#Τάκης Ζαχαράτος

Τάκης Ζαχαράτος: Θαύμασα τον Κασσελάκη και τον Τάιλερ, που έχουν τη στήριξη των οικογενειών τους

thebest.gr
Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του, Τάιλερ ΜπακΜπέθ για τις ανάγκες της νέας του παράστασης.
04:00 17/01/2024

Τάκης Ζαχαράτος για Στέφανο Κασσελάκη: «Τον θαύμασα για την ειλικρίνειά του, μπουχτίσαμε από την υποκρισία»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωινό της Δευτέρας (15/1) ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο δημοφιλής showman συνομίλησε με τη […] The post Τάκης Ζαχαράτος για Στέφανο Κασσελάκη: «Τον θαύμασα για την ειλικρίνειά του, μπουχτίσαμε από την υποκρισία» appeared first on Zappit.
15:00 15/01/2024

Τάκης Ζαχαράτος: «Για εμένα, οι επωνυμίες είναι μπούρδες και μου φαίνονται βλακείες»

govastileto.gr
Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική πορεία του, αλλά και το πώς διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα. Ο ηθοποιός και κορυφαίος performer αρχικά, ανέφερε: «Κυκλοφορώ στον δρόμο και ξεχνώ ότι είμαι ο Τάκης Ζαχαράτος». Πρόσθεσε επίσης: «Είναι μια κίνηση από πλευράς μου να μη χάσω όλο αυτό που μπορεί […]
15:00 07/01/2024

Τάκης Ζαχαράτος: «Δεν είχα καμία διάθεση να στεναχωρήσω την Πόπη Τσαπανίδου»

thecaller.gr
Στην αντίδραση που είχε η Πόπη Τσαπανίδου, όταν την μιμήθηκε στις πρόσφατες εκλογές, η οποία και τον κατηγόρησε για σεξιστικά σχόλια, αναφέρθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος του Κώστα Τσουρού, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα».Στην αντίδραση που είχε η Πόπη Τσαπανίδου, όταν την μιμήθηκε στις πρόσφατες εκλογές, η οποία και τον κατηγόρησε για σεξιστικά σχόλια, αναφέρθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος του Κώστα Τσουρού, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα».O Τάκης Ζαχαράτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με την Πόπη Τσαπανίδου στις εκλογές […]
17:00 06/01/2024

Ο Τάκης Ζαχαράτος επιστρέφει στο Vergina Theatro με τη νέα παράσταση-υπερπαραγωγή “SWEET DREAMS”… από κοντά

neolaia.gr
Ο Τάκης Ζαχαράτος μας καλεί να ονειρευτούμε, να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε, να τραγουδήσουμε και να ταξιδέψουμε μαζί του, μέσα από τα ευτράπελα της τηλεόρασης, της πολιτικής και της κοινωνικής μας ζωής.
22:46 12/12/2023

Τάκης Ζαχαράτος: Ταξίδεψε στην Αμερική και επισκέφθηκε το Broadway – Φωτογραφίες

tlife.gr
Στους δρόμους της Νέας Υόρκης βρέθηκε ο πολυτάλαντος showman Tάκης Ζαχαράτος, για να επισκεφθεί το μαγευτικό To άρθρο Τάκης Ζαχαράτος: Ταξίδεψε στην Αμερική και επισκέφθηκε το Broadway – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 07/12/2023

Άναυδος ο Τάκης Ζαχαράτος μαθαίνει on camera την απώλεια του φίλου του, Αίαντα Μανθόπουλου

zappit.gr
Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο γνωστός καλλιτέχνης, μάλιστα, έμαθε on camera την απώλεια του […] The post Άναυδος ο Τάκης Ζαχαράτος μαθαίνει on camera την απώλεια του φίλου του, Αίαντα Μανθόπουλου appeared first on Zappit.
15:00 18/10/2023

Μαρίνα Βερνίκου – Ντεμήλια Καμπουρίδη: Επέλεξαν τις μπότες που θα βλέπουμε παντού τον χειμώνα

okmag.gr
Τα 35 χρόνια συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας του στα διεθνή μουσικά δρώμενα συμπληρώνει φέτος ο Μάριος Φραγκούλης. Για αυτό και έδωσε μια μεγάλη συναυλία στις 10 Οκτωβρίου, στο Ηρώδειο. Ο διεθνούς φήμης ερμηνευτής έδωσε ένα ρεσιτάλ ερμηνεία αλλά δεν θα είναι μόνος στη σκηνή, Μαζί του θα εμφανιστούν οι Μαρινέλλα, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιώργος Περρής, Dolce Pontes, Τάκης Ζαχαράτος, Ντέμπορα Μάγιερς […] The post Μαρίνα Βερνίκου – Ντεμήλια Καμπουρίδη: Επέλεξαν τις μπότες που θα βλέπουμε παντού τον χειμώνα appeared first on OK! Magazine.
12:58 12/10/2023

Τάκης Ζαχαράτος: Απαντά για πρώτη φορά για την εμφάνισή του ως Πόπη Τσαπανίδου

neolaia.gr
Ο Τάκης Ζαχαράτος απαντάει για πρώτη φορά για το σκετς ως Πόπη Τσαπανίδου το βράδυ της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου, το οποίο δέχθηκε αρκετά αρνητικά σχόλια.
13:46 01/07/2023

Τάκης Ζαχαράτος: Απαντάει στο σάλο που δημιουργήθηκε με το σκετς ως Πόπη Τσαπανίδου – «Βρήκαμε τον μπελά μας»

tlife.gr
Ο Τάκης Ζαχαράτος την βραδιά των εκλογών… εμφανίστηκε ως Πόπη Τσαπανίδου στον αέρα του ANT1, γεγονός To άρθρο Τάκης Ζαχαράτος: Απαντάει στο σάλο που δημιουργήθηκε με το σκετς ως Πόπη Τσαπανίδου – «Βρήκαμε τον μπελά μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 01/07/2023

Ο Ζαχαράτος σχολίασε την αντίδραση της Τσαπανίδου για το σκετς – «Βρήκαμε τον μπελά μας» [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Την οργή της Ποπης Τσαπανίδου προκάλεσε το σατιρικό βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου που προβλήθηκε στην εκλογική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολαου. Για το σκετς του ως Πόπη Τσαπανίδου στον ΑΝΤ1 την ημέρα των εκλογών, σχολίασε μεταξύ άλλων ο Τάκης Ζαχαράτος «Βρήκαμε τον μπελά μας», είπε εκφράζοντας την δική του άποψη για το σχόλιο της Τσαπανίδου που […] Το άρθρο Ο Ζαχαράτος σχολίασε την αντίδραση της Τσαπανίδου για το σκετς – «Βρήκαμε τον μπελά μας» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:00 01/07/2023

Εκλογές 2023 – Αντέδρασε η Πόπη Τσαπανίδου στο σκετς Ζαχαράτου: «Βαριά σεξιστικό»

zappit.gr
Σαν… Πόπη Τσαπανίδου θέλησε να παρέμβει ο Τάκης Ζαχαράτος στην μαραθώνια βραδιά του ΑΝΤ1 για τις Εκλογές 2023 με συντονιστή […] The post Εκλογές 2023 – Αντέδρασε η Πόπη Τσαπανίδου στο σκετς Ζαχαράτου: «Βαριά σεξιστικό» appeared first on Zappit.
01:00 26/06/2023

Εκλογές 2023: Ο Τάκης Ζαχαράτος αφήνει άφωνο τον Χατζηνικολάου σαν Πόπη Τσαπανίδου

zappit.gr
Στην μεγάλη βραδιά του ΑΝΤ1 για τις Εκλογές 2023 βρέθηκε, με διπλή παρουσία, ο Τάκης Ζαχαράτος για να δώσει το δικό […] The post Εκλογές 2023: Ο Τάκης Ζαχαράτος αφήνει άφωνο τον Χατζηνικολάου σαν Πόπη Τσαπανίδου appeared first on Zappit.
21:00 25/06/2023

Τάκης Ζαχαράτος: Εξομολογήθηκε ότι έχει υποστεί bullying – “Είπα ποτέ ξανά”

instyle.gr
Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι ένας καλλιτέχνης που διακρίνεται για την αφοπλιστική ειλικρίνειά του. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», μίλησε μεταξύ άλλων για τις δύσκολες συνεργασίες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα. Όπως είπε χαρακτηριστικά, έχει υπάρξει σε τοξικό περιβάλλον και δεν θα ήθελε να του συμβεί ξανά. «Μου έχει τύχει να βρεθώ σε τοξικό περιβάλλον […] The post Τάκης Ζαχαράτος: Εξομολογήθηκε ότι έχει υποστεί bullying – “Είπα ποτέ ξανά” appeared first on InStyle.
15:46 23/06/2023

Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τη Δέσποινα Μοιραράκη

govastileto.gr
Τον Τάκη Ζαχαράτο συνάντησε σε έξοδό της η Δέσποινα Μοιραράκη, όπως έκανε η ίδια γνωστό μέσα από τα social media της. Η παρουσιάστρια, ανέβασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο, με την ίδια να έχει αγκαλιά τον κωμικό, την ώρα που τη μιμείται. Ο Τάκης Ζαχαράτος αρχίζει να την παριστάνει, με την […]
18:06 27/05/2023

Αποκαλύψεις από τον Τάκη Ζαχαράτο: Έκανα απεργία πείνας…

irafina.gr
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, δε, ο αγαπημένος περφόρμερ αναφέρθηκε στην μεγάλη αδυναμία που τρέφει στην Μαρινέλλα αποκαλύπτοντας την… απεργία πείνας που έκανε σε νεαρή ηλικία! «Έκανα απεργία πείνας τρεις μέρες…» Πιο συγκεκριμένα, ο […]
23:02 25/05/2023

Τάκης Ζαχαράτος: H Μαρινέλλα ήταν ο φάρος για να μην χαθώ

Newsit
“Ένιωσα κατευθείαν ότι υπάρχει σύνδεση με το μάτι” εξομολογήθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος. Για την μεγάλη αδυναμία της ζωής του, την Μαρινέλλα μίλησε από καρδιάς ο Τάκης Ζαχαράτος όταν βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, για να συναντήσει την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.  “Όταν ήμουν πέντε χρονών άκουσα την ... Περισσότερα To άρθρο Τάκης Ζαχαράτος: H Μαρινέλλα ήταν ο φάρος για να μην χαθώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:44 25/05/2023

Τάκης Ζαχαράτος: Αποκάλυψε ότι έκανε απεργία πείνας για τη Μαρινέλλα – «Ήμουν 5 χρονών και άκουσα τη φωνή της στο ραδιόφωνο»

okmag.gr
O Τάκης Ζαχαράτος μίλησε για τη μακρά πορεία του στον χώρο και το ξεκίνημά του από την Πάτρα. Ο γνωστός showman αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα και να κυνηγήσει το όνειρό του όπως ανέφερε στην εκπομπή «Στούντιο 4». Όπως ανέφερε: «Δεν μου αρέσει ο Άγιος Βασίλης και η Σταχτοπούτα, εσύ πρέπει να γίνεις ο Άγιος Βασίλης του […] The post Τάκης Ζαχαράτος: Αποκάλυψε ότι έκανε απεργία πείνας για τη Μαρινέλλα – «Ήμουν 5 χρονών και άκουσα τη φωνή της στο ραδιόφωνο» appeared first on OK! Magazine.
20:22 25/05/2023

Τάκης Ζαχαράτος: Έχω μέσα μου την Αλίκη Βουγιουκλάκη

ieidiseis.gr
Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε για τη δουλειά του, τους ανθρώπους που τον επηρέασαν και τον βοήθησαν  και την ιδιαίτερη σχέση που νιώθει πως έχει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 στην ΕΡΤ1 και μίλησε για τις παραστάσεις του και τους ανθρώπους που τον επηρέασαν θετικά στη ζωή του. Ειδικότερα αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και στη Μαρινέλλα που του έδωσαν τις συμβουλές που χρειαζόταν να ακούσει για να στήσει σωστά την καριέρα του. Η σχέση του με τη Μαρινέλα ξεκίνησε στην ηλικία των 5 ετών όταν σταμάτησε να τρώει επειδή δεν πήγε στο σπίτι η διάσημη ερμηνεύτρια. Ο Τάκης Ζαχαράτος είπε σχετικά: «Όταν ήμουν πέντε χρονών άκουσα την φωνή της στο ραδιόφωνο
19:14 25/05/2023

Τάκης Ζαχαράτος: «Έκανα απεργία πείνας τρεις μέρες γιατί δεν ήρθε η Μαρινέλλα στο σπίτι»

zappit.gr
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […] The post Τάκης Ζαχαράτος: «Έκανα απεργία πείνας τρεις μέρες γιατί δεν ήρθε η Μαρινέλλα στο σπίτι» appeared first on Zappit.
18:44 25/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load