#Πυροσβεστική

Φωτιά στην περιοχή Σχίνοι Ζαχάρως στην Ηλεία

Newsit
Φωτιά έχει ξεσπάσει στην Ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή Σχίνοι Ζαχάρως. Σύμφωνα με το patrisnews.com, οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της Ηλείας, με δυνάμεις τόσο από τα κλιμάκια Κρέστενας και Ολυμπίας, όσο και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου δίνουν μάχη για να σβήσουν τη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Σχίνοι Ζαχάρως. Η φωτιά καίει σε αναγεννημένο δάσος και ... Περισσότερα To άρθρο Φωτιά στην περιοχή Σχίνοι Ζαχάρως στην Ηλεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:01 23/04/2024

Μεγάλη φωτιά στη Ζαχάρω, κοντά σε κατοικημένη περιοχή

irafina.gr
Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή Σχίνοι στη Ζαχάρω, σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική. Σύμφωνα με το ilialive.gr, η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο έσπευσαν 57 πυροσβέστες με 22 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων ενώ υπάρχει συνδρομή από εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.  
19:46 23/04/2024

Συνεχείς αναζωπυρώσεις από τους ισχυρότατους ανέμους στη Σούδα - Βίντεο από το ξεκίνημα της φωτιάς

Newsit
Η φωτιά στη Σούδα κινητοποίησε ταχύτατα την πυροσβεστική με μια ολόκληρη περιοχή να εκκενώνεται. Προβληματίζουν οι συνεχείς αναζωπυρώσεις από τους ανέμους… Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο στη μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 09:00 το πρωί στην περιοχή του κόμβου Ναυστάθμου στα Χανιά στην περιοχή της Σούδας, σύμφωνα με ενημέρωση από το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής ... Περισσότερα To άρθρο Συνεχείς αναζωπυρώσεις από τους ισχυρότατους ανέμους στη Σούδα - Βίντεο από το ξεκίνημα της φωτιάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:01 23/04/2024

Χωρίς ενεργό μέτωπο η μεγάλη φωτιά στην περιοχή του Ναυστάθμου Σούδας – Προληπτικές εκκενώσεις

Newsique.gr
Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε σε περιοχή του Ναυστάθμου Κρήτης στη Σούδα, στο ύψος της Εθνικής οδού. Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, από τα Χανιά και τις Βρύσες, βρίσκεται στην περιοχή. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 79 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 38 οχήματα μεταξύ των οποίων και υδροφόρες των ΟΤΑ και του Πολεμικού Ναυτικού. Έχει κινητοποιηθεί και ελικόπτερο που κάνει κάτω […] Το άρθρο Χωρίς ενεργό μέτωπο η μεγάλη φωτιά στην περιοχή του Ναυστάθμου Σούδας – Προληπτικές εκκενώσεις εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
13:00 23/04/2024

Μήνυμα του 112 για τη μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο της Σούδας στα Χανιά - «Απομακρυνθείτε από την περιοχή»

Newsit
Σε εξέλιξη η φωτιά στον κόμβο που οδηγεί προς τον Ναύσταθμο της Σούδας στα Χανιά. Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς… Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 08:00 πρωί, στην Εθνική οδό, στον κόμβο που οδηγεί προς τον Ναύσταθμο στην περιοχή της Σούδας στα Χανιά. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστική Υπηρεσίας είναι ... Περισσότερα To άρθρο Μήνυμα του 112 για τη μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο της Σούδας στα Χανιά - «Απομακρυνθείτε από την περιοχή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:01 23/04/2024

Κρήτη: Φωτιά στον κόμβο προς τον Ναύσταθμο της Σούδας - Ενεργοποιήθηκε το 112

ProtoThema.gr
Για την φωτιά έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής
10:00 23/04/2024

Συναγερμός στα Ιωάννινα: Αγνοούνται 12 Γερμανοί ορειβάτες – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης

eretikos.gr
Συναγερμός σήμανε στα Ιωάννινα, καθώς αγνοείται ομάδα 12 Γερμανών ορειβατών που πεζοπορούσε από την τεχνητή λίμνη Αώου προς Βοβούσα. Σύμφωνα με το agon.gr, οι ορειβάτες αναμένονταν σε συγκεκριμένο σημείο από οδηγό. Όταν δεν εμφανίστηκαν στην ώρα της o οδηγός ενημέρωσε την Πυροσβεστική και πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσής τους. Στο σημείο μεταβαίνει […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
19:59 22/04/2024

Μάχη με τις φλόγες στην Πάρο! Ήχησε το 112! (ΒΙΝΤΕΟ)

paraskhnio.gr
Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε χορτολιβαδική έκταση επί της επαρχιακής οδού Παροικιάς-Νάουσας στην Πάρο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 16.30 στην περιοχή Έλητας Πάρου σε χορτολιβαδική έκταση. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η φωτιά είναι κοντά σε κατοικίες και στην περιοχή πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 19 Το άρθρο Μάχη με τις φλόγες στην Πάρο! Ήχησε το 112! (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
19:29 22/04/2024

Πάρος: Βελτιωμένη η κατάσταση με την πυρκαγιά στο Πυργάκι Παροικιάς – Είχε σταλεί νωρίτερα μήνυμα 112

mononews.gr
Βελτιωμένη είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε σήμερα σε χορτολιβαδική έκταση στην Πάρο επί της επαρχιακής οδού Παροικιάς - Νάουσας. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική υπάρχουν διάσπαρτες εστίες, οι οποίες, ωστόσο, αντιμετωπίζονται από τις δυνάμεις.
19:28 22/04/2024

Η Πυροσβεστική Μαρκοπούλου συνέλαβε γυναίκα για πρόκληση πυρκαγιάς στη θέση «Κατσιλιέρι» στον Όλυμπο Θορικού!

irafina.gr
Στη σύλληψη μιας γυναίκας σε περιοχή του δήμου Σαρωνικού, στην Αττική, προχώρησαν την Κυριακή 21 Απριλίου ανακριτικοί υπάλληλοι της πυροσβεστικής υπηρεσίας Μαρκοπούλου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Η γυναίκα συνελήφθη ως υπαίτια πρόκλησης πυρκαγιάς σε υπολείμματα καλλιεργειών εντός αγροτικής έκτασης στη θέση «Κατσιλιέρι» στον Όλυμπο Θορικού του δήμου Σαρωνικού. Ακόμη, στη γυναίκα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, […]
17:46 22/04/2024

Νέα Μάκρη: Θέσεις εργασίας στην Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Πυροσβεστικής

irafina.gr
Προκήρυξη θέσεων για τον ορισμό διδακτικού προσωπικού στη Σχολή Αξιωματικών, στη Σχολή Πυροσβεστών, στη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης και στη Σχολή Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών της, για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Ακαδημία (ΠΥΡΑ). Πιο συγκεκριμένα, οι θέσεις αφορούν τις σχολές: Σχολή Αξιωματικών με έδρα την Κηφισιά Σχολή Πυροσβεστών με έδρα την […]
15:46 22/04/2024

Ηράκλειο: Φορτηγό ανετράπη στον ΒΟΑΚ και τυλίχθηκε στις φλόγες

in.gr
Ο οδηγός κατάφερε να βγει σώος από το όχημα - Στο σημείο επιχειρεί δύναμη της Πυροσβεστικής
14:02 22/04/2024

Πρώτη καταδίκη για το Μάτι: Δύο χρόνια με αναστολή στον τότε διοικητή Συντονιστικού

euro2day.gr
Έδωσε ψευδή στοιχεία προς τους εισαγγελείς που ερευνούσαν τα αίτια της τραγωδίας, με σκοπό την παραπλάνηση των αρχών. Καταδικάστηκε ο Ιωάννης Φωστιέρης, αθωώθηκε ο έτερος κατηγορούμενος αξιωματικός της Πυροσβεστικής.
11:11 22/04/2024

Επιχείρηση για τον εντοπισμό 12 Γερμανών ορειβατών στα Γιάννενα – Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ στο σημείο

Newsit
Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική στα Γιάννενα το απόγευμα της Κυριακής όταν ομάδα Γερμανών ορειβατών δεν εμφανίστηκε στο σημείο που είχε καθορισμό ραντεβού με τον οδηγό της. Σύμφωνα με το epiruspost πρόκειται για δώδεκα Γερμανούς που είχαν ξεκινήσει πεζοπορία από την Λίμνη Πηγών Αώου με κατεύθυνση προς την Βωβούσα. Οι Γερμανοί ορειβάτες ... Περισσότερα To άρθρο Επιχείρηση για τον εντοπισμό 12 Γερμανών ορειβατών στα Γιάννενα – Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ στο σημείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 21/04/2024

Αρτέμιδα: Έβαλε φωτιά για να κάψει μεγάλη ποσότητα από ξερά χόρτα! ( φωτό)

irafina.gr
Συναγερμός σήμανε σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου στην Αρτέμιδα Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου, πυρκαγιά μικρής έκτασης συνέβη σήμερα στην διασταύρωση των οδών Εθνικής Αντίστασης και Ιατρού Πρίφτη όταν κάποιος συμπολίτης μας έβαλε φωτιά για να κάψει μεγάλη ποσότητα από χόρτα. Στο σημείο βρέθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία Μαρκοπούλου και η πολιτική προστασία του […]
21:46 20/04/2024

Χωρίς προβλήματα πέρασε η κακοκαιρία από τη Μαγνησία

news.gr
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου δεν δέχθηκε καμία κλήση για άντληση υδάτων από κτίρια
11:37 20/04/2024

Θεσσαλονίκη: Ανατροπή αυτοκινήτου σε γέφυρα, νεκρός ο οδηγός

Newsauto.gr
Νέο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (20/4) στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, στις 07:15 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στην γέφυρα της Κατσιμίδη, με αποτέλεσμα ο οδηγός να βρει τραγικό θάνατο. Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας […]
10:00 20/04/2024

Κακοκαιρία: Oικογένεια Ισραηλινών απεγκλωβίστηκε από τον Λιμνιώνα Πηλίου

NewsBomb
Κακοκαιρία: Επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με τον δήμο Ζαγοράς- ΜουρεσίουΠερισσότερα...
10:00 20/04/2024

Εκτροπή και ανατροπή Ι.Χ. στα Γιάννενα – Μια μητέρα με δυο ανήλικα παιδιά οι επιβαίνοντες

Newsbeast.gr
Μια εκτροπή και ανατροπή οχήματος συνέβη πριν από λίγο στον δρόμο από τη ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων προς το Ροδοτόπι. Σύμφωνα με το epiruspost.gr, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και δύναμη της Πυροσβεστικής και της 5ης ΕΜΑΚ. Η πυροσβεστική προχώρησε σε επιχείρηση απεγκλωβισμού με την χρήση διασωστικής σειράς. Το ένα ανήλικο παιδί είχε καταφέρει να εξέλθει μόνο του από το αυτοκίνητο πριν την άφιξη των πυροσβεστικών δυνάμεων. Τόσο η γυναίκα, με σοβαρά τραύματα στο χέρι, όσο και τα δύο παιδιά με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο.
20:00 17/04/2024

Τροχαίο στη Λάρισα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων - Τέσσερις τραυματίες

Skai.gr
Από τη σφοδρή σύγκρουση τμήματα και από τα τρία αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας για τον απεγκλωβισμό ενός ατόμου
09:37 17/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load