Ζαχαράτος – Μαζωνάκης: Τι έχει συμβεί ανάμεσά τους;

10:54 - 05/11/2019

Στην πρόσφατη εμφάνισή του στο Λούης Night Show, στον Alpha Κύπρου, ο Τάκης Ζαχαράτος έριξε απίθανες ατάκες για τη Μελίνα […] The post Ζαχαράτος – Μαζωνάκης: Τι έχει συμβεί ανάμεσά τους; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζαχαράτος-Μαζωνάκης: Τι έχει συμβεί και έχουν παρεξηγηθεί; (βίντεο)

«Ρωτήστε τον ίδιο, ξέρει καλύτερα από μένα» δήλωσε ο γνωστός σόουμαν

Διαβάστε το στο

Ζαχαράτος –Μαζωνάκης: Τι έχει συμβεί ανάμεσά τους; (VIDEO)

Σε εμφάνιση του, στην Κύπρο, ο Τάκης Ζαχαράτος σατίρισε την Μελίνα Ασλανίδου, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν εκείνη θίχτηκε, απάντησε: «Δεν νομίζω να στεναχωρήθηκε η Μελίνα Ασλανίδου, έχει πάρα πολύ χιούμορ. Δεν έχουμε με κανέναν κακία. Αυτό μας δίνουν, αυτό παίρνουμε, αυτό σατιρίζουμε. Δεν έχουμε εμμονές». Κάπου εκεί, όμως, ανασύρθηκε η πραγματική παρεξήγηση που έχει ο Τάκης Ζαχαράτος με τον Γιώργο Μαζωνάκη. «Ρωτήστε τον ίδιο, ξέρει καλύτερα από μένα. Ο Αντρέας Βουτσινάς μου είχε πει κάποτε ότι όταν κάποιος έχει θέμα με αυτό που κάνεις, έχει θέμα με τον εαυτό του, όχι μαζί σου. Οπότε, αν το καταλάβει κι αυτός κι εγώ, θα ζήσουμε καλύτερα», δήλωσε ο ίδιος. «Στη φωλιά των Κου Κου», ο Στέ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ζαχαράτος – Μαζωνάκης: Τι έχει συμβεί ανάμεσά τους – Γιατί δεν μιλούν μεταξύ τους οι δύο καλλιτέχνες;

Στην πρόσφατη εμφάνισή του στο Λούης Night Show, στον Alpha Κύπρου, ο Τάκης Ζαχαράτος έριξε απίθανες ατάκες για τη Μελίνα Ασλανίδου. Όταν ρωτήθηκε αν η τραγουδίστρια παρεξηγήθηκε από τα λεγόμενά του, εκείνος απάντησε: «Δεν νομίζω να στεναχωρήθηκε η Μελίνα Ασλανίδου, έχει πάρα πολύ χιούμορ. Δεν έχουμε με κανέναν κακία. Αυτό μας δίνουν, αυτό παίρνουμε, αυτό […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο