Μελίνα Μακρή: Όταν έφυγα από τους Vegas ένιωθα θλίψη- O θυροειδής μου επιδεινώθηκε και πήρα 10 κιλά

12:51 - 05/11/2019

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η Μελίνα Μακρή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που την έκανε να χάσει 10 κιλά. The post Μελίνα Μακρή: Όταν έφυγα από τους Vegas ένιωθα θλίψη- O θυροειδής μου επιδεινώθηκε και πήρα 10 κιλά appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μελίνα Μακρή: Όταν έφυγα από τους Vegas στενοχωρήθηκα τόσο που...

Η Μελίνα Μακρή σε συνέντευξη της στο "Ευτχιείτε" μίλησε για  τα συναισθήματά της μετά την αποχώρησή της από τους «Vegas», το πρόβλημά της με τον θυροειδή και τα κιλά που πήρε εξαιτίας του σε συνδυασμό με την στεναχώρια της. Η τραγουδίστρια επίσης απάντησε στο  θα πάει  στη Eurovision, μίλησε για την προσωπική της ζωή και αποκαλύπτει γιατί έδωσε το τραγούδι «Τους είπες πως» στη Μαλού αντί να το τραγουδήσει η ίδια. "Πήρα 10 κιλά όταν έφυγα από τους «Vegas» εξαιτίας του θυροειδή  και της στενοχώριας μου", τόνισε χαρακτηριστικά. Δείτε...

Διαβάστε το στο entertv.gr

Μελίνα Μακρή: "Πήρα κιλά όταν έφυγα από τους «Vegas» εξαιτίας του θυροειδή μου" (video)

Όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας