Μητσοτάκης: Στο Μάτι κατέρρευσε το κράτος - Δεν ξεχνάμε τους νεκρούς
18:32 - 23/07/2020
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διευκρίνισε πως θα επισκεφτεί το Μάτι και θα μιλήσει για τα μέτρα ανοικοδόμησης που συντελούνται μετά την καταστροφική πυρκαγιά.Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφορικά με την τραγωδία στο Μάτι, ανήρτησε στο Facebook, ότι εκείνη την ημέρα το «κράτος κατέρρευσε» και πως αρχίζουν τα έργα ανοικοδόμησης.
Χαρακτηριστικά, έγραψε ότι «δεν ξεχνάμε το Μάτι. Τους συμπολίτες μας που χάθηκαν. Τους συγγενείς, που πάντα θα θρηνούν. Τους τραυματίες και τους κατοίκους της περιοχής, που παλεύουν ακόμη να ξαναχτίσουν τις ζωές τους».
«Στον τόπο αυτόν, πριν από δύο χρόνια, το κράτος κατέρρευσε μέσα στις φλόγες της ανεπάρκειάς και τις στάχτες της συγκάλυψης. Σήμερα το κράτος υπάρχει, εργά
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr