GNTM: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρτίνα Χάφιτσουκ – Μόνο οι FF την αποχαιρέτησαν…

21:21 - 04/11/2019

Εκτός GNTM βρίσκεται από σήμερα η Μαρτίνα Χάφιτσουκ. Η διαγωνιζόμενη αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Greece’s Next Top Model, […] The post GNTM: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρτίνα Χάφιτσουκ – Μόνο οι FF την αποχαιρέτησαν… appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

GNTM 2: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρτίνα και το έκανε επεισοδιακά

Η Μαρτίνα Χάφιτσουκ αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι του Greece’s Next...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

GNTM: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρτίνα Χάφιτσουκ - Επέστρεψε η Σουζάνα (VIDEO)

Η Μαρτίνα Χάφιτσουκ στο αποψινό επεισόδιο του GNTM, ανακοίνωσε στις παίκτριες την οικειοθελή αποχώρησή της από το παιχνίδι. "Μίλησα με τον Κώστα, ευτυχώς μου έφυγε από μέσα μου αυτή η απορία, δεν είναι ούτε θέμα ζήλειας, ούτε τίποτα. Είναι κάτι που έχει γίνει σοβαρό και θα πρέπει να είμαι δίπλα του. Πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να φύγω. Δεν σώζεται, όχι. Όταν συμβαίνουν κάποια σοβαρά περιστατικά πρέπει να είσαι δίπλα στην οικογένειά σου", είπε αρχικά η Μαρτίνα στις FF. "Θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι για προσωπικούς λόγους θα αποχωρήσω από το παιχνίδι. Όσες έχετε την απορία, δεν έχει γίνει κάτι με τον Κώστα, δεν είναι ότι δεν αντέχει, είναι πραγματικά σοβαρός οικογενειακός λόγος. Όσες θέλ

Διαβάστε το στο thestival.gr

GNTM: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρτίνα Χάφιτσουκ

Διαβάστε το στο e-daily.gr

GNTM 2: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρτίνα - Ερχεται Πάτρα - ΒΙΝΤΕΟ

Με την οικειοθελή αποχώρηση της Μαρτίνας ξεκίνησε το επεισόδιο του GNTM 2. Η Μαρτίνα πήγε στις FF και τους ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους. «Κορίτσια μου μίλησα με τον Κώστα. Ευτυχώς μου έφυγε από μέσα μου αυτή η απορία, δεν είναι ούτε θέμα ζήλιας, ούτε τίποτα. Είναι κάτι το οποίο έχει γίνει σοβαρό, θα πρέπει να είμαι δίπλα του, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να φύγω», είπε η Μαρτίνα, η οποία έδειξε πιεσμένη στο προηγούμενο επεισόδιο με αποτέλεσμα να καταρρεύσει. H Μαρτίνα ζήτησε απ’ όλα τα κορίτσια να συγκεντρωθούν στο σπίτι και τους ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο