Eιρήνη Παπαδοπούλου: «Δεν έχω παράπονο με προσεγγίζουν οι άνδρες - Δόξα τω Θεώ…» (βίντεο)

21:26 - 05/11/2019

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» βρέθηκε, το μεσημέρι της Τρίτη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να την ρωτήσει την εκρηκτική τραγουδίστρια για τις φήμες που κυκλοφορούν και την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, φανερά αμήχανη, σχολίασε: «Δεν έχω παράπονο με προσεγγίζουν οι άνδρες. Δόξα τω Θεώ…», ενώ στη συνέχεια επεσήμανε: «Αφού Γιώργο ξέρεις ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, είμαι καλά όμως! Είμαι πάρα πολύ καλά». Ωστόσο, όταν ο παρουσιαστής ξεκίνησε τα πειράγματα, εκείνη δεν σταματούσε να γελάει, ενώ έδινε απαντήσεις γεμάτες υπονοούμενα. Δες το βίντεο που α

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις