#Next Top Model

GNTM Όλγα Ντάλλα: Η ομοιότητα με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο και το τελευταίο βίντεο απο το Μεξικό που είναι για τη Victoria’s Secret

koolnews.gr
Η Όλγα Ντάλλα έγινε γνωστή μέσα από τις συμμετοχή της στο next top model ελλάδας και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του reality μοντέλων της τηλεόρασης του Star! Το όμορφο μοντέλο ξεχώρισε για την ομορφιά της, το γυμνασμένο της σώμα, το χαμόγελο και τη θετική της αύρα και ήταν η αγαπημένη των ανδρών που […] The post GNTM Όλγα Ντάλλα: Η ομοιότητα με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο και το τελευταίο βίντεο απο το Μεξικό που είναι για τη Victoria’s Secret appeared first on Koolnews.gr.
12:58 27/02/2024

GNTM – Survivor νέα σχέση: Στο Μεξικό με τον Παύλο Γαλακτερό η Όλγα Ντάλλα – Όταν μιλάει η εικόνα…

koolnews.gr
Τους γνωρίσαμε μέσα από τα δύο πιο γνωστά reality της ελληνικής τηλεόρασης. Την Όλγα Ντάλλα από το next top model Ελλάδας και τον Παύλο Γαλακτερό από το survivor! Είναι νέοι όμορφοι και ταιριάζουν απόλυτα! Η Όλγα και ο Παύλος είναι το νέο ζευγάρι της Showbiz και αυτή την περίοδο πραγματοποιούν το πρώτο τους ταξίδι στο […] The post GNTM – Survivor νέα σχέση: Στο Μεξικό με τον Παύλο Γαλακτερό η Όλγα Ντάλλα – Όταν μιλάει η εικόνα… appeared first on Koolnews.gr.
09:58 23/02/2024

GNTM -Σας το λεγε θα ΠΕΤΥΧΕΙ: Έφτασε τα 1,2εκ followers και δε το πήρε χαμπάρι κανεις. Πέρασε και τη Βίκυ Καγιά

koolnews.gr
Η Λιθουανή Αλιόνα Αμπράμοβα έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της  στις οντισιόν του next top model Ελλάδας!  Δεν κατάφερε να  περάσει  στον επόμενο γύρο, έγινε όμως viral εξαιτίας των ψηλών παπουτσιών και της ατάκας δεν έχω πειράξει τίποτα πάνω μου εκτός από χείλη και τσίτος! Η Αλιόνα Αμπράμοβα στη συνέχεια προσπάθησε να γίνει   influencer […] The post GNTM -Σας το λεγε θα ΠΕΤΥΧΕΙ: Έφτασε τα 1,2εκ followers και δε το πήρε χαμπάρι κανεις. Πέρασε και τη Βίκυ Καγιά appeared first on Koolnews.gr.
20:58 24/01/2024

Μαίρη Βιτινάρος: Ποιο είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα μετά το GNTM

koolnews.gr
Η Μαίρη Βιτινάρος, γνωστό μοντέλο με καταγωγή από την Ελλάδα και την Αυστραλία έχει αποφασίσει να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα και πρόσφατα ξεκίνησε μαθήματα ελληνικών για να εξοικειωθεί καλύτερα με τη γλώσσα. Η Βιτινάρος, η οποία γνώρισε την Ελλάδα μέσω της συμμετοχής της στο πρόγραμμα “Greece’s Next Top Model”, μοιράστηκε στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από […] The post Μαίρη Βιτινάρος: Ποιο είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα μετά το GNTM appeared first on Koolnews.gr.
16:58 22/01/2024

GNTM: Τόπλες στο instagram η νεαρή τσιγγάνα Παρασκευή Κερασιώτη – Φωτογραφίες

koolnews.gr
Η Παρασκευή Κερασιώτη, η νεαρή τσιγγάνα που μας εντυπωσίασε με τη συμμετοχή της στο Next Top Model Ελλάδας, έκανε πάλι την εμφάνισή της στα social media με μια τολμηρή κίνηση. Μέσω μιας τόπλες ασπρόμαυρης φωτογράφισης, η Παρασκευή επέλεξε να μοιραστεί με το κοινό της στο Instagram μια διαφορετική πλευρά της προσωπικότητάς της. Η Κερασιώτη, με […] The post GNTM: Τόπλες στο instagram η νεαρή τσιγγάνα Παρασκευή Κερασιώτη – Φωτογραφίες appeared first on Koolnews.gr.
13:58 05/12/2023

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν υπάρχει κάποια σχέση με την Βίκυ Καγιά

Newsbeast.gr
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την Βίκυ Καγιά, με την οποία είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν. «Δεν υπάρχει κάποια σχέση», είπε χαρακτηριστικά, στην ερώτηση «Ποια είναι η σχέση σου με την Βίκυ Καγιά;». Επίσης, στο ερώτημα αν πρόκειται να την δούμε του χρόνου στο Greece’s Next Top Model, απάντησε πως «ναι, θα ήμουν στο GNTM ξανά. Το GNTM το λατρεύω. Το αν θα γίνει ή όχι και το αν θα ξαναείμαι, είναι μια άλλη κουβέντα πολύ μελλοντική. Μπορεί και να μη γίνει ποτέ αυτή η κουβέντα, μπορεί να γίνει και άμεσα. Κανείς δεν ξέρει».
23:00 01/12/2023

GNTM: Ροζ δέντρο στόλισε η Ίριδα Παπουτσή

koolnews.gr
Η Ιρίδα Παπούτση είναι ένα πολυτάλαντο μοντέλο και χορεύτρια, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό Next Top Model στην Ελλάδα. Η Ιρίδα, αν και αποχώρησε νωρίς από το διαγωνισμό, κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και τον θαυμασμό του κοινού κυρίως μετά την αποχώρησή της χάρη στην έκφραση της τέχνης του […] The post GNTM: Ροζ δέντρο στόλισε η Ίριδα Παπουτσή appeared first on Koolnews.gr.
11:58 29/11/2023

GNTM: Εύη Ιωαννίδου – Αυτή είναι η τελική της απάντηση στο survivor

koolnews.gr
Την Εύη Ιωαννίδου την γνωρίσαμε στα 22 της το 2018, όταν αποφάσισε να συμμετάσχει στο Next Top Model Ελλάδας! Η ίδια μεγάλωσε στη Βέροια όπου οι γονείς της έχουνε κατάστημα καφέ ενώ τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της δημοσιότητας που κέρδισε από το gntm έχει σημαντική παρουσία στην εγχώρια showbiz και εργάζεται ως μοντέλο, έχοντας δυνατές […] The post GNTM: Εύη Ιωαννίδου – Αυτή είναι η τελική της απάντηση στο survivor appeared first on Koolnews.gr.
14:58 28/11/2023

Quiz Ημέρας: Τον Μάιο ποιας χρονιάς προβλήθηκε στις ΗΠΑ το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «America’s Next Top Model»;

instyle.gr
Κάθε ημέρα, από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, στις 8.30 το πρωί θα έχουμε ένα κουίζ για να ‘παίζουμε’ και να ‘μαθαίνουμε’ παρέα. Σήμερα σας ζητάμε να θυμηθείτε τη χρονιά που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «America’s Next Top Model»; α) 2003 β) 2005 γ) 2007 δ) 2009 Αρχικά ο πρώτος κύκλος προβλήθηκε στο […] The post Quiz Ημέρας: Τον Μάιο ποιας χρονιάς προβλήθηκε στις ΗΠΑ το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «America’s Next Top Model»; appeared first on InStyle.
08:46 23/11/2023

GNTM: Σχεδόν ακατόρθωτο να γίνει all Star. Ποιός ο λόγος;

koolnews.gr
Η ιδέα της δημιουργίας ενός κύκλου “Next Top Model Ελλάδας – All Star”, όπου θα συμμετέχουν πρώην διαγωνιζόμενοι του αντίστοιχου ριάλιτι μόδας, φαίνεται εξαιρετικά ελκυστική στον πρώτο λόγο. Ωστόσο, η υλοποίηση αυτής της ιδέας αντιμετωπίζει σημαντικά εμπόδια. Κατ’ αρχάς, πολλά από τα σημαντικότερα ονόματα που έχουν περάσει από το παιχνίδι έχουν ήδη χτίσει τη δική […] The post GNTM: Σχεδόν ακατόρθωτο να γίνει all Star. Ποιός ο λόγος; appeared first on Koolnews.gr.
13:58 18/11/2023

Όλγα Ντάλλα GNTM: Με τόσα λεφτά δε μπορεις να πεις όχι στο Survivor. Πόσα της δίνει ο Ατζούν Ιλίτζαλι

koolnews.gr
Μετά την εντυπωσιακή πορεία της στο Next Top Model Ελλάδας, η Όλγα Ντάλλα έχει καταφέρει να εδραιωθεί σταδιακά ως ένα από τα πλέον ανερχόμενα πρόσωπα στην Ελληνική σκηνή του μόντελινγκ, αλλά και ως influencer. Η ομορφιά και η χαρισματική της παρουσία την έκαναν να ξεχωρίσει στο δημοφιλές reality μόδας που προβλήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, […] The post Όλγα Ντάλλα GNTM: Με τόσα λεφτά δε μπορεις να πεις όχι στο Survivor. Πόσα της δίνει ο Ατζούν Ιλίτζαλι appeared first on Koolnews.gr.
20:58 03/11/2023

Ιωάννα Κιοσέ: Πως είναι σήμερα το μοντέλο που έκοψαν στο GNTM για…περίεργα σχόλια

koolnews.gr
Η Ιωάννα Κιοσσέ πήρε μέρος στο Next Top Model Ελλάδα και μάλιστα κατάφερε να αποσπάσει 4 ΝΑΙ. Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του gntm αφού η παραγωγή αποφάσισε να την κόψει και μάλιστα να μην προβάλλει καθόλου τα στιγμιότυπα. Η ίδια εξήγησε σε παλαιότερη τηλεοπτική εκπομπή στο γιατί συνέβη αυτό. “Αρχικά πάω […] The post Ιωάννα Κιοσέ: Πως είναι σήμερα το μοντέλο που έκοψαν στο GNTM για…περίεργα σχόλια appeared first on Koolnews.gr.
09:58 10/10/2023

Σοφία Χατζηπαντελή: Στο GNTM τη λάτρευαν στο My style Rocks την μισούν

koolnews.gr
Η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της ως μέλος της κριτικής επιτροπής κατά τη διάρκεια των οντισιόν του Next Top Model Ελλάδας. Ο κόσμος τη λάτρεψε και απαίτησε να τη δει ξανά στην τηλεόραση. Το my style Rocks της έδωσε αυτή την ευκαιρία όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά για αυτήν […] The post Σοφία Χατζηπαντελή: Στο GNTM τη λάτρευαν στο My style Rocks την μισούν appeared first on Koolnews.gr.
11:58 13/09/2023

GNTM: Η Όλγα Ντάλλα μίλησε για τη σχέση της με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ μετά το χωρισμό από τον Στυλιανό

koolnews.gr
Η Όλγα Ντάλλα, το γνωστό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το reality μόδας “Next Top Model Ελλάδα”, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τα προσωπικά της, αφού το κοινό έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη ζωή της εκτός τηλεοπτικών φωτών. Μέσα από το παιχνίδι των ερωτήσεων και απαντήσεων στα social media, η Όλγα έδωσε τη δυνατότητα στους […] The post GNTM: Η Όλγα Ντάλλα μίλησε για τη σχέση της με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ μετά το χωρισμό από τον Στυλιανό appeared first on Koolnews.gr.
09:58 08/09/2023

GNTM: Βάλτε πλάτη. Πρώην μοντέλο του ριάλιτι κάνει έρανο για να αλλάξει φύλο. Πόσα ζητάει. Πόσα ε΄χει μαζέψει!

koolnews.gr
Αν κάποιος μπει στο προφίλ του Adam του Αιγύπτιου Πολωνού μοντέλου που γνωρίσαμε μέσα από τις οντισιόν του Next Top Model Ελλάδας θα βρει ένα link προς ένα διαδικτυακό έρανο τον οποίο διοργανώνει με στόχο να αλλάξειφύλο. Οι κριτές δεν έβαλαν το υποψήφιο μοντέλο στο σπίτι του Next Top Model Ελλάδας αφού θεώρησαν ότι είναι […] The post GNTM: Βάλτε πλάτη. Πρώην μοντέλο του ριάλιτι κάνει έρανο για να αλλάξει φύλο. Πόσα ζητάει. Πόσα ε΄χει μαζέψει! appeared first on Koolnews.gr.
16:58 04/09/2023

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει γυμνή και ο Σεπτέμβριος έγινε ήδη hot

okmag.gr
Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη γνωρίσαμε περίπου πριν από πέντε χρόνια, τότε που ήρθε στην Ελλάδα για να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model. Πέντε χρόνια μετά και η παρουσιάστρια είναι έτοιμη να αναλάβει την παρουσίαση του Shopping Star, εκπομπή που μέχρι πρότινος ήταν απόλυτα συνυφασμένη με το όνομα της Βίκυς Καγιά. Η […] The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει γυμνή και ο Σεπτέμβριος έγινε ήδη hot appeared first on OK! Magazine.
00:58 02/09/2023

Ντένια Αγαλιανού: Από το ελληνικό GNTM, σταρ στο Μεξικό

queen.gr
Η Ντένια Αγαλιανού είχε γίνει γνωστή στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Next Top Model, ως παίκτρια, όμως πλέον κάνει διεθνή καριέρα.Περισσότερα...
11:17 29/08/2023

GNTM: Η Όλγα Ντάλλα μετά το χωρισμό της με το Στυλιανό Φλωρίδη βγαίνει με πασίγνωστο μοντέλο του ριάλιτι μοντέλων

koolnews.gr
Η Όλγα Ντάλλα έγινε γνωστή ως μία από τις διαγωνιζόμενες στην ελληνική έκδοση του ‘Next Top Model,’ μιας τηλεοπτικής εκπομπής όπου φιλόδοξα μοντέλα ανταγωνίζονται για μια ευκαιρία να κερδίσουν ένα επαγγελματικό συμβόλαιο στο χώρο του μοντελινγκ. Το ριάλιτι μοντέλων όχι μόνο έδωσε στην Όλγα την ικανότητα να γίνει γνωστή να δείξει την ομορφιά και το […] The post GNTM: Η Όλγα Ντάλλα μετά το χωρισμό της με το Στυλιανό Φλωρίδη βγαίνει με πασίγνωστο μοντέλο του ριάλιτι μοντέλων appeared first on Koolnews.gr.
11:58 28/08/2023

GNTM: Με φούστα μίνι στην ακροθαλάσσια. Η Ίριδα Παπουτσή περπατά με χάρη και σοκάρει

koolnews.gr
Η Ίριδα Παπουτσή είναι χορεύτρια και χορογράφος όμως εμείς την μάθαμε ως υποψήφιο μοντέλο, όταν ο Άγγελος Μπράτης και η η Βίκυ Καγιά την ανακάλυψαν να εργάζεται σε ένα μπαρ, εντυπωσιάστηκαν με το περπάτημα και την αύρα της και την παρότρυναν να λάβει μέρος στο Next Top Model Ελλάδας! Η Ίριδα τους άκουσε, δήλωσε συμμετοχή […] The post GNTM: Με φούστα μίνι στην ακροθαλάσσια. Η Ίριδα Παπουτσή περπατά με χάρη και σοκάρει appeared first on Koolnews.gr.
16:58 23/08/2023

Ποια Barbie; Ποια Μάργκοτ Ρόμπι: Παίκτες από ελληνικά ριάλιτι πάνε για όσκαρ στην ΤΣONTA. GNTM και POL

koolnews.gr
Ο Φίλιππος στο ρόλο του Κεν έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Reality Power of love ενώ στο ρόλο της Barbie το μοντέλο που είδαμε μέσα από το Next Top Model Ελλάδας! Gntm και Power Of Love ένωσαν τις δυνάμεις τους και καταφέρναμε να κάνουμε σαν Ελλάδα παραγωγή την Barbie σε ποpνό! Άλλωστε […] The post Ποια Barbie; Ποια Μάργκοτ Ρόμπι: Παίκτες από ελληνικά ριάλιτι πάνε για όσκαρ στην ΤΣONTA. GNTM και POL appeared first on Koolnews.gr.
15:58 22/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load