Η Καίτη Φίνου αποκαλύπτει: Σε αυτή την φωτογραφία ήμουν έγκυος στο παιδί του Πανταζή
09:24 - 22/07/2020
Μια αποκαλυπτική ανάρτηση έκανε πρίν απο λίγο η Καίτη Φίνου. Η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια εικόνα από τα παρασκήνια της φωτογράφησης για την κωμωδία Έξι σ’ένα κρεβάτι και αποκάλυψε πως την εποχή εκείνη ήταν, χωρίς να το γνωρίζει, έγκυος στο παιδί του Λευτέρη Πανταζή. Η Καίτη γράφει: Φωτογράφηση για την κωμωδία έξι σ’ένα κρεββάτι που παίχτηκε στο θέατρο Βρετάνια την σαιζόν 1986-1987. Η εποχή που απέβαλα στο παιδί του Λευτέρη Πανταζή. Στην φωτογραφία ήμουν έγκυος και δεν το γνώριζα. Έτρεχα όλη μέρα, είχα γύρισμα τα πρωινά, μετά πρόβα για την παράσταση και κατ’ ευθείαν Δελφινάριο γιατί οι παραστάσεις τελείωσαν στο τέλος Σεπτεμβρίου και η πρεμιέρα της νέας παράστασης θα ξεκ
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η εξομολόγηση της Καίτης Φίνου: «Σε αυτή τη φωτογραφία ήμουν έγκυος στο παιδί του Λευτέρη Πανταζή»
Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Καίτη Φίνου, η οποία δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο...
Διαβάστε το στο govastileto.grΦίνου: Η εντυπωσιακή φωτογραφία στην οποία ήταν έγκυος στο παιδί του Πανταζή
Η Καίτη Φίνου δημοσίευσε μια εντυπωσιακή φωτογραφία της με μαγιό από το παρελθόν και εξομολογήθηκε στους ακόλουθούς της πως εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος χωρίς να το γνωρίζει από τον Λευτέρη Πανταζή.
The post Φίνου: Η εντυπωσιακή φωτογραφία στην οποία ήταν έγκυος στο παιδί του Πανταζή appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΚαίτη Φίνου: Σε αυτή τη φωτογραφία ήμουν έγκυος στο παιδί του Λευτέρη Πανταζή [Εικόνα]
"Η εποχή που απέβαλα στο παιδί του Λευτέρη Πανταζή"
Διαβάστε το στο thetoc.grΦίνου: Σε αυτή τη φωτό ήμουν έγκυος στο παιδί του Πανταζή, απέβαλα λίγο μετά
Η Καίτη Φίνου πόσταρε μια φωτογραφία της και προέβη σε αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για μια πολύ…
Διαβάστε το στο queen.grΦίνου: Σε αυτή τη φωτό ήμουν έγκυος στο παιδί του Πανταζή, απέβαλα λίγο μετά
Η Καίτη Φίνου πόσταρε μια φωτογραφία της και προέβη σε αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για μια πολύ ευαίσθητη περίοδο της ζωής της, όταν ήταν έγκυος στο παιδί…
Διαβάστε το στο astrology.grΦίνου: Σε αυτή τη φωτό ήμουν έγκυος στο παιδί του Πανταζή, απέβαλα λίγο μετά
Η Καίτη Φίνου πόσταρε μια φωτογραφία της και προέβη σε αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για μια πολύ ευαίσθητη περίοδο της ζωής της, όταν ήταν έγκυος στο παιδί του Λευτέρη Πανταζή
Διαβάστε το στο mothersblog.grΣυγκινεί η Καίτη Φίνου μιλώντας για την εποχή που έχασε το παιδί του Λευτέρη Πανταζή (ΕΙΚΟΝΑ)
Η Καίτη Φίνου συχνά ανεβάζει φωτογραφίες και ιστορίες από το παρελθόν και από τις χρυσές εποχές των ταινιών και του θεάτρου. Αυτή τη φορά η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό από φωτογράφιση που είχε κάνει για θεατρική παράσταση, ενθυμούμενη την εποχή εκείνη. Όπως αποκάλυψε ήταν η εποχή «που απέβαλα στο παιδί του Λευτέρη Πανταζή», […]
Διαβάστε το στο makeleio.gr