#Ντιέγκο Μαραντόνα

Μεγάλο «διπλό» με τριάρα κόντρα στη Νάπολι για την Αταλάντα που αγκαλιάζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο

filathlos.gr
Μεγάλο «διπλό» με τριάρα κόντρα στη Νάπολι για την Αταλάντα που αγκαλιάζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο 30/03/2024 Μετά το 2021 η Αταλάντα έφυγε και πάλι με νίκη από την έδρα της Νάπολι. Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής επικράτησε 3-0 στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» των «παρτενοπέι». Έτσι αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά στους πέντε βαθμούς κάτι που την καθιστά ακόμη πιο ισχυρή στη μάχη για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο παιχνίδι στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μίραντσουκ και να σκοράρουν και δεύτερη φορά στη λήξη του πρώτου 45λέπτου με τον Σκαμάκα. Το προβάδισμα αυτό ήταν καθοριστικό για την
15:46 30/03/2024

Προσπέρασε τον Μαραντόνα σε ασίστ στην εθνική Αργεντινής και έγραψε ιστορία ο Ντι Μαρία

Skai.gr
Ο Ντι Μαρία μοίρασε μία ασίστ στη νίκη της Αργεντινής επί του Ελ Σαλβαδόρ και προσπέρασε στη σχετική λίστα τον Ντιέγκο Μαραντόνα, μένοντας δεύτερος, πίσω μόνο από τον Λιονέλ Μέσι
15:37 23/03/2024

Η κόλαση του Πολ Γκασκόιν με δικά του λόγια

protagon.gr
Ο Πολ Γκασκόιν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των αυτοκαταστροφικών «αστέρων» του ποδοσφαίρου μαζί με τον φίλο του, Τζορτζ Μπεστ, και τον Ντιέγκο Μαραντόνα. «Ακόμη και εγώ, συχνά δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου», εξομολογήθηκε στο podcast High Performance. Μίλησε και για το παιδικό τραύμα, που εκτροχίασε την ψυχή του The post Η κόλαση του Πολ Γκασκόιν με δικά του λόγια appeared first on Protagon.gr.
15:09 06/03/2024

Η Νάπολι έβαλε «τέλος» στις ελπίδες της Γιουβέντους για τον τίτλο

pressaris.gr
Οι -όποιες- ελπίδες της Γιουβέντους για τίτλο στη Serie A, εξανεμίστηκαν στο «Ντιέγκο Μαραντόνα». Εκεί, όπου η Νάπολι νίκησε 2-1 τη «Γηραιά Κυρία» και την άφησε 12 βαθμούς πίσω από την Ίντερ, η οποία υποδέχεται το βράδυ της Δευτέρας τη Τζένοα. Ο Κβαρατσκέλια άνοιξε το σκορ προς το τέλος του ημιχρόνου, ο Κιέζα ισοφάρισε στο […] The post Η Νάπολι έβαλε «τέλος» στις ελπίδες της Γιουβέντους για τον τίτλο appeared first on pressaris.gr.
00:09 04/03/2024

ΒΙΝΤΕΟ - Θλίψη στην Αργεντινή: Απεβίωσε ο πιο εμβληματικός οπαδός της Αλμπισελέστε

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Θλίψη στην Αργεντινή: Απεβίωσε ο πιο εμβληματικός οπαδός της Αλμπισελέστε 07/02/2024 «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Κάρλος Πασκάλ ή αλλιώς «Ελ Τούλα», βυθίζοντας ολόκληρη την Αργεντινή στο πένθος! Πρόκειται για τον πιο πιστό οπαδό της εθνικής Αργεντινής και τον άνθρωπο που ακολούθησε την Αλμπισελέστε σε 13 Παγκόσμια Κύπελλα, δίνοντας το «παρών» στις κερκίδες κάθε γηπέδου που αγωνίστηκε η εθνική του ομάδα, πάρεα πάντα με το τύμπανό του. Έκανε το... ντεμπούτο του στα Παγκόσμια Κύπελλα το 1974 που διεξήχθη στη Δυτική Γερμανία και πρόλαβε να δει μέχρι και εκείνο του 2022 στο Κατάρ, το οποίο και κατέκτησε η χώρα του. «Είμαι κομμάτι της ιστορία
21:46 07/02/2024

Βόμβες από το γιο του Μαραντόνα

thessports.gr
Ο γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντιέγκο Σινάγκρα, δήλωσε ότι ο πατέρας του πέθανε από εγκληματική αμέλεια λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχω μια ιδέα ποιος το έκανε, αλλά δεν μπορώ να το πω». Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου πέθανε στις 25 Νοεμβρίου 2020 σε ηλικία 60 ετών, στο σπίτι στο οποίο ανάρρωνε μετά από επέμβαση στην οποία […]
10:53 14/01/2024

Μαραντόνα: Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή από το ιταλικό δικαστήριο!

thessports.gr
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες του για φοροδιαφυγή από το Ανώτατο Ακυρωτικό ιταλικό Δικαστήριο έστω και… μετά θάνατον. Ο Pibe D’Oro αντιμετώπιζε βαριές κατηγορίες φοροδιαφυγής για πάνω από 30 χρόνια και τον «οδήγησαν» κάπως έτσι να κλείσει απότομα την καριέρα του στη Νάπολι το 1991. Επιπλέον, κατηγορήθηκε ότι έλαβε πληρωμές από την ιταλική […]
22:53 05/01/2024

Δικαίωση μετά θάνατον για τον Ντιέγκο Μαραντόνα από ιταλικό δικαστήριο

NewsBomb
Απαλλάχτηκε μετά το θάνατό του ο Ντιέγκο Μαραντόνα, από κατηγορίες για φοροδιαφυγή που υπήρχαν πάνω από 30 χρόνια και ουσιαστικά…Περισσότερα...
20:00 05/01/2024

Serie A, Φιορεντίνα - Τορίνο 1-0: Νίκη τετράδας - Νέα γκέλα για τη Νάπολι - Δείτε το γκολ

ProtoThema.gr
Η πρωταθλήτρια έμεινε στο 0-0 με τη Μόντσα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα»
23:00 29/12/2023

Νάπολι – Ίντερ 0-3: Θρίαμβος στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και μήνυμα… τίτλου

aek1924.gr
Η Ίντερ έκανε επίδειξη δύναμης στο “Ντιέγκο Μαραντόνα” διαλύοντας με 3-0 την Νάπολι και επέστρεψε στην κορυφή με +2 από την Γιουβέντους, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του σκουντέτο. Αν η Ίντερ επιζητούσε ένα ματς για να κάνει δήλωση τίτλου με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο, τότε δεν […] The post Νάπολι – Ίντερ 0-3: Θρίαμβος στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και μήνυμα… τίτλου appeared first on AEK1924.gr.
00:37 04/12/2023

Οι οπαδοί της Αργεντινής διαλέγουν ανάμεσα σε Μαραντόνα και Μέσι (vid)

thessports.gr
Οπαδοί της Αργεντινής κλήθηκαν να απαντήσουν σε ένα πραγματικά δύσκολο ερώτημα, σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter, ποιον θα επέλεγαν ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον Ντιέγκο Μαραντόνα! Για ορισμένους από τους νεότερους ηλιακά οπαδούς, η συζήτηση για τον κορυφαίο όλων των εποχών τελείωσε πέρυσι, όταν ο Λιονέλ Μέσι έφτασε στην κορυφή του παγκόσμιου […] The post Οι οπαδοί της Αργεντινής διαλέγουν ανάμεσα σε Μαραντόνα και Μέσι (vid) first appeared on ThesSports.
14:53 26/11/2023

Καμπερίδης: «Στη Νάπολη μού μιλούν συνέχεια για τη Μεγάλη Ελλάδα»

Gazzetta
Ο Μιχάλης Καμπερίδης αγωνίζεται φέτος στην Ιταλία με τη φανέλα της Σαντ’Άντιμο που εδρεύει στη Νάπολη, μιλώντας για την μπασκετική κουλτούρα στην πόλη όπου ο Ντιέγκο Μαραντόνα λατρεύεται σαν Θεός.
12:00 13/11/2023

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δικαίωσε τους κληρονόμους του Μαραντόνα: Τι ισχύει με δικαιώματα του ονόματός του

pressaris.gr
Οι κληρονόμοι του Ντιέγκο Μαραντόνα θα είναι στο εξής εκείνοι που έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν για εμπορικούς λόγους το όνομα του Αργεντινού σούπερ σταρ ο οποίος απεβίωσε τέτοιες μέρες πριν από τρία χρόνια. Απόφαση του Γενικού Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που εδρεύει στο Λουξεμβούργο, δικαιώνει τους κληρονόμους, έναντι της εταιρίας Sattvica η οποία διαχειριζόταν τα δικαιώματα […] The post Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δικαίωσε τους κληρονόμους του Μαραντόνα: Τι ισχύει με δικαιώματα του ονόματός του appeared first on pressaris.gr.
23:09 07/11/2023

Ο Λιονέλ Μέσι αφιέρωσε τη «Χρυσή Μπάλα» στον Ντιέγκο Μαραντόνα: «Όπου κι αν είσαι, αυτό είναι για σένα»

Newsit
Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε για 8η φορά στην τεράστια καριέρα του, τη «Χρυσή Μπάλα» και την αφιέρωσε στον θρύλο της Αργεντινής, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Η κατάκτηση του βραβείου ήρθε αυτή τη φορά ανήμερα των γενεθλίων του Μαραντόνα και ο Μέσι ευχήθηκε χρόνια πολλά στο είδωλο ολόκληρης της Αργεντινής, με τη «Χρυσή Μπάλα» στα χέρια του. ... Περισσότερα To άρθρο Ο Λιονέλ Μέσι αφιέρωσε τη «Χρυσή Μπάλα» στον Ντιέγκο Μαραντόνα: «Όπου κι αν είσαι, αυτό είναι για σένα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 31/10/2023

Νάπολι – Μίλαν 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» (vids)

in.gr
Μίλαν και Νάπολι αναδείχθηκαν ισόπαλες (2-2) για την 10η αγωνιστική της Serie A με τους παρτενοπέι να επιστρέφουν από το 0-2 για να πάρουν τον βαθμό.
00:00 30/10/2023

«Βλέπει» Τούντορ η Νάπολι μετά το «όχι» του Κόντε

aek1924.gr
Το όνομα του Ίγκορ Τούντορ… παίζει δυνατά για τον πάγκο της Νάπολι, μετά την άρνηση του Αντόνιο Κόντε Η Νάπολι ηττήθηκε φέτος για δεύτερη φορά εντός έδρας με 3-1, καθώς η Φιορεντίνα επικράτησε άνετα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και ο Ρούντι Γκαρσιά, ο οποίος ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το αποτέλεσμα, είναι σε δύσκολη θέση και […] The post «Βλέπει» Τούντορ η Νάπολι μετά το «όχι» του Κόντε appeared first on AEK1924.gr.
12:37 12/10/2023

Ο Κόντε φαβορί για να αντικαταστήσει τον Γκαρσιά στον πάγκο της Νάπολι

aek1924.gr
Το όνομα του Αντόνιο Κόντε είναι πρώτο στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές της Νάπολι Η Νάπολι ηττήθηκε φέτος για δεύτερη φορά εντός έδρας με 3-1, καθώς η Φιορεντίνα επικράτησε άνετα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και ο Ρούντι Γκαρσιά, ο οποίος ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το αποτέλεσμα, είναι σε δύσκολη θέση και τα ιταλικά ΜΜΕ […] The post Ο Κόντε φαβορί για να αντικαταστήσει τον Γκαρσιά στον πάγκο της Νάπολι appeared first on AEK1924.gr.
11:37 10/10/2023

Serie A: Θρίαμβος της Φιορεντίνα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», 3-1 τη Νάπολι - Δείτε τα γκολ

ProtoThema.gr
Οι Βιόλα υπέταξαν τους πρωταθλητές και ανέβηκαν στην πρώτη τετράδα της Seria A και στο +3 από την ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά
01:00 09/10/2023

Champions League: Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3 και Ίντερ – Μπενφίκα 1-0

Newsit
Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο “Ντιέγκο Μαραντόνα”, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 από τη Νάπολι και να βρεθεί στην κορυφή του τρίτου ομίλου του Champions League. Η Νάπολι προηγήθηκε στο ματς με κεφαλιά του Έστιγκαρντ στο 19′, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης ισοφάρισε στο 27′ με τον Βινίσιους και ο ... Περισσότερα To άρθρο Champions League: Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3 και Ίντερ – Μπενφίκα 1-0 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:00 04/10/2023

«Μαγεία» από Κβαρατσχέλια και Σάμαρτζιτς! Θύμισαν Μαραντόνα με τα γκολ που πέτυχαν

Newsit
Απίθανο γκολ από τον Χβίτσα Κβαρατσχέλια στην εντός έδρας νίκη της Νάπολι επί της Ουντινέζε (4-1). “Μαγικό” τέρμα αυτό που πέτυχε ο Λάζαρ Σάμαρτζιτς των φιλοξενούμενων μέσα στο “Ντιέγκο Μαραντόνα”. Ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια πέτυχε ένα από τα ομορφότερα γκολ της σεζόν στο 4-1 της Νάπολι επί της Ουντινέζε, μέσα στο “Ντιέγκο Μαραντόνα” και το πανηγύρισε ... Περισσότερα To άρθρο «Μαγεία» από Κβαρατσχέλια και Σάμαρτζιτς! Θύμισαν Μαραντόνα με τα γκολ που πέτυχαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 28/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load