Ο Κρατερός Κατσούλης για το πρόβλημα υγείας – «Έπρεπε να ξεκινήσω κάποια πράγματα από την αρχή»

09:57 - 24/07/2020

Μετά από μια απαιτητική τηλεοπτική σεζόν που έφερε τη Φωλιά των Κου Κου στην κορυφή, ο Κρατερός Κατσούλης φορτώνει τις […] The post Ο Κρατερός Κατσούλης για το πρόβλημα υγείας – «Έπρεπε να ξεκινήσω κάποια πράγματα από την αρχή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για το πρόβλημα υγείας του

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε μία πολύ μεγάλη περιπέτεια η οποία του άλλαξε ολόκληρη τη ζωή του

Διαβάστε το στο tanea.gr

Κρατερός Κατσούλης για το πρόβλημα υγείας του: «Δεν υπήρχε ενδεχόμενο να μην μπορώ να περπατήσω»

ΕΛΛAΔΑ  Μετά από μια απαιτητική τηλεοπτική σεζόν που έφερε τη Φωλιά των Κου Κου στην κορυφή, ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στο 7 ΜΕΡΕΣ TV, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του. “Δεν υπήρχε ενδεχόμενο να μην μπορώ να περπατήσω. Έπρεπε να δυναμώσω, όμως. Αν οι εξετάσεις δεν ήταν καλές θα μπορούσα να έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου. Επειδή είχα πάρει πολλή κορτιζόνη, είχα αποδυναμωθεί. Έπρεπε να ξεκινήσω κάποια πράγματα από την αρχή. Η περιπέτεια αυτή με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι ποτέ δεν ξέρει κανένας μας τι θα φέρει ο χρόνος. Αποφάσισα συνειδητά να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Έτσι δημιούργησα και το χώρο μου, το Modus Vivendi. Κρατερός

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ο Κρατερός Κατσούλης για το πρόβλημα υγείας

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στο 7 ΜΕΡΕΣ TV μεταξύ άλλων και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο