Τροχαίο στην ΕΟ Αθηνών-Θεσ/νίκης -Έκλεισαν δύο ρεύματα κυκλοφορίας

09:18 - 28/07/2020

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου στις 8.45... The post Τροχαίο στην ΕΟ Αθηνών-Θεσ/νίκης -Έκλεισαν δύο ρεύματα κυκλοφορίας appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών/Θεσσαλονίκης - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια αυτοκινήτου που εξετράπη νωρίς το πρωί στην Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης...

Διαβάστε το στο Zougla

Φρικτό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου που εξετράπη πριν από λίγο στην Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης, ενώ τραυματίστηκαν μια γυναίκα κι ένα παιδί. The post Φρικτό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 08:30 το πρωί της Τρίτης στην ΠΑΘΕ, μετά τον Κορινό Πιερίας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στο 465ο χιλιόμετρο.

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Σοβαρό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του ΙΧ αυτοκινήτου που εξετράπη πριν από λίγο στην Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης, ενώ τραυματίστηκαν μια γυναίκα κι ένα παιδί. Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 8.45 το πρωί της Τρίτης όταν το ΙΧ ξέφυγε -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- από την πορεία του στο 465χλμ, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, μετά τον ΣΕΑ Κορινού, πριν από τα διόδια του Αιγινίου Κατερίνης. Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα της πυροσβεστικής με 10 άνδρες για τον απεγκλωβισμό των ατόμων που επέβαιναν στο όχημα, καθώς και δύναμη της ΕΛΑΣ, καθώς έκλεισαν η μεσαία και η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης με ένα νεκρό

Δύο τραυματίες

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια αυτοκινήτου που εξετράπη νωρίς το πρωί στην Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης, ενώ τραυματίστηκαν μια γυναίκα και ένα παιδί. Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 08:45 της Τρίτης όταν το ΙΧ ξέφυγε -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- από την πορεία του στο 465ο χλμ., στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, μετά τον ΣΕΑ […] The post Τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)