Συγκινεί ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Για εμένα είναι σαν να μην έφυγε ποτέ η μητέρα μου

00:00 - 25/07/2020

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με αφορμή τη συμπλήρωση 24 χρόνων από τον χαμό της μητέρας του, Αλίκης Βουγιουκλάκη έκανε δηλώσεις στο περιοδικό Λοιπόν. Είκοσι τέσσερα χρόνια χωρίς την Αλίκη. Φεύγει ποτέ η θλίψη για τον χαμό της μαμάς; Για εμένα είναι σαν να μην έφυγε ποτέ, είναι απίστευτο πως πέρασαν 24 χρόνια. Το γεγονός πως λείπει σε όλους τους Έλληνες, ότι πόνεσε μια ολόκληρη χώρα για τον χαμό της, απαλύνει τον πόνο; Είναι πολύ όμορφο που μεγαλώνουν νέες γενιές με τη μητέρα μου κι ο κόσμος συνεχίζει και την αγαπάει βλέπει τις ταινίες της και ακούει τα τραγούδια της. Είναι αυτονόητο το βάρος κι η αδικία να ασχολούνται όλοι με τη μητέρα και τον πατέρα ενός παιδιού. Πώς παλεύει κάποιος σε μία τέτοια συνθ

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η μάνα μου είναι σαν να μην «έφυγε» ποτέ

Τι είπε για την αλλαγή στην εμφάνισή του σχετικά με την απώλεια των κιλών

Διαβάστε το στο

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η μάνα μου είναι σαν να μην "έφυγε" ποτέ

Εικοσιτέσσερα χρόνια πέρασαν από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και με αφορμή αυτό ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ παραχώρησε συνέντευξη στο «Λοιπόν». Αναφερόμενος στη μητέρα του έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση, ενώ τόνισε πως είναι πολύ όμορφο που ο κόσμος συνεχίζει να την αγαπάει. -Είκοσι τέσσερα χρόνια χωρίς την Αλίκη. Φεύγει ποτέ η θλίψη για τον χαμό της μαμάς;Για εμένα είναι σαν να μην έφυγε ποτέ, είναι απίστευτο πως πέρασαν 24 χρόνια. -Το γεγονός πως λείπει σε όλους τους Έλληνες, ότι πόνεσε μια ολόκληρη χώρα για τον χαμό της, απαλύνει τον πόνο;Είναι πολύ όμορφο που μεγαλώνουν νέες γενιές με τη μητέρα μου κι ο κόσμος συνεχίζει και την αγαπάει βλέπει τις ταινίες της και ακούει τα τραγ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη