Κρατερός Κατσούλης: «Αν οι εξετάσεις δεν ήταν καλές θα μπορούσα να έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου»

10:33 - 24/07/2020

Η εξομολόγηση του Κρατερού Κατσούλη για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε. The post Κρατερός Κατσούλης: «Αν οι εξετάσεις δεν ήταν καλές θα μπορούσα να έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Κρατερός Κατσούλης μιλάει για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του

Πώς αντιμετώπισε τη δύσκολη κατάσταση

Διαβάστε το στο

Κρατερός Κατσούλης: Αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του

Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας που αντιμετώπισε.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η εξομολόγηση του Κρατερου Κατσούλη: «Αν οι εξετάσεις δεν ήταν καλές θα μπορούσα …»

Συνέντευξη στο 7 ΜΕΡΕΣ TV, παραχώρησε ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Κρατερός Κατσούλης μιλάει για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του

Για την πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής είπε πως μετά το πρόβλημα έπρεπε κάποια πράγματα να κάνει πάλι από την αρχή. -Διάβασα ότι αντιμετώπισες μια σοβαρή ασθένεια. Απαιτήθηκαν έξι μήνες αποθεραπείας, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο να μη μπορείς να περπατήσεις; Δεν υπήρχε ενδεχόμενο να μην μπορώ να περπατήσω. Έπρεπε να δυναμώσω, όμως. Αν οι εξετάσεις δεν ήταν καλές, θα μπορούσα να έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου. Επειδή είχα πάρει πολλή κορτιζόνη, είχα αποδυναμωθεί. Έπρεπε να ξεκινήσω κάποια πράγματα από την αρχή. -Τι σε δίδαξε αυτή η περιπέτεια; «Συνειδητοποίησα ότι ποτέ δεν ξέρει κανένα

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της