Giannis στο «Bleacher Report»:«Πάντα θα είναι δύσκολο να είσαι μαύρος σε μια χώρα λευκών»(v)

09:20 - 24/07/2020

Συνέντευξη στο «Bleacher Report» έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην οποία μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ο ίδιος και η οικογένεια του στην Ελλάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο:Πάντα θα είναι δύσκολο να είσαι μαύρος σε μια χώρα λευκών

Διαβάστε το στο

Αντετοκούνμπο στο «Bleacher Report»:«Πάντα θα είναι δύσκολο να είσαι μαύρος σε μια χώρα λευκών» (Video)

ΑΘΛΗΤΙΚA  Συνέντευξη στο «Bleacher Report» έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην οποία μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ο ίδιος και η οικογένεια του στην Ελλάδα. Ο Αντετοκούνμπο είπε χαρακτηριστικά πως κάθε φορά που επέστρεφε σπίτι και δεν έβλεπε τους γονείς του, το πρώτο πράγμα που του ερχόταν στο μυαλό ήταν μήπως έχουν απελαθεί. Ο Γιάννης μίλησε για τις δυσκολίες του να είσαι μαύρος στην Ελλάδα, το ρατσισμό, αλλά και το γεγονός ότι πρώτη φορά είδε μαύρο να οδηγάει αυτοκίνητο στις ΗΠΑ! Αναλυτικά όσα είπε ο «Giannis»: «Η πρώτη φορά που είδα μαύρο άνδρα να οδηγεί αυτοκίνητο, ήταν στις ΗΠΑ. Ήμουν σοκαρισμένος, αναρωτιόμουν τι συμβαίνει εδώ. Με έκανε να αναρωτιέμαι αν η χώρα μου δίνει αρκετές ε

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πάντα θα είναι δύσκολο να είσαι μαύρος σε μια χώρα λευκών»

Φτώχεια, ρατσισμός και συνεχόμενος φόβος για απέλαση. Αυτά ήταν τα παιδικά χρόνια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα, όπως τα περιέγραψε στο «Bleacher Report» το οποίο δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ.Στο διαφημιστικό βίντεο ο διεθνής άσος λέει: «Η πρώτη φορά που είδα μαύρο άνδρα να οδηγεί αυτοκίνητο, ήταν στις ΗΠΑ. Ήμουν σοκαρισμένος, αναρωτιόμουν τι συμβαίνει εδώ. Με έκανε […]

Διαβάστε το στο glocal.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»