#Μόσχα

Ιταλία-G7: Οι ΗΠΑ προσπαθούν να συσπειρώσουν τους Ευρωπαίους απέναντι στην Κίνα

ProtoThema.gr
Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι διαπιστώνουν εδώ και μήνες τη μεταφορά εξοπλισμού από την Κίνα προς τη Ρωσία, τα οποία η Μόσχα χρησιμοποιεί για να αναπτύξει την αμυντική βιομηχανία της, με εμφανή αντίκτυπο στα πεδία των μαχών στην Ουκρανία
00:00 19/04/2024

Ένταση στις σχέσεις Μόσχας - Βερολίνου μετά τη σύλληψη δύο Ρωσογερμανών με την υποψία της κατασκοπείας

ProtoThema.gr
Η ρωσική πρεσβεία στο Βερολίνο χαρακτηρίζει «κατάφωρη πρόκληση» το γερμανικό διάβημα διαμαρτυρίας περί ρωσικής κατασκοπείας και προειδοποιεί για «συνέπειες»
23:00 18/04/2024

Ανησυχία ότι η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ σε 5-8 χρόνια – Τι προβλέπει ανώτατος Γερμανός αξιωματούχος

Newsbeast.gr
Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει η επιθετικότητα της Ρωσίας που μπορεί να είναι έτοιμη στρατιωτικά να επιτεθεί σε χώρες του ΝΑΤΟ, εάν επιλέξει να το κάνει, μόλις ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της από τον πόλεμο της Ουκρανίας, όπως δήλωσε κορυφαίος στρατιωτικός αξιωματούχος της Γερμανίας. «Μέχρι εκείνη τη στιγμή, με βάση τη δική μας ανάλυση, η Ρωσία (θα έχει) ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της σε έναν βαθμό που μια επίθεση στο έδαφος του ΝΑΤΟ θα είναι δυνατή», δήλωσε αργά χθες το βράδυ στους δημοσιογράφους ο αντιστράτηγος Κάρστεν Μπρόιερ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Πολωνία και συμπλήρωσε «Δεν λέω ότι αυτό θα γίνει, αλλά είναι πιθανό». Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο
19:00 18/04/2024

Θρίλερ με Γερμανό μεγιστάνα που κηρύχθηκε νεκρός το 2021 και ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Newsit
Ένας Γερμανός δισεκατομμυριούχος που θεωρείται νεκρός από το 2021, μπορεί να ζει κρυφά στη Μόσχα με μια νεότερη γυναίκα, αναφέρει δημοσίευμα της New York Post που επικαλείται νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως. Ο Γερμανός μεγιστάνας Karl-Erivan Haub, ιδιοκτήτης και CEO του ομίλου Tengelmann εξαφανίστηκε στις 7 Απριλίου του 2018 ενώ βρισκόταν στις Άλπεις για ... Περισσότερα To άρθρο Θρίλερ με Γερμανό μεγιστάνα που κηρύχθηκε νεκρός το 2021 και ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 18/04/2024

Πεσκόφ: “Η Ρωσική Ομοσπονδία συνεχίζει τις στενές, εποικοδομητικές επαφές εργασίας με το Ιράν”

el.gr
Το Κρεμλίνο αρνήθηκε σήμερα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αν η Μόσχα είχε προειδοποιηθεί για τις πυραυλικές επιθέσεις του Ιράν κατά του Ισραήλ, αλλά κάλεσε όλες τις πλευρές στη Μέση Ανατολή να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση Το άρθρο Πεσκόφ: “Η Ρωσική Ομοσπονδία συνεχίζει τις στενές, εποικοδομητικές επαφές εργασίας με το Ιράν” εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
16:09 17/04/2024

Πόλεμος στην Ουκρανία: Γιατί η Ρωσία προσπαθεί να καταλάβει το Τσάσιβ Γιαρ;

onalert.gr
Ρώσοι αλεξιπτωτιστές έφτασαν στο ανατολικό άκρο της πόλης Τσάσιβ Γιαρ στην ανατολική Ουκρανία, την οποία η Μόσχα θέλει να καταλάβει ως τις 9 Μαΐου. The post Πόλεμος στην Ουκρανία: Γιατί η Ρωσία προσπαθεί να καταλάβει το Τσάσιβ Γιαρ; appeared first on OnAlert.
17:28 16/04/2024

Λιβύη: Η Μόσχα στηρίζει τον Χαφτάρ για να ενισχύσει την παρουσία της στην Αφρική

protagon.gr
Οι Ρώσοι έστειλαν πλοίο με χιλιάδες τόνους όπλων στο Τομπρούκ, όπου θέλουν να δημιουργήσουν μόνιμη ναυτική βάση. Το φορτίο έφτασε στον προορισμό του στις 8 Απριλίου και συνοδευόταν από ρωσική φρεγάτα The post Λιβύη: Η Μόσχα στηρίζει τον Χαφτάρ για να ενισχύσει την παρουσία της στην Αφρική appeared first on Protagon.gr.
17:10 16/04/2024

Ρωσία: Η Μόσχα συνεχίζει να στρατολογεί ξένους για τον πόλεμο στην Ουκρανία

tilegrafimanews.gr
Ρωσία: Η Ρωσία συνεχίζει να στρατολογεί ξένους πολίτες για να πολεμήσουν στην Ουκρανία. Τους προσκαλούν να ενταχθούν σε «ειδικά τμήματα» των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, με αντάλλαγμα μια σημαντική χρηματική ανταμοιβή και την απόκτηση ρωσικού διαβατηρίου, επισημαίνει αναφορά του υπουργείου Άμυνας της Βρετανίας. Η αναφορά του βρετανικού υπουργείου Άμυνας επικαλείται αγγλόφωνο φυλλάδιο, σύμφωνα με το οποίο προσφέρεται στους αλλοδαπούς μηνιαίος μισθός 2.200 δολαρίων, εφάπαξ πληρωμή 2.000 δολαρίων, ρωσικό διαβατήριο, δωρεάν ιατρική περίθαλψη και εκπαίδευση για στρατιωτική θητεία. Το Λονδίνο είναι πεπεισμένο ότι η διαφήμιση αυτή δεν απευθύνεται σε επαγγελματίες στρατιώτες, αλλά σε μετανάστες που έ
08:46 16/04/2024

Η Ουκρανία αποχώρησε αιφνιδιαστικά από τη συμφωνία με τη Ρωσία για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στη Μαύρη Θάλασσα

thetoc.gr
Η Μόσχα και το Κίεβο θα πρόσφεραν εγγυήσεις ασφαλείας στα εμπορικά πλοία και θα δεσμεύονταν ότι δεν θα τα πλήξουν, ούτε θα τα κατασχέσουν.
00:09 16/04/2024

ΤΣΣΚΑ: Επιστροφή – έκπληξη του Πιστιόλη στη Μόσχα

tovima
Επιστροφή στη Μόσχα μετά από δύο χρόνια για τον 45χρονο Έλληνα κόουτς.
13:00 15/04/2024

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Αναλαμβάνει ο Πιστιόλης

fosonline.gr
Το τιμόνι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανέλαβε ο Ανδρέας Πιστιόλης.
11:46 15/04/2024

Δύση-Ρωσία, 79 χρόνια συγκρούσεων: Από τον «Ψυχρό Πόλεμο» στον ακήρυκτο Γ΄ΠΠ πόλεμο της Ουκρανίας

militaire.gr
Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός Συγγραφέας Αναλυτής, Ιστορικός Ερευνητής   (Α΄ ΜΕΡΟΣ) Στις 8 Μαΐου 1945 τελείωσε ο Β΄Π Π στην Ευρώπη και τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου τελείωσε και για την Ιαπωνία με τη ρίψη ατομικών βομβών από τους Αμερικανούς στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Παρά τον τεράστιο αριθμό νεκρών και τις άλλες πρωτοφανούς έκτασης απώλειες, η ημέρα εκείνη ήταν ημέρα χαράς, καθώς θεωρητικά υποσχόταν ότι μπορούσε να εξασφαλίσει μία μακρά περίοδο ειρήνης. Η μεγάλη πολεμική συμπόρευση, μεταξύ Σοβιετικής Ένωσης και Δύσης, με κοινό στόχο την αντιμετώπιση των Ναζισμού–Φασισμού επισφραγίζεται στις 26 Απριλίου 1945, όταν γίνεται η ιστορικής σημασίας συνάντηση του Κόκκινου Στρατού με τις αγγλικές,
06:00 15/04/2024

Βίντεο: Η στιγμή που μια 39χρονη πέφτει από ύψος 50 μέτρων ενώ έβγαζε φωτογραφία στη Μαύρη Θάλασσα

lamianow.gr
Τη στιγμή που η 39χρονη Ρωσιδα αισθητικός Ινέσα Πολένκο έπεσε στο κενό από ύψος 50 μέτρων, ενώ προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφία από την κορυφή ενός βράχου, κατέγραψε βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή Γκάκρι στην Αμπχαζία, στα εδάφη της Γεωργίας.Στο βίντεο διακρίνεται η άτυχη γυναίκα να προσπαθεί να βγάλει φωτογραφία έναν άντρα, με φόντο τη Μαύρη Θάλασσα, όταν ξαφνικά χάνει την ισορροπία της από την πλατφόρμα στην οποία βρισκόταν. Δείτε το βίντεο https://youtu.be/WwjpNAD43zU Το σημείο του δυστυχήματος Σύμφωνα με την Daily Mail η 39χρονη άφησε την τελευταία της πνοη στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη. Η Πολένκο έκανε συχνές αναρτήσεις στα social m
17:37 14/04/2024

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στο στόχαστρο της Ρωσίας ο Βαρθολομαίος – Μάχη για τα ηνία της Ορθοδοξίας

tilegrafimanews.gr
Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει πολλά μέτωπα - δεν είναι μόνο τα όπλα στα πεδία των μαχών ανάμεσα στους Ρώσους εισβολείς και τους Ουκρανούς που υπερασπίζονται τη χώρα τους. Όταν το 2022 ο Βλαντιμίρ Πούτιν δικαιολόγησε τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία αναφέρθηκε και στο ρήγμα στις σχέσεις της Κωνσταντινούπολης με τη Μόσχα, ένα ρήγμα που σχεδόν έχει πάρει τις διαστάσεις σχίσματος. Πήρε θέση με τον τρόπο αυτό σε μια θρησκευτική και πολιτική διαμάχη ανάμεσα σε δύο ορθόδοξους Πατριάρχες με διαφορετικές φιλοσοφίες και στοχεύσεις, τον Βαρθολομαίο στην Κωνσταντινούπολη και τον Κύριλλο στη Μόσχα. Το αμερικανικό περιοδικό Atlantic σε εκτενές άρθρο του Ρόμπερτ Γουόρθ αναφέρεται σε αυτόν τον πόλεμο, πώς ά
07:46 12/04/2024

Ο Βαρθολομαίος στο "στόχαστρο" του Πούτιν - Τι γράφει το Αμερικανικό περιοδικό The Atlantic για την "σύγκρουση των Πατριαρχών"

Παραπολιτικά
Πώς εμπλέκεται ο Πούτιν και η Ουκρανία στην επιθετική στάση του Μόσχας Κύριλλου έναντι του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου
02:00 12/04/2024

Ο Βαρθολομαίος στο «στόχαστρο» του Πούτιν και ο ρόλος που παίζει ο Κύριλλος

real.gr
Μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία το περιοδικό Atlantic κάνει τώρα λόγο για πόλεμο ανάμεσα σε Μόσχα και Φανάρι.
01:09 12/04/2024

FBI: Ανησυχία για τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ μετά το μακελειό στη Μόσχα

onalert.gr
Το FBI ανησυχεί για την πιθανότητα οργανωμένης επίθεσης στις ΗΠΑ παρόμοιας με εκείνη που σημειώθηκε τον περασμένο μήνα σε συναυλιακό χώρο στη Ρωσία. The post FBI: Ανησυχία για τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ μετά το μακελειό στη Μόσχα appeared first on OnAlert.
22:28 11/04/2024

Οι Πατριάρχες, ο Πούτιν, το Ορος και ο Βελόπουλος

protagon.gr
To αμερικανικό περιοδικό Atlantic παρουσιάζει σε εκτενές δημοσίευμα την εκστρατεία της Ρωσίας κατά του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, τον ρόλο του Πατριάρχη Μόσχας Κυρίλλου και τη διείσδυση στο Αγιον Ορος - Ο «μασέρ» του ρώσου προέδρου, η Ομάδα Βάγκνερ, τα δώρα, τα λεφτά και η καμπάνα που χτύπησε, μετά τον Πούτιν, ο Βελόπουλος... The post Οι Πατριάρχες, ο Πούτιν, το Ορος και ο Βελόπουλος appeared first on Protagon.gr.
17:09 11/04/2024

Πινγκ πονγκ ΗΠΑ – Ρωσίας για τη σφαγή στη Μόσχα – Νέο σημείο τριβής

documentonews.gr
Σε νέο σημείο τριβής έχει μετατραπεί η πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση Μπορεί να έχουν περάσει κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες από… Το άρθρο Πινγκ πονγκ ΗΠΑ – Ρωσίας για τη σφαγή στη Μόσχα – Νέο σημείο τριβής εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
10:09 10/04/2024

Ουκρανοί hacker καταστρέφουν την υποδομή IT του Moscollector

secnews.gr
Ουκρανοί hacker κατέστρεψαν την υποδομή πληροφορικής της επιχείρησης υποδομών ζωτικής σημασίας της Μόσχας, Moscollector.
20:09 09/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load