επιτυχώς τα έκτακτα μέτρα.Ο Σωτήρης Τσιόδρας έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο Blue Magazine και πέρα από την πανδημία του κορονοϊού, μίλησε γιατί δεν έμεινε στις ΗΠΑ και για την σχέση γιατρού-ασθενή.
Έτσι, είπε πως όλοι έχουν μια «κοινή μοίρα» και ότι σε καταστάσεις αυτοθυσίας «οι κανόνες μπορεί να καταργηθούν».
«Η ψυχή μας -νομίζω- είναι ο καθοριστικός κινητήριος παράγοντας για να σε προωθήσει προς τα εμπρός. Η αγάπη για τον ασθενή είναι κάτι που δεν διδάσκεται. Τη βιώνεις. Καμία επιστημονική δημοσίευση δεν θα σου πεί πως να κρατάς
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιόδρας: Μπορεί να σας μιλάω για τον κορονοϊό αλλά αύριο μπορεί να είμαι θύμα του
Ο Σωτήρης Τσιόδρας στην πρώτη του συνέντευξη τονίζει πως η Ελλάδα αντιμετώπισε επιτυχώς την πανδημία του κορονοϊού, γιατί οι όλοι οι πολίτες εφάρμοσαν επιτυχώς τα έκτακτα μέτρα.Ο Σωτήρης Τσιόδρας έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο Blue Magazine και πέρα από την πανδημία του κορονοϊού, μίλησε γιατί δεν έμεινε στις ΗΠΑ και για την σχέση γιατρού-ασθενή.
Έτσι, είπε πως όλοι έχουν μια «κοινή μοίρα» και ότι σε καταστάσεις αυτοθυσίας «οι κανόνες μπορεί να καταργηθούν».
«Η ψυχή μας -νομίζω- είναι ο καθοριστικός κινητήριος παράγοντας για να σε προωθήσει προς τα εμπρός. Η αγάπη για τον ασθενή είναι κάτι που δεν διδάσκεται. Τη βιώνεις. Καμία επιστημονική δημοσίευση δεν θα σου πεί πως να κρατάς τ
Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr