Στέλλα Μιζεράκη: Δείτε πώς είναι σήμερα – Το «καυτό» στριπτίζ της (pics - vid)

20:42 - 20/07/2020

Μου αρέσει να κάνω στριπτίζ....(wait for it) έγραψε η νικήτρια του Power of Love

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλλα Μιζεράκη: «Έριξε» το διαδίκτυο με το… στριπτίζ της! [BINTEO]

Τη θερμοκρασία στα ύψη ανέβασε η πρώην παίκτρια του Power of love, Στέλλα Μιζεράκη, καθώς ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που κάνει… «στριπτίζ». Η πρώην παίκτρια του Power of love φαίνεται πως θέλησε να ανεβάσει τη θερμοκρασία του διαδικτύου στα ύψη χορεύοντας σε ρυθμούς «στριπτίζ» και προκαλώντας τους διαδικτυακούς της φίλους με το Tik […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Στέλλα Μιζεράκη: «Έριξε» το διαδίκτυο με το... στριπτίζ της! (βίντεο)

Τη θερμοκρασία στα ύψη ανέβασε η πρώην παίκτρια του Power of love, Στέλλα Μιζεράκη, καθώς ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που κάνει... «στριπτίζ».  Η πρώην παίκτρια του Power of love φαίνεται πως θέλησε να ανεβάσει τη θερμοκρασία του διαδικτύου στα ύψη χορεύοντας σε ρυθμούς «στριπτίζ» και προκαλώντας τους διαδικτυακούς της φίλους με το Tik Tok της βίντεο. «Μου αρέσει να κάνω στριπτίζ…. (wait for it)» σημείωσε χαρακτηριστικά η Στέλλα Μιζεράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως ήταν επόμενο, η συγκεκριμένη δημοσίευση της εντυπωσιακής Ελληνίδας προκάλεσε «βροχή» από αντιδράσεις μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. View this post on Instagram Μου αρέσει να κάν

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες