#Μελίνα Μακρή

Η Μελίνα Μακρή μιλά για το bullying που βίωσε όταν ήταν στην εφηβεία

mothersblog.gr
«Ντρεπόμουν πολύ και πολλές φορές έκλαιγα όταν πήγαινα στο σπίτι. Φορούσα μακρυμάνικα στο σχολείο και κρυβόμουν».Περισσότερα...
08:37 05/03/2024

Μελίνα Μακρή για Χασιμότο: «Το ανακάλυψα 18 χρονών και φοβήθηκα γιατί ήμουν μικρούλα»

govastileto.gr
Καλεσμένες στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» ήταν η Μελίνα Μακρή και η Ξένια Παρασκευοπούλου, οι οποίες συζήτησαν για τη σχέση που αναπτύσσουν τα αδέρφια μεταξύ τους και στον ανταγωνισμό ή στον θαυμασμό που υπάρχει. «Θα ήθελα να έχω ένα δεύτερο παιδάκι, βλέπω ότι κάποια παιδιά τσακώνονται αλλά πιστεύω ότι αυτό έχει να κάνει […]
19:00 13/11/2023

Μελίνα Μακρή: Η νόσο Χασιμότο και πώς το κατάλαβε – «Το φοβήθηκα»

neolaia.gr
Η Μελίνα Μακρή μιλάει για τη νόσο του Χασιμότο και τα προβλήματα που άρχισαν να την προβληματίζουν.
11:46 12/11/2023

Μελίνα Μακρή: «Το ανακάλυψα όταν ήμουν 18 ετών και φοβήθηκα, έβαλα τα κλάματα»

tlife.gr
Στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη βρέθηκε καλεσμένη η Μελίνα Μακρή To άρθρο Μελίνα Μακρή: «Το ανακάλυψα όταν ήμουν 18 ετών και φοβήθηκα, έβαλα τα κλάματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 12/11/2023

«Μαζέψαμε τα απαραίτητα και φύγαμε» - Συγκλονίζει η Μελίνα Μακρή

queen.gr
«Φωτιά πάνω από το σπίτι μας. Ψαχνά και Β. Αρτάκη στάχτες παντού», έγραψε η Μελίνα Μακρή χθες στο Instagram και δεν έκρυψε την αγωνία της, ανησυχώντας παράλληλα και τους θαυμαστές της.Περισσότερα...
21:17 22/08/2023

Μελίνα Μακρή: Το μήνυμα αγωνίας για τη φωτιά κοντά στο σπίτι της στα Ψαχνά Ευβοίας

okmag.gr
Μια νέα φωτιά εκδηλώθηκε τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στα Ψαχνά Ευβοίας, την ώρα που οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες τόσο στην Αλεξανδρούπολη, όσο και στη Βοιωτία, όπου έχασε τη ζωή του ένας βοσκός. Η φωτιά στα Ψαχνά εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική έκταση, στην περιοχή Προφήτης Ηλίας και η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη καθώς […] The post Μελίνα Μακρή: Το μήνυμα αγωνίας για τη φωτιά κοντά στο σπίτι της στα Ψαχνά Ευβοίας appeared first on OK! Magazine.
10:58 22/08/2023

Η Μελίνα Μακρή αποχαιρετώντας το παλιό της σπίτι, άφησε πίσω της και τον «επιλόχειο θυμό»

queen.gr
Η Μελίνα Μακρή μίλησε ανοιχτά για τον «επιλόχειο θυμό» και πώς τον αντιμετώπισε σχεδόν ένα χρόνο μετά την μετακόμιση στο κανούργιο της σπίτι.Περισσότερα...
16:34 09/05/2023

Η Μελίνα Μακρή για τον επιλόχειο θυμό που πέρασε: «Θύμωνα με το παιδί μου, με τον σύζυγό μου»

zappit.gr
Στο «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Μελίνα Μακρή. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον […] The post Η Μελίνα Μακρή για τον επιλόχειο θυμό που πέρασε: «Θύμωνα με το παιδί μου, με τον σύζυγό μου» appeared first on Zappit.
11:44 09/05/2023

Μελίνα Μακρή: Έχω θυρεοειδίτιδα Hashimoto – Το παλεύω μια ζωή, από τα 18 παίρνω χάπι καθημερινά

Newsbeast.gr
Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί χρόνια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν απορυθμίστηκε ο θυρεοειδής της μοιράστηκε η Μελίνα Μακρή την Τρίτη (2/5) στο πλατό της εκπομπής «Ζήσε αλλιώς» στον ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Σοφία Αλιμπέρτη. «Έχω θυρεοειδίτιδα Hashimoto. Το παλεύω μια ζωή. Η μητέρα μου το ανακάλυψε όταν ήμουν 18 χρονών. Είχε και η ίδια, οπότε με πήγε για εξετάσεις και το βρήκαμε. Είχαν όλες οι αδερφές της… Έκλαιγα πολύ συχνά, ήμουν στενοχωρημένη είχα πολλή θλίψη. Ξεκίνησα χάπι από τα 18 μου χρόνια. Είχα κακή διάθεση, ένιωθα πάρα πολύ κουρασμένη. Τι με ξεματιάζανε, τι με πήγαιναν σε παθολόγο. Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί είσαι τόσο κουρασμένος. Παίζει να έχει αυξη
05:46 03/05/2023

Μελίνα Μακρή: «Με τη στεναχώρια ενεργοποιήθηκε το Hashimoto και ανέβηκε πάρα πολύ ο βαθμός του θυρεοειδή μου»

zappit.gr
Η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή μοιράστηκε στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν απορρυθμίστηκε ο θυρεοειδής της. «Έχω θυροειδή […] The post Μελίνα Μακρή: «Με τη στεναχώρια ενεργοποιήθηκε το Hashimoto και ανέβηκε πάρα πολύ ο βαθμός του θυρεοειδή μου» appeared first on Zappit.
20:34 02/05/2023

Μελίνα Μακρή: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – «Το παλεύω μια ζωή»

tlife.gr
Η αγαπημένη τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» και μίλησε για το πρόβλημα To άρθρο Μελίνα Μακρή: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – «Το παλεύω μια ζωή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:20 02/05/2023

Μελίνα Μακρή: Καλύτερα να κάτσουμε σπίτι μας και με τη σιωπή να τιμήσουμε τα θύματα

Newsit
«Τα θύματα δεν είναι αναξιοπαθούντες», λέει η Μελίνα Μακρή για την Πάολα. Για την απόφαση που πήρε η Πάολα να τραγουδήσει και να δώσει τα χρήματά της στο νοσοκομείο Λάρισας απάντησε η Μελίνα Μακρή. «Δεν μπορούσαμε να τραγουδήσουμε. Κανένας δεν έχει συνέλθει ακόμα, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Καλά, δεν το συζητάω για τις πρώτες μέρες, ... Περισσότερα To άρθρο Μελίνα Μακρή: Καλύτερα να κάτσουμε σπίτι μας και με τη σιωπή να τιμήσουμε τα θύματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:34 08/03/2023

Μελίνα Μακρή για Πάολα: «Δεν νομίζω ότι χρειάζονται χρήματα, δεν είναι σεισμοπαθείς»

govastileto.gr
Η Μελίνα Μακρή έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την απόφαση που πήρε η Πάολα να τραγουδήσει και να δώσει τα χρήματά της στο νοσοκομείο Λάρισας. «Δεν μπορούσαμε να τραγουδήσουμε. Κανένας δεν έχει συνέλθει ακόμα, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Καλά, δεν το συζητάω για τις πρώτες μέρες, ήταν […]
09:30 08/03/2023

Μελίνα Μακρή για Πάολα: «Τα θύματα δεν είναι αναξιοπαθούντες, έχουν χάσει τα παιδιά τους»

tlife.gr
Τη Μελίνα Μακρή συνάντησαν οι κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών σε εκδήλωση όπου τραγουδά μαζί με To άρθρο Μελίνα Μακρή για Πάολα: «Τα θύματα δεν είναι αναξιοπαθούντες, έχουν χάσει τα παιδιά τους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:18 08/03/2023

Μελίνα Μακρή: «Έχω ακούσει ότι είμαι η Lady Gaga από τα Κιούρκα»

okmag.gr
Η Μελίνα Μακρή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στον χώρο ενώ μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της. «Εγώ ποτέ δεν έκρυψα ό,τι πέρασα στην εγκυμοσύνη μου και μετά από αυτή. Μίλησα για επιλόχειο θυμό και γυναίκες μου έστειλαν άπειρα μηνύματα στο Instagram ότι […] The post Μελίνα Μακρή: «Έχω ακούσει ότι είμαι η Lady Gaga από τα Κιούρκα» appeared first on OK! Magazine.
16:34 07/03/2023

Μελίνα Μακρή: «Δημοσιογράφος μου έφερε μπριζόλες να της βάλω στο πρόσωπο»

zappit.gr
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε η Μελίνα Μακρή. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου […] The post Μελίνα Μακρή: «Δημοσιογράφος μου έφερε μπριζόλες να της βάλω στο πρόσωπο» appeared first on Zappit.
12:52 07/03/2023

Μελίνα Μακρή: «Το παιδί το πήρα μετά από δύο εβδομάδες – Ήταν στη θερμοκοιτίδα»

neolaia.gr
Η Μελίνα Μακρή παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μητρότητα.
12:48 30/01/2023

Μελίνα Μακρή: «Έπαθα επιλόχειο θυμό, για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γέλαγα ψεύτικα»

tlife.gr
Η Μελίνα Μακρή μίλησε στο Mega Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή για την καθημερινότητά της To άρθρο Μελίνα Μακρή: «Έπαθα επιλόχειο θυμό, για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γέλαγα ψεύτικα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:40 30/01/2023

Ματίνα Νικολάου – Μελίνα Μακρή: Με το πιο fresh beauty trend στον ημιτελικό του J2US

okmag.gr
Η Ματίνα Νικολάου και η Μελίνα Μακρή υιοθέτησαν το πιο fresh beauty trend στον ημιτελικό του J2US. Η ροζ σκιά είναι ένα από τα μεγαλύτερα beauty trends της σεζόν. Κολακεύει όλα τα χρώματα ματιών και όλες τις επιδερμίδες είτε την επιλέξεις σε μια πιο απαλή εκδοχή της για το πρωί, είτε σε μια πιο έντονη […] The post Ματίνα Νικολάου – Μελίνα Μακρή: Με το πιο fresh beauty trend στον ημιτελικό του J2US appeared first on OK! Magazine.
20:40 24/12/2022

J2US: Η Δέσποινα Βανδή, ο Ιωάννης Μελισσανίδης και τα «ατονάλε» σημεία

zappit.gr
Για μια ακόμα φορά στη σκηνή του J2US βρέθηκαν ο Ιωάννης Μελισσανίδης μαζί με την παρτενέρ του, Μελίνα Μακρή στο […] The post J2US: Η Δέσποινα Βανδή, ο Ιωάννης Μελισσανίδης και τα «ατονάλε» σημεία appeared first on Zappit.
23:06 17/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load