#Γιάννης Παπαμιχαήλ

27 χρόνια χωρίς την Αλίκη Βουγιουκλάκη – Η ανάρτηση που έκανε ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ

okmag.gr
Ήταν 23 Ιουλίου 1996 όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη και το πένθος τους αγαπημένους της φίλους και συγγενείς, αλλά και το πανελλήνιο. Η  ηθοποιός πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο, ωστόσο δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στη μάχη αυτή, αφήνοντας την τελευταία της πνοή. 27 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον […] The post 27 χρόνια χωρίς την Αλίκη Βουγιουκλάκη – Η ανάρτηση που έκανε ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ appeared first on OK! Magazine.
13:58 23/07/2023

Ξεσπά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Η Δέσποινα Βανδή δεν θα ρίσκαρε να κάνει μαζί μου ξένο ντουέτο»

govastileto.gr
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μετά την μακροσκελή ανάρτησή του για την αποχώρησή του από το «Just The 2 Of Us», επέστρεψε στα social media και αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην πολυσυζητημένη εμφάνισή του στο τελευταίο live. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη τραγούδησαν το «Δεν θα με ξεχάσεις» του Αντώνη Βαρδή και το «She […]
13:00 19/06/2023

J2US: Αποχώρησαν ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη - Η ένταση με τους κριτές

NewsBomb
J2US: Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και απόψε τα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, για πρώτη φορά με διπλά…Περισσότερα...
03:00 18/06/2023

Αλίκη Βουγιουκλάκη, φωτογραφία βόμβα: Πρώτη φορά στο φως από Γιάννη Παπαμιχαήλ να κάνει… [φωτο]

fimes.gr
Ποια η φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη που βγαίνει πρώτη φορά στο φως; Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ διαθέτει ένα τεράστιο αρχείο με φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανεβάζει κάποιες από αυτές στο προφίλ που έχει δημιουργήσει στο Instagram με το όνομα της μητέρας του. Διαβάστε τη συνέχεια στο GossipLife.gr Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Αλίκη Βουγιουκλάκη, φωτογραφία βόμβα: Πρώτη φορά στο φως από Γιάννη Παπαμιχαήλ να κάνει… [φωτο].
14:37 13/06/2023

J2US: Η έκπληξη στον Γιάννη Παπαμιχαήλ για τα γενέθλιά του

okmag.gr
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη επέστρεψαν στο J2US, και ερμήνευσαν το τραγούδι Baby, Come to Me. Ένα ερωτικό ντουέτο που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από την Patti Austin το 1981 στον δίσκο της Every Should Have One. Το ντουέτο της ήταν ο James Ingram. Το τραγούδι κυκλοφόρησε ως single το 1982 και έφτασε […] The post J2US: Η έκπληξη στον Γιάννη Παπαμιχαήλ για τα γενέθλιά του appeared first on OK! Magazine.
23:58 03/06/2023

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Επέστρεψε στις πρόβες του J2US!

okmag.gr
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ βρέθηκε σήμερα στην προγραμματισμένη πρόβα για το 13ο live του J2US στο οποίο θα ερμηνεύσει ένα ξένο τραγούδι μαζί με την coach του Ειρήνη Μερκούρη. Ο Γιάννης – όπως θα δείτε στις φωτογραφίες – ήταν αφοσιωμένος στην πρόβα του και η Ειρήνη έδειχνε χαρούμενη και με κέφι! Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη […] The post Γιάννης Παπαμιχαήλ: Επέστρεψε στις πρόβες του J2US! appeared first on OK! Magazine.
18:58 29/05/2023

Οι πληροφορίες της Κατερίνας Καινούργιου για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Είπε ότι είχε 39 πυρετό αλλά εμφανίστηκε κάπου την Παρασκευή»

okmag.gr
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν εμφανίστηκε στο J2US το περασμένο Σάββατο, με τον Νίκο Κοκλώνη να ανακοινώνει στον αέρα του σόου ότι για προσωπικούς λόγους δεν συμμετείχε στις πρόβες της εβδομάδας. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ τοποθετήθηκε σχετικά την Κυριακή δηλώνοντας ότι ήταν άρρωστος. Συγκεκριμένα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Λοιπόν, αναγκάζομαι να απαντήσω και να […] The post Οι πληροφορίες της Κατερίνας Καινούργιου για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Είπε ότι είχε 39 πυρετό αλλά εμφανίστηκε κάπου την Παρασκευή» appeared first on OK! Magazine.
12:58 29/05/2023

Αυτός είναι ο λόγος που δεν εμφανίστηκε χθες ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο J2US – «Νίκο έλα να μιλήσουμε και θα βρεθεί λύση»

happytv.gr
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ χθες δεν βρέθηκε στη σκηνή του J2US, με τον Νίκο Κοκλώνη να αναφέρει: «Ξέρω ότι τώρα περιμένετε να βγει η Ειρήνη Μερκούρη με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, δυστυχώς όμως, για προσωπικούς λόγους ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν παρευρέθηκε σε καμία πρόβα αυτής της εβδομάδας και γι’ αυτό το λόγο ο Γιάννης με την Ειρήνη δεν […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Αυτός είναι ο λόγος που δεν εμφανίστηκε χθες ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο J2US – «Νίκο έλα να μιλήσουμε και θα βρεθεί λύση»
11:18 28/05/2023

J2US - Γιάννης Παπαμιχαήλ: Έξαλλος με όσα γράφονται για την απουσία του - «Μην με υποτιμάτε»

NewsBomb
Πυρά κατά πάντων έριξε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μετά την απουσία του από το χθεσινό J2US και όσα σχολιάστηκαν
11:08 28/05/2023

J2US: Δεν περίμενε κανείς πως θα αποχωρήσει αυτό το ζευγάρι – Τι συμβαίνει με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ;

happytv.gr
Τα 8 ζευγάρια του J2US εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης, δεν είχε δώσει το παρών στις πρόβες της εβδομάδας για προσωπικούς λόγους, έτσι σύμφωνα με τους κανονισμούς του σόου, δεν διαγωνίστηκε στο χθεσινό live με την παρτενέρ του, Ειρήνη Μερκούρη. Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι με τον Νίκο Κοκλώνη […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ J2US: Δεν περίμενε κανείς πως θα αποχωρήσει αυτό το ζευγάρι – Τι συμβαίνει με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ;
10:58 28/05/2023

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Τι συνέβη και δεν εμφανίστηκε στο J2US

in.gr
Μετά την ολοκλήρωση του μουσικού show του Alpha, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.
09:30 28/05/2023

J2US: Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ – «Δεν παρευρέθηκε σε καμία πρόβα»

okmag.gr
Από το 12o live του J2US έλειπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, που συμμετέχει στο σόου με παρτενέρ την Ειρήνη Μερκούρη. Ο διαγωνιζόμενος δεν εμφανίστηκε σε καμία από τις προγραμματισμένες πρόβες της εβδομάδας, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης κατά τη διάρκεια του σόου. Η ανακοίνωση το Νίκου Κοκλώνη Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε: «Ξέρω ότι τώρα περιμένετε να […] The post J2US: Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ – «Δεν παρευρέθηκε σε καμία πρόβα» appeared first on OK! Magazine.
01:16 28/05/2023

Εκτός J2US ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη - Τι είπε ο Νίκος Κοκλώνης

NewsBomb
J2US: Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ τις προηγούμενες ημέρες υποστήριξε ότι υπήρχαν προβλήματα με την εμφάνισή του στο σόου
00:38 28/05/2023

J2US: Σε νέα ώρα απόψε το σόου με τον Νίκο Κοκλώνη – Τι θα δούμε

ieidiseis.gr
Εννέα ζευγάρια είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο αποψινό (27/05) live του «J2US».To «J2US» αρχίζει, από απόψε (27/05), μια ώρα αργότερα στον ALPHA, δηλαδή στις 21:00. Ο Νίκος Κοκλώνης έχει ετοιμάσει ένα άκρως εντυπωσιακό σόου που θα ανεβάσει τον πήχη της ψυχαγωγίας σε άλλο επίπεδο. Από την πλευρά της, η λαμπερή κριτική επιτροπή με τους Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή, έχει δύσκολο έργο καθώς τα 9 ζευγάρια του «J2US», ύστερα από μία εβδομάδα ξεκούρασης, είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να μας χαρίσουν άλλο ένα live που θα τα έχει όλα – εκρηκτικές
11:58 27/05/2023

Κώστας Τσουρός: «Κύριε Παπαμιχαήλ μου, ποσώς με ενδιαφέρει να μπω σε αντιπαράθεση μαζι σας»

zappit.gr
Στη νέα ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ απάντησε σήμερα ο Κώστας Τσουρός στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». «Ούτε […] The post Κώστας Τσουρός: «Κύριε Παπαμιχαήλ μου, ποσώς με ενδιαφέρει να μπω σε αντιπαράθεση μαζι σας» appeared first on Zappit.
11:18 23/05/2023

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Απαντά σε Κώστα Τσουρό και Ηλία Ψινάκη – «Αυτά δεν τα δέχομαι από κανέναν»

tlife.gr
Με νέα ανάρτηση στα social media ο Γιάννης Παπαμιχαήλ απαντά στις ατάκες του Ηλία Ψινάκη στο To άρθρο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Απαντά σε Κώστα Τσουρό και Ηλία Ψινάκη – «Αυτά δεν τα δέχομαι από κανέναν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:50 20/05/2023

Ο Ηλίας Ψινάκης απαντά στον Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Να παρεξηγείται όσο θέλει»

govastileto.gr
Ένα δημόσιο ξέσπασμα έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος αναφέρθηκε στην τελευταία εμφάνιση που έκανε στο μουσικό σόου με coach την Ειρήνη Μερκούρη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν ακουγόταν καλά η φωνή του. Παράλληλα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έριξε τα “καρφιά” του και στον Ηλία […]
14:42 19/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load