Μάτι: «Μαμά θέλω να κοιμηθώ για πάντα» – Η μαρτυρία που δεν έχει ξανακουστεί για την φονική πυρκαγιά
22:20 - 23/07/2020
Lamianow.gr
Μάτι: «Μαμά θέλω να κοιμηθώ για πάντα» – Η μαρτυρία που δεν έχει ξανακουστεί για την φονική πυρκαγιά
Μάτι, δυο χρόνια μετά. Η Αγνή Γκαντώνα, σύζυγος του δημάρχου Ραφήνας, Βαγγέλη Μπουρνούς για πρώτη φορά μίλησε για όλα όσα έζησε και είναι μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιγραφές που έχει ακούσει κανείς. Θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, στις 23 Ιουλίου του 2018, δεν ήταν μόνο οι 102 νεκροί, αλλά και όσοι την ημέρα […]
Lamianow.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τραγωδία Μάτι: «Μαμά θέλω να κοιμηθώ για πάντα» – Η συγκλονιστική μαρτυρία που ακούγεται πρώτη φορά
Τραγωδία στο Μάτι: Η Αγνή Γκαντώνα, σύζυγος του δημάρχου Ραφήνας, Βαγγέλη Μπουρνούς μιλάει για πρώτη φορά για τον εφιάλτη που έζησε και είναι μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιγραφές για την ημέρα της τραγωδίας. Η σύζυγος του Δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς. λύγισε στην κάμερα του irafina.gr, όταν μίλησε για την περιπέτειά της, όπου για πολλές ώρες στην […]
The post Τραγωδία Μάτι: «Μαμά θέλω να κοιμηθώ για πάντα» – Η συγκλονιστική μαρτυρία που ακούγεται πρώτη φορά appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr