Άγκυρα: «Θα πάρουμε κι άλλους S-400 - Αυτή την φορά θα λάβουμε τεχνογνωσία & προχωράμε σε συμπαραγωγή»!
13:46 - 04/11/2019
Ήδη η αγορά των S-400 και η παράδοσή τους στην Τουρκία είναι ένα πολύ σημαντικό πλήγμα για την ελληνική ΠΑ και η Άγκυρα αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα αγορά του φημισμένου ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος αυτή την φορά όμως «παζαρεύει» την μεταφορά τεχνογνωσίας και την δυνατότητα συμπαραγωγής.
Εάν συμβεί αυτό το ενδεχόμενο τότε η Μόσχα θέλει να καταστήσει την Άγκυρα ισχυρή περιφερειακή δύναμη ανεξάρτητη πλέον από τις επιθυμίες των ΗΠΑ με ότι αυτό συνεπάγεται.
«Η παράδοση μιας δεύτερης παρτίδας του ρωσικού συστήματος αντιαεροπορικής και αντιπυραυλικής άμυνας S-400 μπορεί να καθυστερήσει πέραν του προγραμματισμένου χρονοδιαγράμματος για το 2020 γιατί γίνονται συνομιλίες για ανταλλαγή τεχνολογίας
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr