Ελλάδα υπό «τριπλή κατοχή» μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης στις Βρυξέλλες: Θα μας ελέγχουν 3 «τρόικες»!
18:19 - 23/07/2020
Παρ΄όλους τους πανηγυρισμούς από την κυβέρνηση περί «νεοπλουτισμού» και «72 δισ.», η Ελλάδα εισέρχεται σε ένα ακόμα σκληρό μνημόνιο. Μάλιστα ενώ το προηγούμενο μνημόνιο ελεγχόταν μόνο από την τρόικα, στο καινούργιο θα υπάρχει τριπλός έλεγχος για την εφαρμογή των «δημοσιονομικών» στόχων, δηλαδή της λιτότητας.
Άλλωστε και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του αμέσως μετά τη συμφωνία έκανε λόγω για «διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις & δημοσιονομικά μέτρα» και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό.
Μάλιστα η κυβέρνηση, αρχικά χαρακτήριζε κακή την πρόταση Μισέλ, η οποία έγινε από τη μία στιγμή στην άλλη «ιστορική συμφωνία».
Όπως αναφέρει το eurotoday.gr, με τη χθεσινή απόφαση, η Ελλάδα οδεύει πλέον
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ελλάδα υπό «τριπλή κατοχή» μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης στις Βρυξέλλες: Θα μας ελέγχουν 3 «τρόικες»!
19 αντί για… 72 δισ. το πραγματικό ποσό της επιχορήγησης! Παρ΄όλους τους πανηγυρισμούς από την [...]
The post Η Ελλάδα υπό «τριπλή κατοχή» μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης στις Βρυξέλλες: Θα μας ελέγχουν 3 «τρόικες»! appeared first on Triklopodia.
Διαβάστε το στο