Γιάννης Παπαμιχαήλ: Αυτoύς που έχουν χακάρει τους λογαριασμούς μου θα τους τσακίσω στα δικαστήρια

11:06 - 28/07/2020

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Συγκεκριμένα, εδώ και πέντε μήνες έχουν χακάρει το ρούτερ, τα laptops, τα κινητά του ενώ ελέγχουν τις κάρτες του, τους λογαριασμούς του, τα email και τα social media. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχάηλ αποκάλυψε πως θα πάρει την υπόθεση στα χέρια του και δεν θα περιμένει να πάει στα δικαστήρια, καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. «Αυτός που μου χακάρει το ρουτερ, τα laptops μου και τα κινητά μου τηλέφωνα επί 5 μήνες ,συνεχίζει μαζί με κάποιους φίλους του hackers, να μου διαλύει τα πάντα, ελέγχει όλους τους email λογαριασμούς μου, όλα τα social media μ

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Παπαμιχαήλ: “Θα τους τσακίσω στα δικαστήρια”

Έξαλλος είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με αυτόν ή αυτούς που εδώ και πέντε μήνες έχουν χακάρει το ρούτερ, τα laptops, τα κινητά του ενώ ελέγχουν τις κάρτες του, τους λογαριασμούς του, τα email και τα social media. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχάηλ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Με απειλεί ο χάκερ που έκλεψε όλους τους λογαριασμούς μου»

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχάηλ καταγγέλλει δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι έχει πέσει θύμα κακόβουλου χάκερ ο οποίος έχει σπάσει όλους τους κωδικούς του και ελέγχει τον υπολογιστή του, τα κινητά του, τις κάρτες του ακόμα και το ρούτερ! Απελπισμένος μάλιστα ο γιος του πιο αγαπημένου […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Με απειλεί ο χάκερ που έκλεψε όλους τους λογαριασμούς μου»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μπήκε στο στόχαστρο αδίστακτων χάκερ! Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχάηλ καταγγέλλει δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι έχει πέσει θύμα κακόβουλου χάκερ ο οποίος έχει σπάσει όλους τους κωδικούς του και ελέγχει τον υπολογιστή του, τα κινητά του, τις κάρτες του ακόμα και το […] The post Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Με απειλεί ο χάκερ που έκλεψε όλους τους λογαριασμούς μου» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Γιάννης Παπαμιχαήλ: "Αυτoύς που έχουν χακάρει τους λογαριασμούς μου θα τους τσακίσω στα δικαστήρια"

"Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο