#Καίτη Φίνου

Τέτη Σχοινάκη: Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου για τον θάνατό της – «Αχ Θεέ μου αυτή η βρωμοαρρώστια»

tlife.gr
Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας, η Τέτη Σχοινάκη έφυγε από τη ζωή, μετά τη To άρθρο Τέτη Σχοινάκη: Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου για τον θάνατό της – «Αχ Θεέ μου αυτή η βρωμοαρρώστια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 04/03/2024

Καίτη Φίνου κατά Acun Medya: «Είχα υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας, δεν με ενημέρωσαν ποτέ ότι ακυρώνεται η συμμετοχή μου»

zappit.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε η Καίτη Φίνου. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για το J2US […] The post Καίτη Φίνου κατά Acun Medya: «Είχα υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας, δεν με ενημέρωσαν ποτέ ότι ακυρώνεται η συμμετοχή μου» appeared first on Zappit.
09:00 07/01/2024

Καίτη Φίνου: «Δεν έχω μιλήσει με τον Σταμάτη Γαρδέλη και ούτε θα του μιλήσω»

zappit.gr
Η Καίτη Φίνου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Η ηθοποιός μίλησε για το ότι δεν την […] The post Καίτη Φίνου: «Δεν έχω μιλήσει με τον Σταμάτη Γαρδέλη και ούτε θα του μιλήσω» appeared first on Zappit.
09:00 06/01/2024

Καίτη Φίνου: «Στο νοσοκομείο μου είπαν ότι απέβαλα, έκανα τον σταυρό μου και ευχαρίστησα την Παναγία»

zappit.gr
Η Καίτη Φίνου προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μεταξύ άλλων, δε, η δημοφιλής […] The post Καίτη Φίνου: «Στο νοσοκομείο μου είπαν ότι απέβαλα, έκανα τον σταυρό μου και ευχαρίστησα την Παναγία» appeared first on Zappit.
21:00 04/01/2024

Η Καίτη Φίνου αποκαλύπτει: «Ήταν να πω το ναι σε εκείνο το ριάλιτι κι ας γινόμουν ρεζίλι, τα λεφτά ήταν αρκετά»

thecaller.gr
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα OnTime Σαββατοκύριακο παραχώρησε η Καίτη Φίνου.Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα OnTime Σαββατοκύριακο παραχώρησε η Καίτη Φίνου.Η ηθοποιός, μετά το πρόσφατο ξέσπασμά της σχετικά με την υπόθεση του Σταμάτη Γαρδέλη, μίλησε στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού για τις πόρτες που της έχουν κλείσει κορυφαίοι παραγωγοί και σκηνοθέτες, ενώ αποκαλύπτει πως επρόκειτο να συμμετάσχει σε γνωστό reality show. «Φέτος έγιναν 40 […]
00:00 12/12/2023

Καίτη Φίνου: Ξέσπασε on air για το δημοσίευμα για τη «γενιά της βιντεοταινίας» – «Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά»

tlife.gr
Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίστηκε η Καίτη Φίνου στο «Πρωινό» με δημοσίευμα εφημερίδας που έφερε τον τίτλο «Η To άρθρο Καίτη Φίνου: Ξέσπασε on air για το δημοσίευμα για τη «γενιά της βιντεοταινίας» – «Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 27/11/2023

Καίτη Φίνου: Έξαλλη με δημοσίευμα – “Μας φτάσατε στην απόγνωση”

instyle.gr
Η Καίτη Φίνου εξέφρασε την οργή της για ένα δημοσίευμα με τίτλο “Η γενιά της βιντεοταινίας κατέληξε στον ψυχίατρο”. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει επίσης: “Σταμάτης Γαρδέλης, Καίτη Φίνου, Ρένα Παγκράτη τα ινδάλματα της βιομηχανίας του θεάματος που κατέρρευσαν”. Η Καίτη δημοσίευσε στο Instagram μια σχετική φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: «Συγχαρητήρια. Μια “ομάδα” σαν εσάς μας φτάσατε […] The post Καίτη Φίνου: Έξαλλη με δημοσίευμα – “Μας φτάσατε στην απόγνωση” appeared first on InStyle.
15:46 26/11/2023

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

okmag.gr
Την Καίτη Φίνου θέλησε μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στα social media, εξηγήσει για ποιο λόγο έχασε την οδοντοστοιχία της, ενώ η εφημερίδα «Οn time» και η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε μαζί της και η ηθοποιός εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει. «Αρρώστησα τον Μάιο από Covid, δεν είχα κολλήσει ποτέ, είχα κάνει όλα τα εμβόλια. Με έπιασε πανικός, […] The post Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της appeared first on OK! Magazine.
08:58 23/11/2023

Καίτη Φίνου για τις παρενέργειες από τον κορoνοϊό: Έφυγαν τα δόντια μου, είχα γέφυρες και σάπισαν όλα

thecaller.gr
Η Καίτη Φίνου μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, αφού νόσησε με κορονοϊό.Η Καίτη Φίνου μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, αφού νόσησε με κορονοϊό.Η ηθοποιός με ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok εξήγησε πως ο λόγος που δεν βγάζει πλέον, φωτογραφίες χαμογελαστή είναι επειδή όλα της τα δόντια έχουν πέσει, μετά τον κορονοϊό. Όπως εξήγησε η Καίτη Φίνου τα δόντια της «σάπισαν», ενώ […]
21:00 22/11/2023

Η Καίτη Φίνου ξεσπά για τον Σταμάτη Γαρδέλη

patrasevents.gr
«Πρώτη φορά μιλάω έτσι, ο Στάθης και η Ρένα έφυγαν με πόνο από την απόρριψη»
11:53 22/11/2023

Καίτη Φίνου για Σταμάτη Γαρδέλη: «Μπράβο γιατί είχες την “μαγκιά” να κλείσεις τ’ αυτιά σε όσα λέγονται»

news.gr
Τη δική της τοποθέτηση για τον Σταμάτη Γαρδέλη και την περιπέτεια που περνάει το τελευταίο διάστημα με τα οικονομικά και την ψυχική του υγεία έκανε η Καίτη Φίνου. Η γνωστή ηθοποιός, που έχει συνεργαστεί στενά με τον συγκεκριμένο τη δεκαετία του ’80, ξέσπασε δύο φορές μέσω Instagram το μεσημέρι της Τρίτης (21/11), αφήνοντας σαφή υπονοούμενα…
08:37 22/11/2023

Η Καίτη Φίνου ξεσπά για τον Σταμάτη Γαρδέλη: «Πρώτη φορά μιλάω έτσι, ο Στάθης και η Ρένα έφυγαν με πόνο από την απόρριψη»

zappit.gr
Τη δική της τοποθέτηση για τον Σταμάτη Γαρδέλη και την περιπέτεια που περνάει το τελευταίο διάστημα με τα οικονομικά και […] The post Η Καίτη Φίνου ξεσπά για τον Σταμάτη Γαρδέλη: «Πρώτη φορά μιλάω έτσι, ο Στάθης και η Ρένα έφυγαν με πόνο από την απόρριψη» appeared first on Zappit.
23:00 21/11/2023

Καίτη Φίνου: Το μήνυμα στον Σταμάτη Γαρδέλη που νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική

okmag.gr
Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται ο Σταμάτης Γαρδέλης περίπου μία εβδομάδα. Ο ηθοποιός οδηγήθηκε να ζητήσει βοήθεια λόγω των αυτοκτονικών τάσεων που είχε εξαιτίας των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Τα γραφειοκρατικά προβλήματα με το εξοχικό σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό έχουν προκύψει εδώ και καιρό. Ωστόσο πλέον ο ηθοποιός κινδυνεύει να χάσει και την κύρια […] The post Καίτη Φίνου: Το μήνυμα στον Σταμάτη Γαρδέλη που νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική appeared first on OK! Magazine.
12:58 21/11/2023

Καίτη Φίνου: Η σπάνια φωτογραφία της σε ηλικία 17 ετών

instyle.gr
Η Καίτη Φίνου επιλέγει συχνά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να αναπολεί παλιές καλές στιγμές από το πλούσιο παρελθόν της ως ηθοποιός και όχι μόνο. Στο τελευταίο της ποστ, ανάρτησε μια vintage φωτογραφία που απεικονίζει την ίδια σε πολύ νεαρή ηλικία. Σε αυτή, η Καίτη Φίνου φορά ένα ολόλευκο φόρεμα που ίσως […] The post Καίτη Φίνου: Η σπάνια φωτογραφία της σε ηλικία 17 ετών appeared first on InStyle.
16:46 05/08/2023

Καίτη Φίνου: Η συγκινητική ανάρτηση για τις αδερφές της που έχουν φύγει από την ζωή

govastileto.gr
Μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram η Καίτη Φίνου έκανε μία κατάθεση ψυχής με αφορμή τον θάνατο των δύο αγαπημένο της προσώπων. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε κάποια συγκλονιστικά λόγια για τις δύο της αδερφές, Μαίρη και Γιάννα, που έχουν φύγει από την ζωή. Να θυμίσουμε ότι το 2018 η Μαίρη Φίνου έφυγε από ανακοπή καρδιάς […]
20:00 31/07/2023

Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου: «Ήρθε η ώρα να σας “αποχαιρετήσω” »

okmag.gr
Μια μεγάλη απόφαση πήρε η Καίτη Φίνου λίγα χρόνια μετά τις τρεις μεγάλες απώλειες που βίωσε στη ζωή της. Η γνωστή ηθοποιός έχασε πριν από λίγα χρόνια τις δυο αδελφές της: Μαίρη και Γιάννα, αλλά και ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα τον Στάθη Ψάλτη. Το 2018 έφυγε από τη ζωή η αδελφή της […] The post Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου: «Ήρθε η ώρα να σας “αποχαιρετήσω” » appeared first on OK! Magazine.
14:58 30/07/2023

Καίτη Φίνου: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τις αδελφές της – Ήρθε η ώρα να σας “αποχαιρετήσω”

instyle.gr
Η Καίτη Φίνου έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τις αδελφές της Μαίρη και Γιάννα που έχουν φύγει από τη ζωή. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός ήρθε η ώρα να τις “αποχαιρετήσει”, θα βάλει τις φωτογραφίες του σε ένα συρτάρι και θα προσπαθήσει να υλοποιήσει τα όνειρα που έχει […] The post Καίτη Φίνου: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τις αδελφές της – Ήρθε η ώρα να σας “αποχαιρετήσω” appeared first on InStyle.
14:46 30/07/2023

Καίτη Φίνου: “Απασφάλισε” κατά της Μαριάντας Πιερίδη: “Τραγικά τα μηνύματα όπως και ο τόνος της φωνής σας”

instyle.gr
Η Καίτη Φίνου με ανάρτησή της στο Twitter εξαπέλυσε “πυρά” κατά της Μαριάντας Πιερίδη. Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός παρακολουθώντας το «Καλοκαίρι Yes», το οποίο παρουσιάζει η τραγουδίστρια, θέλησε να σχολιάσει σε όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής σύνδεσης που είχε με την εκπομπή την περασμένη Παρασκευή, με αφορμή την τοποθέτησή της για την ανάδειξη […] The post Καίτη Φίνου: “Απασφάλισε” κατά της Μαριάντας Πιερίδη: “Τραγικά τα μηνύματα όπως και ο τόνος της φωνής σας” appeared first on InStyle.
15:46 17/07/2023

«Κοίτα τα χάλια σου άστεγη» – Σχόλια μίσους στη Φίνου επειδή τα «έβαλε» με την τρανς Μις Ολλανδία

agriniopress.gr
Αντίθετη με τη στέψη τρανς μοντέλου ως «Μις Ολλανδία» είναι η Καίτη Φίνου, όπως φάνηκε μέσα από ένα ξέσπασμα που είχε στο Instagram, κάνοντας λόγο για τους αγώνες των γυναικών. «Γιατί έγιναν τόσοι αγώνες για να ψηφίζουν οι γυναίκες, να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άντρες, διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο 8 …
18:46 14/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load