#Snik

Διπλό χειρουργείο για τον Snik

olympia.gr
Περιπέτεια υγείας είχε ο τράπερ Snik είχε πρόσφατα μία περιπέτεια υγείας, όπως γνωστοποίησε στον λογαριασμό του στο Instagram. ανάρτησε στιγμιότυπα και ένα βίντεο από τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο, όπου φαίνεται να έχει γύψο στο πόδι. Στο σχετικό βίντεο, ο Snik φαίνεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου, με το αριστερό του πόδι τυλιγμένο σε γύψο, […] Διπλό χειρουργείο για τον Snik - olympia
16:28 16/03/2024

Πιτσιρικάς έβαλε να παίζει το «ΟΑΕΔ» του Snik με τον Ivan Greko στο Μετρό του Συντάγματος (vid)

Gazzetta
Παρασκευή βραδάκι στο Μετρό και οι επιβάτες που περίμεναν στην πλατφόρμα την «έβγαλαν» με τραπ χάρη στο δαιμόνιο ενός πιτσιρικά.
09:00 16/03/2024

Snik: Στο νοσοκομείο ο τράπερ, υποβλήθηκε σε διπλή χειρουργική επέμβαση

sinidisi.gr
Ο Snik επέστρεψε στα κοινωνικά δίκτυα με ανάρτησή του το απόγευμα της Παρασκευής 15 Μαρτίου. Ο τράπερ ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να είναι…
00:09 16/03/2024

Ο τράπερ Snik στο νοσοκομείο για δύο επεμβάσεις

eretikos.gr
Ο γνωστός τράπερ Snik αποκάλυψε με story που ανέβασε στο Instagram ότι βρίσκεται σε νοσοκομείο. Ο καλλιτέχνης έπρεπε να κάνει επέμβαση όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Στο βίντεο που έκανε ανάρτηση (σε story) φαίνεται να είναι ξαπλωμένος, με γύψο στο πόδι και ορό δίπλα του, ενώ έχει ανοιχτή την τηλεόραση. Στο εν λόγω βίντεο ο τράπερ δεν μιλά και δεν αναφέρεται […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
20:58 15/03/2024

Snik: Στο χειρουργείο ο τράπερ – Το βίντεο που μοιράστηκε από το νοσοκομείο

tlife.gr
Ο Snik απείχε για μερικές ημέρες από τα social media και το απόγευμα της Παρασκευής έκανε To άρθρο Snik: Στο χειρουργείο ο τράπερ – Το βίντεο που μοιράστηκε από το νοσοκομείο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 15/03/2024

Αιτωλοακαρνανία: καλάσνικοφ, υποπολυβόλο και κοκαΐνη σε σπίτι 49χρονου

agrinionews.gr
Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων σχηματίστηκε σε βάρος 49χρονου που συνελήφθη σε χωριό του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. Ο εν λόγω άνδρας συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας. Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ο 49χρονος εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 21 συσκευασίες (φιξάκι
12:46 05/03/2024

Snik: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι αυτός που τα είχε με την Άννα Βίσση;»

zappit.gr
Ο Snik απάντησε με έναν δικό του τρόπο για τον Γιώργο Νταλάρα και τις δηλώσεις του, στο Πρωινό και τον […] The post Snik: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι αυτός που τα είχε με την Άννα Βίσση;» appeared first on Zappit.
13:00 22/01/2024

Νανά Παλαιτσάκη κατά Γιώργου Λιάγκα: «Είναι ντροπή γιατί έχουν χαθεί τα μπέσα, ο κόσμος ξερνάει πάνω μας»

tlife.gr
Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Snik έβαλαν τέλος στην κόντρα τους το βράδυ της Τετάρτης 3/1 To άρθρο Νανά Παλαιτσάκη κατά Γιώργου Λιάγκα: «Είναι ντροπή γιατί έχουν χαθεί τα μπέσα, ο κόσμος ξερνάει πάνω μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 04/01/2024

Γιώργος Λιάγκας – Snik συναντήθηκαν τυχαία σε βραδινή έξοδο – Δείτε τι συνέβη

instyle.gr
Τέλος στην κόντρα τους αποφάσισαν να δώσουν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Snik. Η κόντρα του παρουσιαστή με τον γνωστό τράπερ μετρούσε χρόνια όταν δημοσιογράφος από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά πήγε να κάνει ερώτηση τον Snik και εκείνος της κατέβασε το μικρόφωνο. Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή που ο ίδιος παρουσίαζε είχε γίνει έξαλλος με το γεγονός, με τον […] The post Γιώργος Λιάγκας – Snik συναντήθηκαν τυχαία σε βραδινή έξοδο – Δείτε τι συνέβη appeared first on InStyle.
08:46 04/01/2024

Γιώργος Λιάγκας – Snik: Ανέβασαν κοινή φωτογραφία για να δώσουν τέλος στην κόντρα τους

zappit.gr
Ο Γιώργος Λιάγκας έχει έρθει κατά καιρούς σε αντιπαράθεση με αρκετούς τράπερς (Light, Trannos), ανταλλάσσοντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς μέσα από την […] The post Γιώργος Λιάγκας – Snik: Ανέβασαν κοινή φωτογραφία για να δώσουν τέλος στην κόντρα τους appeared first on Zappit.
23:00 03/01/2024

Ζαφείρης Μελάς: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο Light και o Snik, ας προσέχουν λίγο γιατί το παραξύλωσαν»

zappit.gr
Δηλώσεις στην κάμερα του Super Kατερίνα έκανε ο Ζαφείρης Μελάς. Ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής ρωτήθηκε για τον πρόσφατο θάνατο του […] The post Ζαφείρης Μελάς: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο Light και o Snik, ας προσέχουν λίγο γιατί το παραξύλωσαν» appeared first on Zappit.
21:00 03/01/2024

Snik: Το ταξίδι με τη σύντροφό του, Marta Aharonian στην Ιαπωνία και το τρυφερό φιλί

govastileto.gr
Έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό εντυπωσιακής καλλονής TikToker, την Marta Aharonian από την Αρμενία, βιώνει τους τελευταίους μήνες ο Snik. O Snik και η Marta Aharonian είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό και δεν είναι λίγες οι φορές που η σύντροφός του μοιράζεται βίντεο με τον δημοφιλή τράπερ στον λογαριασμό της στο Tik Tok. Οι […]
19:00 19/12/2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Λιάγκα – Καινούργιου: «Κασσελακιάδα με ρεπόρτερ επ’ ώμου δεν μας αφορά καθόλου»

zappit.gr
Με αφορμή τη χθεσινή συνάντηση που είχαν Στέφανος Κασσελάκης και Snik στην Κηφισιά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε σήμερα στο Happy […] The post Σταματίνα Τσιμτσιλή για Λιάγκα – Καινούργιου: «Κασσελακιάδα με ρεπόρτερ επ’ ώμου δεν μας αφορά καθόλου» appeared first on Zappit.
10:00 28/11/2023

Μυθικός διάλογος Κασσελάκη με Snik: «Από ποιο κόμμα είσαι φίλε; Δεν σε ξέρω, αλλά φαίνεσαι δυνατός»(Βίντεο)

empisteutiko.gr
Σε κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς έπεσαν πρόσωπο με πρόσωπο ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Snik και μάλιστα, είχαν ένα μυθικό διάλογο. Κι αυτό διότι ούτε ο γνωστός τράπερ γνώριζε τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά ούτε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον Snik. Η κάμερα του «Πρωινού» του ANT1 παρουσίασε τη συνάντηση αλλά και τον διάλογο που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον γνωστό τράπερ κατά την συνάντησή τους στην Κηφισιά. […] The post Μυθικός διάλογος Κασσελάκη με Snik: «Από ποιο κόμμα είσαι φίλε; Δεν σε ξέρω, αλλά φαίνεσαι δυνατός»(Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.
13:58 27/11/2023

Επική συνάντηση Κασσελάκη με Snik στον δρόμο: “Ποιος είσαι εσύ; Καλός φαίνεσαι”

logiastarata.gr
Μία… απρόσμενη συνάντηση είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με τον γνωστό τράπερ Snik, σε δρόμο της Κηφισιάς. Οπως φαίνεται από βίντεο που προβλήθηκε στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1, δεν γνώριζε ο ένας ποιος είναι ο άλλος! “Ποιος είσαι εσύ; Καλός φαίνεσαι”, είπε ο Snik στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης φάνηκε και εκείνος […] The post Επική συνάντηση Κασσελάκη με Snik στον δρόμο: “Ποιος είσαι εσύ; Καλός φαίνεσαι” appeared first on Λόγια-Σταράτα.
13:00 27/11/2023

Στέφανος Κασσελάκης και Snik σε επική συνάντηση στην Κηφισιά: «Ποιος είσαι εσύ;»

zappit.gr
Τη συνάντηση που είχαν Στέφανος Κασσελάκης και Snik στους δρόμους της Κηφισιάς κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και […] The post Στέφανος Κασσελάκης και Snik σε επική συνάντηση στην Κηφισιά: «Ποιος είσαι εσύ;» appeared first on Zappit.
12:00 27/11/2023

SNIK: Έπαθε σοκ με το λογαριασμο στο Παρίσι. Πόσο πλήρωσε για 6 μαργαρίτες;

koolnews.gr
Στο Παρίσι βρίσκεται ο Snik με την σύντροφό του και την παρέα του και αποφάσισε να γίνει YouTuber. Ο Δημήτρης Γιαννούλης, γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο SNIK είναι Έλληνας ράπερ και συνιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρίας ATH RECORDS Στο πρώτο του βίντεο επισκέφτηκε ένα ακριβό εστιατόριο του Παρισιού για να δοκιμάσει σαλιγκάρια, ταρτάρ, πατάτες τηγανητές να […] The post SNIK: Έπαθε σοκ με το λογαριασμο στο Παρίσι. Πόσο πλήρωσε για 6 μαργαρίτες; appeared first on Koolnews.gr.
08:58 13/11/2023

Snik: Η τούρτα έκπληξη για τα γενέθλια της συντρόφου του

govastileto.gr
Ένα δυνατό έρωτα στο πλευρό εντυπωσιακής καλλονής TikToker Marta Aharonian, βιώνει τους τελευταίους μήνες ο Snik. Η Marta Aharonian και ο Snik είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό και δεν είναι λίγες οι φορές που η σύντροφός του μοιράζεται βίντεο με τον δημοφιλή τράπερ στον λογαριασμό της στο Tik Tok. Μάλιστα, η Marta είχε τα […]
17:00 12/11/2023

Snik: Το δείπνο των… 709 ευρώ στο Παρίσι και η δεσμίδα με τα πενηντάρικα – Βίντεο με την χλιδάτη ζωή του

tlife.gr
Youtuber φαίνεται πως αποφάσισε να γίνει ο Snik, μετά τη μεγάλη επιτυχία που κάνει στην ελληνική To άρθρο Snik: Το δείπνο των… 709 ευρώ στο Παρίσι και η δεσμίδα με τα πενηντάρικα – Βίντεο με την χλιδάτη ζωή του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 12/11/2023

Snik: Αγκαλιά με την καλλονή σύντροφό του στα γενέθλιά της – Βίντεο

tlife.gr
Ο Snik είναι ξανά ερωτευμένος και η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά είναι η μελαχρινή To άρθρο Snik: Αγκαλιά με την καλλονή σύντροφό του στα γενέθλιά της – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 11/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load