Μήνυμα Μακρόν στα ελληνικά: Θέλω να εκφράσω την πλήρη αλληλεγγύη προς την Κύπρο και την Ελλάδα

19:54 - 23/07/2020

Μήνυμα στα ελληνικά προς την Κύπρο και την Ελλάδα σχετικά με τις τουρκικές παραβιάσεις στέλνει ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, με ανάρτησή του στο facebook, που γράφτηκε στη γλώσσα μας.   The post Μήνυμα Μακρόν στα ελληνικά: Θέλω να εκφράσω την πλήρη αλληλεγγύη προς την Κύπρο και την Ελλάδα appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μακρόν στα ελληνικά:”Θέλω να εκφράσω την πλήρη αλληλεγγύη της Γαλλίας προς την Κύπρο και την Ελλάδα…”

«Η Ευρώπη πρέπει να προβεί σε μια ενδελεχή εξέταση των ζητημάτων ασφάλειας στη Μεσόγειο. Θα συγκαλέσω

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Μήνυμα Μακρόν στα ελληνικά: «Θέλω να εκφράσω την πλήρη αλληλεγγύη της Γαλλίας προς την Κύπρο και την Ελλάδα

Για μια ακόμη φορά, θέλω να εκφράσω την πλήρη αλληλεγγύη της Γαλλίας προς την Κύπρο και την Ελλάδα απέναντι στις τουρκικές παραβιάσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων τους. Δεν πρέπει να δεχτούμε να απειλείται ο θαλάσσιος χώρος ενός κράτους μέλους της ΕΕ. The post Μήνυμα Μακρόν στα ελληνικά: «Θέλω να εκφράσω την πλήρη αλληλεγγύη της Γαλλίας προς την Κύπρο και την Ελλάδα appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Μήνυμα Μακρόν στα ελληνικά: Εκφράζω την πλήρη αλληλεγγύη της Γαλλίας προς την Κύπρο και την Ελλάδα

Μήνυμα Μακρόν στα ελληνικά: Εκφράζω την πλήρη αλληλεγγύη της Γαλλίας προς την Κύπρο και την Ελλάδα Thu, 23/07/2020 - 20:03

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Μήνυμα Μακρόν στα ελληνικά: Η Ευρώπη οφείλει να προασπίσει την κυριαρχία της

Μήνυμα αλληλεγγύης «προς την Κύπρο και την Ελλάδα στέλνει ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν με ανάρτησή του στο Facebook γραμμένη στα ελληνικά. Ο Μακρόν καθιστά σαφές ότι «δεν πρέπει να δεχτούμε να απειλείται ο θαλάσσιος χώρος ενός κράτους μέλους της ΕΕ» , ενώ τονίζει ότι «η Ευρώπη οφείλει να προασπίσει την κυριαρχία της» και υπογραμμίζει: […]

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας