Μαραντόνα απαντά στην κόρη του Τζιανίνα: «Γεια σας, θέλω να σας πω ότι δεν πεθαίνω»

12:03 - 05/11/2019

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ανήρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, με το οποίο αρνείται τις... φήμες για την υγεία του. The post Μαραντόνα απαντά στην κόρη του Τζιανίνα: «Γεια σας, θέλω να σας πω ότι δεν πεθαίνω» appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Mαραντόνα απαντά στις φήμες: «Γεια σας, ήθελα να σας πω ότι δεν πεθαίνω και αποκληρώνω τα παιδιά μου» [βίντεο]

Τις φήμες που τον ήθελαν να… πεθαίνει, διέψευσε ο Μαραντόνα, με ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. O θρύλος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου απάντησε μεταξύ άλλων στην κόρη του Τζιανίνα, η οποία πριν από λίγες ώρες είχε δημοσιεύσει μια σειρά από ιστορίες, μέσα από τις οποίες έδειχνε την ανησυχία της για τον πατέρα της. «Γεια […] The post O Mαραντόνα απαντά στις φήμες: «Γεια σας, ήθελα να σας πω ότι δεν πεθαίνω και αποκληρώνω τα παιδιά μου» [βίντεο] appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»