Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας: Παραιτείται από πρόεδρος ο Κ.Μάρκου
16:25 - 28/07/2020
Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας προανήγγειλε, από το βήμα της Βουλής, ο Κωνσταντίνος Μάρκου.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε διατυπώσει προ εβδομάδας χυδαίους χαρακτηρισμούς κατά του αντιπροέδρου της Βουλής Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ανέφερε: «Μετά το επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε την κατάργηση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, του οποίου έχω την τιμή να είμαι επί τεσσεράμισι χρόνια πρόεδρος.
Είναι το χρονικό ενός προδιαγεγραμμένου θανάτου, με δεδομένο ότι εδώ και ένα χρόνο ο υπουργός Υγείας μου έχει ανακοινώσει μια και δεν ήταν αρεστή η παρουσία μου στη θέση του προέδρου. Σαν αποτέλεσμα δήλωσε ότι θα το
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr