Έλενα Χριστοπούλου:Βλέπω πολύ ευτυχισμένη την Ηλιάνα. Συμπαθώ πάρα πολύ τον Δημήτρη. Είναι ο Snik, Δημήτρη τον λέω εγώ

12:29 - 04/11/2019

Η Έλενα Χριστοπούλου  με το νέο ανανεωμένο hair loοk της μίλησε στη "Φωλιά των Κου Κου" για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τον έρωτα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik. "Νομίζω ότι η Ηλιάνα ήταν η τελευταία που δεν ήταν στο κλαμπ των ερωτευμένων. Ήρθε η ώρα της, μάλλον. Εμένα με ενδιαφέρει ότι είναι ευτυχισμένη, χαρούμενη και τη βλέπω πολύ ολοκληρωμένη. Κι εγώ προσωπικά συμπαθώ και πάρα πολύ τον Δημήτρη, πάρα πολύ. Είναι ο Snik, Δημήτρη τον λέω εγώ. Τον συμπαθώ πάρα πολύ... Δε νομίζω ότι τον ενδιαφέρει να ξεδιπλώσει την προσωπικότητά του. Τον ενδιαφέρει να...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Χριστοπούλου: «Εμένα με ενδιαφέρει ότι η Ηλιάνα είναι ευτυχισμένη... συμπαθώ πάρα πολύ την Δημήτρη (Snik)»

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και την Δήμητρα Καλφούντζου μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου... The post Έλενα Χριστοπούλου: «Εμένα με ενδιαφέρει ότι η Ηλιάνα είναι ευτυχισμένη... συμπαθώ πάρα πολύ την Δημήτρη (Snik)» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει