#Power of love

Αποθεώθηκε η Σελίν Ντιόν στη τελετή των 66ων βραβείων Grammy και συγκινήθηκε

Gazzetta
Η Ντιόν εμφανώς συγκινημένη, έλαβε το πιο θερμό χειροκρότημα από ένα όρθιο κοινό που τραγουδούσε το «The Power of Love».
01:00 06/02/2024

Survivor 2024 – Παύλος Παπαδόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του – Πόσα κιλά έχασε σε δυο εβδομάδες;

tlife.gr
Ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο οποίος μας συστήθηκε πρώτη φορά μέσα από το Power of Love, είναι To άρθρο Survivor 2024 – Παύλος Παπαδόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του – Πόσα κιλά έχασε σε δυο εβδομάδες; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 21/01/2024

Survivor 2024 – Παύλος Παπαδόπουλος: Η πατρότητα στα 18, η νίκη στο Power of love και οι αυτοκτονικές τάσεις

govastileto.gr
Το Survivor 2024 ξεκίνησε και ο Παύλος Παπαδόπουλος είναι ένας από τους πιο «hot» και πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2019 όταν πήρε μέρος στο ριάλιτι αγάπης, Power of Love. Μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος και να βγει νικητής. Ο ίδιος μπήκε φέτος στο Survivor και όπως φαίνεται […]
18:00 10/01/2024

Από το Power of Love στο Survivor 2024;

youfly.com
Οι ετοιμασίες για το Survivor 2024 προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, το ίδιο φυσικά και τα πρόσωπα που θα συμπληρώσουν τόσο την ομάδα των Μαχητών, όσο κι εκείνη των Διασήμων. The post Από το Power of Love στο Survivor 2024; appeared first on Youfly.
07:58 21/12/2023

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Περιμένω το δικαστήριο για την αποζημίωση από το κράτος» – Τι είπε για τον νέο της σύντροφο;

govastileto.gr
H πρώην παίκτρια του Power of Love, Έλενα Πολυχρονοπούλου, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στη νέα αρχή που αποφάσισε να κάνει στην προσωπική της ζωή, αλλά και τη ζωή της σήμερα δυο χρόνια μετά την φυλάκισή της. «Αποφάσισα να ξαναεμπιστευτώ έναν άνθρωπο. Φαίνεται πολύ καλός. Περνάμε πολύ καλά. Είναι η αρχή. Είμαστε σχεδόν […]
10:00 17/11/2023

Παπαδόπουλος: «Μου ανακοινώθηκε πως θα γίνω πατέρας, δεν το περίμενα»

queen.gr
Για την συμμετοχή του στο Power of love που του άλλαξε τη ζωή 180 μοίρες, για την Μαρία Μπακοδήμου, το βιβλίο που έγραψε κατά τη διάρκεια του κορονοϊού αλλά και για την πατρότητα, μίλησε ο Παύλος Παπαδόπουλος.Περισσότερα...
18:17 30/08/2023

Παύλος Παπαδόπουλος: Ο νικητής του Power of Love κυκλοφορεί το δεύτερο βιβλίο του

zappit.gr
Ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο νικητής του Power of Love, μετά την επιτυχία που σημείωσε το πρώτο του βιβλίο «Το άγνωστο Χθες», […] The post Παύλος Παπαδόπουλος: Ο νικητής του Power of Love κυκλοφορεί το δεύτερο βιβλίο του appeared first on Zappit.
15:00 25/08/2023

Ποια Barbie; Ποια Μάργκοτ Ρόμπι: Παίκτες από ελληνικά ριάλιτι πάνε για όσκαρ στην ΤΣONTA. GNTM και POL

koolnews.gr
Ο Φίλιππος στο ρόλο του Κεν έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Reality Power of love ενώ στο ρόλο της Barbie το μοντέλο που είδαμε μέσα από το Next Top Model Ελλάδας! Gntm και Power Of Love ένωσαν τις δυνάμεις τους και καταφέρναμε να κάνουμε σαν Ελλάδα παραγωγή την Barbie σε ποpνό! Άλλωστε […] The post Ποια Barbie; Ποια Μάργκοτ Ρόμπι: Παίκτες από ελληνικά ριάλιτι πάνε για όσκαρ στην ΤΣONTA. GNTM και POL appeared first on Koolnews.gr.
15:58 22/08/2023

Viral βίντεο: Πρώην παίκτρια ριάλιτι μίλησε για όλα. Η Τζούλια για τη ζήλια, το Ντουμπάι, τις βίζιτες και το onlyfans

koolnews.gr
Τζούλια Καραγιάννη: Η αλήθεια για το Ντουμπάι και το θράσος των ερωτήσεων στο Instagram Η Τζούλια Καραγιάννη, γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Power of Love, πρόσφατα διοργάνωσε ένα παιχνίδι ερωτήσεων και απαντήσεων (Q&A) με τους ακόλουθούς της στο Instagram, μιλώντας ανοιχτά για τη ζωή της. Μια άνετη ζωή μέσα […] The post Viral βίντεο: Πρώην παίκτρια ριάλιτι μίλησε για όλα. Η Τζούλια για τη ζήλια, το Ντουμπάι, τις βίζιτες και το onlyfans appeared first on Koolnews.gr.
16:58 12/08/2023

Τζούλια Καραγιάννη: Μετά από 8 μήνες θεραπείες είναι καλά και επιστρέφει στα social media Η παίκτρια ριάλιτι live Island και Power of love

koolnews.gr
Το όνομα Τζούλια Καραγιάννη έχει συνδεθεί με δυο από τα πιο γνωστά ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, το “Power Of Love” και το “Love Island”. Όμως, τους τελευταίους μήνες, το όνομά της έχει συνδεθεί με κάτι πολύ πιο σοβαρό και προσωπικό: μια δύσκολη μάχη με την υγεία της. Η Τζούλια αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που […] The post Τζούλια Καραγιάννη: Μετά από 8 μήνες θεραπείες είναι καλά και επιστρέφει στα social media Η παίκτρια ριάλιτι live Island και Power of love appeared first on Koolnews.gr.
13:58 08/08/2023

Η Αθηνά Χρυσαντίδου topless στην Κύθνο με μια φέτα καρπούζι

zappit.gr
Η Αθηνά Χρυσαντίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή στο Power of love, το reality της αγάπης του ΣΚΑΪ, σήμερα […] The post Η Αθηνά Χρυσαντίδου topless στην Κύθνο με μια φέτα καρπούζι appeared first on Zappit.
10:00 03/08/2023

Power of love: Η Μαργαρίτα Νέρτζη τρώει θαλασσινά και γίνεται Barbie Girl

koolnews.gr
Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Power Of Love, το Reality αγάπης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου. Την παρακολουθούμε στα social και έχει αποκτήσει χιλιάδες followers! Ο λόγος για τη Μαργαρίτα Νέρτζη από τη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να μην κέρδισε, αφού τους παράτησε μία μέρα και έφυγε όμως καταφέρνει μέσω […] The post Power of love: Η Μαργαρίτα Νέρτζη τρώει θαλασσινά και γίνεται Barbie Girl appeared first on Koolnews.gr.
10:58 30/07/2023

Power Of Love: Η Αθηνά Xρυσαντίδου κατεβάζει το μαγιό και σου δείχνει τις γραμμές του μαυρίσματος

koolnews.gr
Η Αθηνά Xρυσαντίδου γνωστή σε όλους ως “η 19χρονη του ριάλιτι”, που κατάφερε να αφήσει το στίγμα της στον χώρο του θεάματος μέσα από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι Power of Love του ΣΚΑΪ, έχει κάνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή της. Σήμερα, στα 25 της χρόνια, η Αθηνά Xρυσαντίδου έχει αφήσει πίσω της […] The post Power Of Love: Η Αθηνά Xρυσαντίδου κατεβάζει το μαγιό και σου δείχνει τις γραμμές του μαυρίσματος appeared first on Koolnews.gr.
20:58 23/07/2023

Αθηνά Χρυσαντίδου: Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και κατεβάζει… λίγο το κάτω μέρος του

zappit.gr
Την Αθηνά Χρυσαντίδου την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή στο «Power of love» και σήμερα ακολουθεί μια πορεία στον χώρο […] The post Αθηνά Χρυσαντίδου: Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και κατεβάζει… λίγο το κάτω μέρος του appeared first on Zappit.
20:00 23/07/2023

Αθηνά Χρυσαντίδου: Δημοσίευσε φωτογραφία με μαγιό και κάτι περίεργο συμβαίνει στα σχόλια

koolnews.gr
Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από την ημέρα που η Αθηνά Χρυσαντίδου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσω της συμμετοχής της στο Power Of Love με τη Μαρία Μπακοδήμου και μπήκε για τα καλά στο χώρο της showbiz. Στην αρχή ως πρώην παίκτρια ριάλιτι, στην πορεία ως influencer και μοντέλο και πλέον σαν τραγουδίστρια Η Αθηνά […] The post Αθηνά Χρυσαντίδου: Δημοσίευσε φωτογραφία με μαγιό και κάτι περίεργο συμβαίνει στα σχόλια appeared first on Koolnews.gr.
08:58 18/07/2023

Ποιος Ντάνος; Νικητής Ελληνικού ριάλιτι της τηλεόρασης έβγαλε και δεύτερο βιβλίο

koolnews.gr
Μετά την επιτυχία του πρώτου του βιβλίου, ο Παύλος Παπαδόπουλος, νικητής του γνωστού ριάλιτι “Power of Love”, επιστρέφει στη λογοτεχνική σκηνή με ένα νέο βιβλίο που έχει προκαλέσει ήδη αίσθηση. Ο τίτλος του νέου του έργου είναι “Men’s brain – Η αποκάλυψη”. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου “το άγνωστο χθες” το προηγούμενο έτος, […] The post Ποιος Ντάνος; Νικητής Ελληνικού ριάλιτι της τηλεόρασης έβγαλε και δεύτερο βιβλίο appeared first on Koolnews.gr.
09:58 13/07/2023

Πρώην παίκτρια του «Power of love» εισήχθη στο νοσοκομείο

okmag.gr
Στο νοσοκομείο βρίσκεται πρώην παίκτρια του «Power of love» με τα νέα να γίνονται γνωστά από την ίδια. Συγκεκριμένα με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστό πως νοσηλεύεται. Ο λόγος για την Τζούλια Καραγιάννη που συμμετείχε στο reality σχέσεων το 2018 ενώ αργότερα δοκίμασε τις δυνάμεις της και στο Love Island. […] The post Πρώην παίκτρια του «Power of love» εισήχθη στο νοσοκομείο appeared first on OK! Magazine.
21:58 12/07/2023

Εξομολόγηση – Η Αθηνά Χρυσαντίδου και οι… βίζιτες

empisteutiko.gr
H Αθηνά Χρυσαντίδου έγινε γνωστή στο πανελλήνιο με το που έσκασε στο «Power of love». Έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με τον συμπαίκτη της Δώρο Παναγίδη και η σχέση τους αλλά και… Πάτα εδώ για τη συνέχεια The post Εξομολόγηση – Η Αθηνά Χρυσαντίδου και οι… βίζιτες appeared first on Empisteutiko.gr.
15:58 04/07/2023

Αθηνά Χρυσαντίδου: Με ανύπαρκτο ροζ μαγιό στη Μύκονο, τεντώνεται και βγάζει μάτια. Η διαδρομή της 19χρονης παίκτριας του Power Of Love

koolnews.gr
Αθηνά Χρυσαντίδου: Από την τηλεόραση στη μουσική και από εκεί στη Μύκονο, η διαδρομή της 19χρονης παίκτριας του Power Of Love Αν τη ρωτήσεις, η Αθηνά Χρυσαντίδου θα σου πει πως η ζωή της άλλαξε απότομα όταν επέλεξε να γίνει μέλος του ριάλιτι “Power Of Love” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Η εμφάνισή της στο πρόγραμμα, […] The post Αθηνά Χρυσαντίδου: Με ανύπαρκτο ροζ μαγιό στη Μύκονο, τεντώνεται και βγάζει μάτια. Η διαδρομή της 19χρονης παίκτριας του Power Of Love appeared first on Koolnews.gr.
22:58 03/06/2023

Συγκινημένη η Στέλλα Μιζεράκη μιλάει για την απώλεια του Πάνου Ζάρλα, 4 χρόνια μετά τον θάνατό του

govastileto.gr
Την Στέλλα Μιζεράκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η πρώην παίκτρια του Power of Love, που μαζί με τον Πάνο Ζάρλα είχαν αναδειχθεί νικητές, μετά το τέλος του παιχνιδιού παρέμειναν για μερικό διάστημα ζευγάρι και στη ζωή. Συγκινημένη η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε για τη απώλεια του Πάνου Ζάρλα, τέσσερα χρόνια μετά το τροχαίο […]
13:00 03/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load