Ιταλία: Άντρας έχει βγει 15 φορές θετικός στον κορωνοϊό

18:35 - 23/07/2020

Ένας ασθενής βρέθηκε 15 φορές θετικός στον κορωνοϊό! Κι ενώ πλέον δεν έχει συμπτώματα, δεν μπορεί να βγει αρνητικός στα τεστ PCR, οπότε δεν μπορεί να αφήσει το μέρος όπου βρίσκεται σε καραντίνα. Αφού παρέμεινε στο νοσοκομείο San Gerardo στην Μόντσα της Ιταλίας, μεταφέρθηκε και σε άλλα ιατρικά κέντρα για να καταλήξει από τις 27 Ιούνη στο ιατρικό κέντρο του Ερυθρού Σταυρού στο Λινάτε, κοντά στο Μιλάνο. Στο συγκεκριμένο σημείο, που απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν έχουν πού αλλού να μπουν σε καραντίνα, ο Μίλκο βρήκε μια δεύτερη οικογένεια, αναφέρει το Euroweekly. «Βλέπω τους άλλους να φεύγουν, αλλά εγώ παραμένω εδώ. Είμαι ασυμπτωματικός, αλλά ο κορονοϊός δεν λέει να φύγει, έχει ήδη γίνει φίλος μου»

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιταλία: Ασθενής έχει βγει 15 φορές θετικός στον κορωνοϊό (Video)

ΚΟΣΜΟΣ  Μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση κοροναϊού έχει καταγραφεί στην Ιταλία, καθώς ένας ασθενής έχει βρεθεί 15 φορές θετικός στον κοροναϊό. Ο 49χρονος Μίλκο Μιέλες, μηχανικός με καταγωγή από το Εκουαδόρ, έχει αποχωριστεί την οικογένειά του από τις 17 Απρίλη λόγω του COVID-19. Αφού παρέμεινε στο νοσοκομείο San Gerardo στην Μόντσα της Ιταλίας, μεταφέρθηκε και σε άλλα ιατρικά κέντρα για να καταλήξει από τις 27 Ιούνη στο ιατρικό κέντρο του Ερυθρού Σταυρού στο Λινάτε, κοντά στο Μιλάνο. Κι ενώ πλέον δεν έχει συμπτώματα, δεν λέει να ξεφορτωθεί τον κοροναϊό, καθώς εξακολουθεί και βγαίνει θετικός στα μοριακά τεστ (PCR). Γι’ αυτόν τον λόγο δεν μπορεί να φύγει από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται σε καραντίν

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις