Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας: Παραιτείται από πρόεδρος ο Κ.Μάρκου

16:25 - 28/07/2020

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας προανήγγειλε, από το βήμα της Βουλής, ο Κωνσταντίνος Μάρκου. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε διατυπώσει προ εβδομάδας χυδαίους χαρακτηρισμούς κατά του αντιπροέδρου της Βουλής Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ανέφερε: «Μετά το επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε την κατάργηση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, του οποίου έχω την τιμή να είμαι επί τεσσεράμισι χρόνια πρόεδρος.  Είναι το χρονικό ενός προδιαγεγραμμένου θανάτου, με δεδομένο ότι εδώ και ένα χρόνο ο υπουργός Υγείας μου έχει ανακοινώσει μια και δεν ήταν αρεστή η παρουσία μου στη θέση του προέδρου. Σαν αποτέλεσμα δήλωσε ότι θα το

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις