#Πέτρος Τατσόπουλος

Πέτρος Τατσόπουλος – Ανδρέας Καραγιάννης: Άγριο ξέσπασμα στην εκπομπή της Καινούργιου – «Με διακόπτει, σκ@σε»

tlife.gr
Ένταση στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha, όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Ανδρέας Καραγιάννης βρέθηκαν ταυτόχρονα To άρθρο Πέτρος Τατσόπουλος – Ανδρέας Καραγιάννης: Άγριο ξέσπασμα στην εκπομπή της Καινούργιου – «Με διακόπτει, σκ@σε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 29/03/2024

Διαμαρτυρία έξω από τη ρωσική πρεσβεία για το θάνατο του Ναβάλνι – Παρούσα η Ειρήνη Αγαπηδάκη

ProtoThema.gr
Στη συγκέντρωση μετείχαν ακόμη οι συγγραφείς Απόστολος Δοξιάδης και Πέτρος Τατσόπουλος
22:00 19/02/2024

Τα λαμπιόνια της αγέλης

thetoc.gr
Το bullying στρέφεται κυρίως εναντίον των παιδιών που ξεχωρίζουν από την αγέλη, αναφέρει ο Πέτρος Τατσόπουλος
06:09 18/12/2023

Τατσόπουλος: Χρήζει ψυχανάλυσης ότι διεκδικούν τον χώρο της Αριστεράς δύο πάμπλουτοι

lamianow.gr
Το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά και ο Πέτρος Κόκκαλης κινούνται διεκδικώντας τον χώρο της ριζοσπαστικής Αριστεράς, σχολίασε ο γνωστός συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος. «Χρειάζεται ψυχανάλυση, ότι αυτή τη στιγμή διεκδικούν τον χώρο της ριζοσπαστικής Αριστεράς δυο του παμπλούτου, ο Κασσελάκης και ο Κόκκαλης», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Όπως είπε «αυτό είναι για άλλες ειδικότητες να εξηγηθεί, για άλλες ειδικότητες όχι της πολιτικής». «Δεν εξομοιώνω τον Κόκκαλη, έχει μια πορεία, αλλά μου φαίνεται παράδοξο ότι δυο πολύ πλούσιοι άνθρωποι διεκδικούν τα ιμάτια της ριζοσπαστικής αριστεράς», σημείωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος. The post Τατσόπουλος: Χρήζει ψυχ
21:37 21/11/2023

Τατσόπουλος: Σταλινική τακτική του Κασσελάκη να μιλήσει για «πέμπτη φάλαγγα της ΝΔ» μπροστά στους διαφωνούντες

lykavitos.gr
Για «σταλινική τακτική» του Στέφανου Κασσελάκη να μιλήσει για «πέμπτη φάλαγγα της ΝΔ» μπροστά στους διαφωνούντες κατά την θυελλώδη εισήγησή του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι του Σαββάτου έκανε λόγο ο Πέτρος Τατσόπουλος.
13:17 12/11/2023

Ο Τατσόπουλος "δικάζει" την Τζάκρη: Έχει σύνδρομο Γενίτσαρου - Σώγαμπρος και αλεξιπτωτιστής ο Κασσελάκης στον ΣΥΡΙΖΑ

thetoc.gr
"Οι πασοκογενείς του ΣΥΡΙΖΑ είχαν πάντα την πιο γενιτσάρικη συμπεριφορά" δήλωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος.
11:09 02/11/2023

Πυρά Τατσόπουλου κατά Κασσελάκη και Τζάκρη

paraskhnio.gr
Κριτική προς την Θεοδώρα Τζάκρη, με αφορμή τις δηλώσεις της την Τετάρτη για τις διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ, και τον Στέφανο Κασσελάκη άσκησε ο πρώην βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος εκτίμησε ότι η πρώτη έχει το «σύνδρομο του γενίτσαρου» και ο δεύτερος είναι «σώγαμπρος» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως εξήγησε ο κ. Τατσόπουλος για την Το άρθρο Πυρά Τατσόπουλου κατά Κασσελάκη και Τζάκρη εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
10:28 02/11/2023

Τατσόπουλος: Φαινόμενο «μπερλουσκονισμού» ο Κασσελάκης - Ήρθε να «αγοράσει» ένα αριστερό κόμμα

lykavitos.gr
Την άποψη ότι οι συγκρούσεις στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να οδηγήσουν σε διάσπαση, εξέφρασε ο πολιτικός και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «τα περισσότερα μέλη του κόμ
10:17 20/10/2023

Τατσόπουλος: «Οι εμφανίσεις στην ορκωμοσία είχαν όλα τα χαρακτηριστικά του καρακιτσαριού»

neolaia.gr
Για τις εμφανίσεις των βουλευτών που συζητήθηκαν στην ορκωμοσία στη Βουλή μίλησε στην εκπομπή T Live ο Πέτρος Τατσόπουλος.
17:46 04/07/2023

Χωμενίδης και Τατσόπουλος στηρίζουν Σαββόπουλο: «Διάφοροι ο,τινάνοι τον βρίζουν»

Gazzetta
Ο Διονύσης Σαββόπουλος δέχθηκε κριτική από την Έλενα Ακρίτα, για την τοποθέτησή του ότι θέλει να δει αυτοδύναμη τη ΝΔ – Τι έγραψαν Χρήστος Χωμενίδης και Πέτρος Τατσόπουλος
17:12 17/05/2023

Νέα επίθεση Τατσόπουλου σε Αγιορείτες για το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ- Οργισμένη απάντηση Καραγιάννη

ekklisiaonline.gr
ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: Σε νέα προκλητική ανάρτηση ο Πέτρος Τατσόπουλος σχολιάζει την έλευση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ από το Άγιο Όρος στην Αθήνα μιλώντας για ΄΄ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΙΜΟΝΙΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ΄΄. Το άρθρο Νέα επίθεση Τατσόπουλου σε Αγιορείτες για το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ- Οργισμένη απάντηση Καραγιάννη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:14 30/04/2023

Νέα εβδομάδα και στον Τατσόπουλο φταίει η δεξιά χείρα του Αγίου Γεωργίου! Μέγας Χορηγός νέων βουλευτών ο Πέτρος

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ: Αναδεικνύεται σε Μέγα Χορηγό υποψηφίων βουλευτών ο Πέτρος Τατσόπουλος με τις συνεχείς επιθέσεις του στην Ορθοδοξία. Το άρθρο Νέα εβδομάδα και στον Τατσόπουλο φταίει η δεξιά χείρα του Αγίου Γεωργίου! Μέγας Χορηγός νέων βουλευτών ο Πέτρος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:14 24/04/2023

Τατσόπουλος: Δεν έχω βαπτίσει την κόρη μου

ekklisiaonline.gr
Δεν πιστεύω, δεν πάω στην Εκκλησία , δεν έχω βαπτίσει την κόρη μου ανέφερε ο Πέτρος Τατσόπουλος σε εκπομπή. Το άρθρο Τατσόπουλος: Δεν έχω βαπτίσει την κόρη μου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:24 19/04/2023

Πέτρος Τατσόπουλος για υπόθεση Γεωργούλη: «Είναι ευτύχημα ότι συνέβη στο Βέλγιο κι όχι στην Ελλάδα»

tlife.gr
Για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος καταγγέλλεται από την Ελένη Χρονοπούλου για βιασμό και To άρθρο Πέτρος Τατσόπουλος για υπόθεση Γεωργούλη: «Είναι ευτύχημα ότι συνέβη στο Βέλγιο κι όχι στην Ελλάδα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:10 19/04/2023

Επιμένει ο Τατσόπουλος Μεγάλη Πέμπτη! Η Αγία Ζώνη να περάσει από ραδιοχρονολόγηση

ekklisiaonline.gr
Δεν υπολογίζει τις Άγιες Μέρες ο Πέτρος Τατσόπουλος και ανοίγει ξανά την κουβέντα για την Αγία Ζώνη και τα κειμήλια της Ορθοδοξίας. Το άρθρο Επιμένει ο Τατσόπουλος Μεγάλη Πέμπτη! Η Αγία Ζώνη να περάσει από ραδιοχρονολόγηση εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:34 13/04/2023

Μάχη Καλλιάνου – Τατσόπουλου για τον Παΐσιο: «Πολέμιος της Ορθόδοξης Πίστης» – «Θρησκευτικό παραμύθι της Μ. Εβδομάδας »

Newsbeast.gr
Ένας διαδικτυακός τσακωμός ξέσπασε ανάμεσα στον Γιάννη Καλλιάνο και τον Πέτρο Τατσόπουλο, ύστερα από τα σχόλια του δεύτερου για την επανάληψη της σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» από το Mega αυτές τις μέρες. Τα καθιερωμένα σχόλια του κ. Τατσόπουλου έφεραν την αντίδραση του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος αναφέρθηκε στον κ. Τατσόπουλο ως «χυδαίο πολέμιο της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης». Υπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων πέρυσι, όταν η σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» είχε προβληθεί πρώτη φορά. Τότε, ο κ. Τατσόπουλος είχε σχολιάσει πως η σειρά «αποβλακώνει» τους θεατές. Φέτος, ο κ. Τατσόπουλο
16:16 11/04/2023

Ο Πέτρος Τατσίπουλος τα έβαλε με τον Άγιο Παΐσιο τη Μεγάλη Εβδομάδα - Αντίδραση από τον Γ. Καλλιάνο

NewsBomb
Με τον Άγιο Παΐσιο ασχολούνται, τη Μεγάλη Εβδομάδα, ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος και ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.Περισσότερα...
15:32 11/04/2023

Τέμπη – «Κράξιμο» Τατσόπουλου στην Τσαγκλή! Προκαλεί βαθύτατη οδύνη στους συγγενείς των θυμάτων

thecaller.gr
Κατά της Ευδοκίας Τσαγκλή στράφηκε με ανάρτησή του ο Πέτρος Τατσόπουλος για τα όσα είπε σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη.Κατά της Ευδοκίας Τσαγκλή στράφηκε με ανάρτησή του ο Πέτρος Τατσόπουλος για τα όσα είπε σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη.Υπενθυμίζεται ότι η Ευδοκία Τσαγκλή υποστήριξε ότι σώθηκε από την σύγκορυση των τρένων στα Τέμπη λόγω της ονομαστικής της εορτής. «Πρώτη Μαρτίου της Αγίας Ευδοκίας και με παραλαμβάνει νοσηλεύτρια που την έλεγαν Ευδοκία. Πες μου […]
16:52 13/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load