Επίθεση Γ.Αντετοκούνμπο σε Ελλάδα: «Είναι μία χώρα λευκών - Δεν δίνει ευκαιρίες!»
00:25 - 24/07/2020
Μάλλον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επηρεάστηκε σε δηλώσεις του σε αμερικανικά Μέσα παρουσίασε την Ελλάδα περίπου ως την... ναζιστική Γερμανία του 1940 λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι μία χώρα λευκών που δεν δίνει ευκαιρίες σε όσους δεν είναι από εκεί».
«Η πρώτη φορά που είδα μαύρο άνδρα να οδηγεί αυτοκίνητο, ήταν στις ΗΠΑ. Ήμουν σοκαρισμένος, αναρωτιόμουν τι συμβαίνει εδώ. Με έκανε να αναρωτιέμαι αν η χώρα μου δίνει αρκετές ευκαιρίες σε όσους δεν είναι από εκεί, άρχισα να το σκέφτομαι αυτό.
Η Ελλάδα είναι μια χώρα λευκών, μπορεί να γίνει δύσκολη η ζωή κάποιου με το χρώμα του δικού μου δέρματος. Πηγαίνεις σε πολλές γειτονιές και αντιμετωπίζεις αρκετή αρνητικότητα, ρατσισμό.
Οι γονείς μου έκαναν τ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντετοκούνμπο: «Η Ελλάδα είναι μία χώρα λευκών, είναι δύσκολο για τους ανθρώπους με το δικό μου χρώμα»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τα δύσκολα χρόνια στην Ελλάδα για σειρά ντοκιμαντέρ
Διαβάστε το στο lifo.grΑντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι μια χώρα λευκών - Μπορεί να γίνει δύσκολη η ζωή για έναν μαύρο
Για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ο ίδιος και η οικογένεια του στην Ελλάδα μίλησε ο Έλληνας άσος, Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Διαβάστε το στο Cnn.grΑντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι μια χώρα λευκών-Μπορεί να γίνει δύσκολη η ζωή για έναν μαύρο
AgrinioPress
Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι μια χώρα λευκών-Μπορεί να γίνει δύσκολη η ζωή για έναν μαύρο
Για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ο ίδιος και η οικογένεια του στην Ελλάδα μίλησε ο Έλληνας άσος, Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Αντετοκούνμπο είπε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στο «Bleacher Report», πως κάθε φορά που επέστρεφε σπίτι και δεν έβλεπε τους γονείς του, το πρώτο πράγμα που του ερχόταν στο μυαλό ήταν μήπως έχουν απελαθεί. Ο …
Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι μια χώρα λευκών-Μπορεί να γίνει δύσκολη η ζωή για έναν μαύρο
AgrinioPress
Διαβάστε το στο agriniopress.grΑντετοκούνμπο: "Η Ελλάδα είναι μια χώρα λευκών. Οι γονείς μου ήταν παράνομοι"
Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε
ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στο Bleacher
Report και αναφέρθηκε στα παιδικά του...
Διαβάστε το στο ekriti.gr