Πέτρος Τατσόπουλος: Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας του- «Αφιερώνω το βιβλίο στον γιατρό μου»

21:18 - 04/11/2019

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας του έκανε σήμερα ο Πέτρος Τατσόπουλος, στην παρουσίαση του βιβλίου του The post Πέτρος Τατσόπουλος: Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας του- «Αφιερώνω το βιβλίο στον γιατρό μου» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Τατσόπουλος στην παρουσίαση του βιβλίου του: Το αφιερώνω στο γιατρό μου

Στον γιατρό του αφιερώνει το νέο του βιβλίο ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, που κατάφερε να βγει νικητής στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του. «Ο μόνος τρόπος για να δείξω την ευγνωμοσύνη μου σε αυτόν τον άνθρωπο που με κράτησε σε αυτόν τον πλανήτη για λίγες μέρες ακόμη είναι να του αφιερώσω αυτό το βιβλίο», είπε ο συγγραφέας σύμφωνα με το protothema.gr, κατά την παρουσίαση του βιβλίου για τον διευθυντή της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής στο Ιπποκράτειο, Δημήτρη Λυμπεριάδη. Η παρουσίαση του βιβλίου «Είσαι και φαίνεσαι» έγινε σήμερα, λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο του κ. Τατσόπουλου στον πολυχώρο του εκδοτικού οίκου Μεταίχμιο. Το βιβλίο περιλαμβάνει άρθρα του συγγραφέα που έχουν δημοσιευτεί στη

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ο Πέτρος Τατσόπουλος στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας του

ΕΛΛAΔΑ  Το βιβλίο του Πέτρου Τατσόπουλου, «Είσαι και φαίνεσαι», παρουσιάστηκε στο κοινό τη Δευτέρα (4/11) στον πολυχώρο του εκδοτικού οίκου Μεταίχμιο. Το βιβλίο αποτελεί μια συγκεντρωτική έκδοση που περιλαμβάνει άρθρα του συγγραφέα, τα οποία έχουν δημοσιευτεί στην εφημερίδα «Τα Νέα». Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» ο Πέτρος Τατσόπουλος, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση λίγες ημέρες μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε. Κατά την παρουσίαση, ο συγγραφέας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον διευθυντή της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής στο Ιπποκράτειο, Δημήτρη Λυμπεριάδη, που τον κράτησε στη ζωή. «Ο μόνος τρόπος για να δείξω την ευγνωμοσύνη μου σε αυτόν τον άνθρωπο που με κράτησε σε αυτόν τον πλανήτ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ο Πέτρος Τατσόπουλος στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας του

Το βιβλίο του Πέτρου Τατσόπουλου, «Είσαι και φαίνεσαι», παρουσιάστηκε στο κοινό τη Δευτέρα (4/11) στον πολυχώρο του εκδοτικού οίκου Μεταίχμιο. Το βιβλίο αποτελεί μια συγκεντρωτική έκδοση που περιλαμβάνει άρθρα του συγγραφέα, τα οποία έχουν δημοσιευτεί στην εφημερίδα «Τα Νέα». Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» ο Πέτρος

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας