#Μάρκου

Η Μάγισσα: Δείτε το διάλογο του Αντρέι με τη Θεοφανώ πριν την προβολή του επεισοδίου

happytv.gr
Τις αμφιβολίες του Αντρέι βλέπουμε στο παρακάτω Sneak Preview από το σημερινό επεισόδιο της σειράς «Η Μάγισσα». «Δεν έχω σταματήσει να σκέφτομαι τα όσα ισχυρίζεσαι Θεοφανώ. Το πως οδήγησες τον καπετάνιο σε συμπεράσματα που μου τα έλεγε ως δεδομένα, την αθωότητά του Πανάγου, το κλειδί του Μάρκου, προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι ίσως […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η Μάγισσα: Δείτε το διάλογο του Αντρέι με τη Θεοφανώ πριν την προβολή του επεισοδίου
19:37 04/12/2023

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ – Εξελίξεις: Ο Μάρκος στη φυλακή! Η Αλεξάνδρα σε απόγνωση

logiastarata.gr
Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια του Β’ κύκλου της σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Η φυγή του Μάρκου και της Αλεξάνδρας με τα παιδιά δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Διάφορες αναποδιές ανακόπτουν την πορεία τους με τον χρόνο να τρέχει αμείλικτος. Η εισβολή της μαινόμενης Νότας στο Κιάρι προκαλεί […] The post ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ – Εξελίξεις: Ο Μάρκος στη φυλακή! Η Αλεξάνδρα σε απόγνωση appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:00 03/12/2023

Ετιμήθη ο Άγιος Αγγελής ο Αργείος εις την Χίο!

vimaorthodoxias.gr
Ι.Μ. ΧΙΟΥ – Εορτάσθη, μεγαλοπρεπώς, και εφετος ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινούσσων, κ.Μάρκου, εις τον Ιερόν Ναόν Αγίου Μάρκου Βροντάδου, η εορτή του Αγίου Νεομάρτυρος Αγγελή του Αργείου του ιατρού. Ως γνωστόν ο Άγιος Αγγελής, κατά την περίοδον των τελευταίων του χρόνων, διήρχετο από τας οδούς της Ενορίας του Αγίου Μάρκου, προκειμένου […]
19:09 03/12/2023

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 61 (VIDEO)

logiastarata.gr
Δείτε τα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ που βλέπουμε στο OPEN ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 61 Το σχέδιο του Μάρκου και της Αλεξάνδρας προχωρά κι οι δυο τους είναι πανέτοιμοι να φύγουν με τα παιδιά. Ωστόσο η Νότα τους βλέπει κι επιχειρεί να σκοτώσει την Αλεξάνδρα!ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 61 (VIDEO) Εν τω […] The post ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 61 (VIDEO) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
02:00 02/12/2023

Έρωτας φυγάς – τρέιλερ : «Όταν μια γυναίκα θέλει να φύγει και σε μπουκάλι να τη βάλεις θα το σκάσει»

happytv.gr
Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη σειρά του Open «Έρωτας φυγάς». Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου: Η ιστορία μας: Ο έρωτας του Μάρκου, ενός μηχανικού αυτοκινήτων και της Αλεξάνδρας, μιας ράφτρας, που αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές, φτάνει να γίνει η αιτία μιας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη Μεσσηνία, […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Έρωτας φυγάς – τρέιλερ : «Όταν μια γυναίκα θέλει να φύγει και σε μπουκάλι να τη βάλεις θα το σκάσει»
21:37 01/12/2023

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Η Θεοφανώ στην αγκαλιά του Αντρέι

logiastarata.gr
Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της νέα δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Η ΜΑΓΙΣΣΑ Η εξουσία αλλάζει τις προτεραιότητες του Μάρκου και η Θεοφανώ βρίσκεται σε απόγνωσή στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα». Δίπλα της θα βρεθεί ο Αντρέι που έδειξε από την αρχή πως την εκτιμά και την υπολογίζει. Όσο ο Μάρκος έχει αφοσιωθεί […] The post Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Η Θεοφανώ στην αγκαλιά του Αντρέι appeared first on Λόγια-Σταράτα.
21:00 01/12/2023

Έρωτας φυγάς: Φτάνει στο αρχοντικό και ειδοποιεί τον Ιάσονα πως η γυναίκα του το έσκασε

zappit.gr
Έρωτας φυγάς, 61ο επεισόδιο, 1 Δεκεμβρίου 2023: Το σχέδιο του Μάρκου και της Αλεξάνδρας προχωρά κι οι δυο τους είναι πανέτοιμοι […] The post Έρωτας φυγάς: Φτάνει στο αρχοντικό και ειδοποιεί τον Ιάσονα πως η γυναίκα του το έσκασε appeared first on Zappit.
19:00 01/12/2023

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Νότα επιχειρεί να σκοτώσει την Αλεξάνδρα

logiastarata.gr
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο  επεισόδιο της σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Το σχέδιο του Μάρκου και της Αλεξάνδρας προχωρά κι οι δυο τους είναι πανέτοιμοι να φύγουν με τα παιδιά. Ωστόσο η Νότα τους βλέπει κι επιχειρεί να σκοτώσει την Αλεξάνδρα! Εν τω μεταξύ ο Μίμης συνέρχεται απ’ την επίθεση της Νότας, κι εκείνη, για να του […] The post ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Νότα επιχειρεί να σκοτώσει την Αλεξάνδρα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
09:00 01/12/2023

Έρωτας φυγάς : «Από σήμερα κιόλας θα έχεις μια καινούργια οικογένεια» Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

happytv.gr
Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη σειρά του Open «Έρωτας φυγάς». Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου: Η ιστορία μας: Ο έρωτας του Μάρκου, ενός μηχανικού αυτοκινήτων και της Αλεξάνδρας, μιας ράφτρας, που αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές, φτάνει να γίνει η αιτία μιας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη Μεσσηνία, […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Έρωτας φυγάς : «Από σήμερα κιόλας θα έχεις μια καινούργια οικογένεια» Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου
22:37 30/11/2023

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ – Spoiler: Ο Μάρκος συλλαμβάνεται και ανακρίνεται

logiastarata.gr
Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Β’ κύκλου της σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ. Το σχέδιο του Μάρκου και της Αλεξάνδρας προχωρά κι οι δυο τους είναι πανέτοιμοι να φύγουν με τα παιδιά. Ωστόσο η Νότα τους βλέπει κι επιχειρεί να σκοτώσει την Αλεξάνδρα! Εν τω μεταξύ ο Μίμης συνέρχεται απ’ την επίθεση της Νότας, κι εκείνη, για να […] The post ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ – Spoiler: Ο Μάρκος συλλαμβάνεται και ανακρίνεται appeared first on Λόγια-Σταράτα.
21:00 30/11/2023

Έρωτας φυγάς – τρέιλερ: «Όλα θα αλλάξουνε, θα το δεις» Ραγδαίες οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο

happytv.gr
Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη σειρά του Open «Έρωτας φυγάς». Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου: Η ιστορία μας: Ο έρωτας του Μάρκου, ενός μηχανικού αυτοκινήτων και της Αλεξάνδρας, μιας ράφτρας, που αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές, φτάνει να γίνει η αιτία μιας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη Μεσσηνία, […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Έρωτας φυγάς – τρέιλερ: «Όλα θα αλλάξουνε, θα το δεις» Ραγδαίες οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο
21:37 29/11/2023

Άρης: Συμφωνία με Τζόναθαν Σταρκ

Gazzetta
Ο Άρης συμφώνησε σε προφορικό επίπεδο με τον Τζόναθαν Σταρκ (28, 1.88) δείχνοντας ότι έχει αποφασίσει την αντικατάσταση του Μάρκους Καρ και μάλιστα κινούνται οι διαδικασίες για την άφιξη του Αμερικανού γκαρντ στη Θεσσαλονίκη.
15:00 29/11/2023

Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 29 (VIDEO)

logiastarata.gr
Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Η ΜΑΓΙΣΣΑ που ξεκίνησε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 29 Τα πράγματα για τη Θεοφανώ περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, μετά την επίθεση στην Αγάθη, προσπαθώντας να καταλάβει και η ίδια τι της συμβαίνει. Η απόφαση του Μάρκου να μη στηρίξει τους Γερακάρηδες στον πόλεμο με τους Τούρκους, θα φέρει τα πάνω- κάτω. Η […] The post Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 29 (VIDEO) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
01:00 28/11/2023

Έρωτας φυγάς: Η μυστηριώδης γυναίκα που συνεργάζεται με τον Φάνη και το σχέδιο τους

happytv.gr
Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Έρωτας φυγάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 65 θα δούμε πως η σχέση του Μάρκου και του Στέφανου κλονίζεται στον απόηχο των προηγούμενων γεγονότων, αφήνοντας και τους δύο σε άσχημη κατάσταση. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα προσπαθεί να μεταπείσει τον Ιάσονα ώστε να μην μετακομίσουν στο εξωτερικό, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Η αδιαλλαξία του δεν θα […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Έρωτας φυγάς: Η μυστηριώδης γυναίκα που συνεργάζεται με τον Φάνη και το σχέδιο τους
20:37 27/11/2023

Γερμανία: Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας ζητά πρόωρες εκλογές

Newsique.gr
Τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών στη Γερμανία στις 9 Ιουνίου 2024, ταυτόχρονα με ευρωεκλογές ζήτησε ο πρόεδρος της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU) και πρωθυπουργός της Βαυαρίας, Μάρκους Ζέντερ. Αυτό αναφέρει η εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung», προσθέτοντας ότι το αίτημα του απορρέει από την δημοσιονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Γερμανία και τις έντονες διαφωνίες που υπάρχουν εντός του […] Το άρθρο Γερμανία: Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας ζητά πρόωρες εκλογές εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
18:58 27/11/2023

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Μαργέτα μαζί με τη Δήμητρα, γλιτώνουν τον Στέφανο από τα χέρια του αδίστακτου γιατρού

logiastarata.gr
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο  επεισόδιο της σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Η Ελπίδα δίνει μάχη για τη ζωή της εξαιτίας της Ευγενίας. Το συμβάν αυτό, ματαιώνει το φευγιό του Μάρκου και της Αλεξάνδρας και κινδυνεύουν να χαθούν τα πάντα, καθώς ο Ιάσονας ετοιμάζει το σχέδιο του που θα τους απομακρύνει μια και καλή. Η Μαργέτα μαζί με […] The post ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Μαργέτα μαζί με τη Δήμητρα, γλιτώνουν τον Στέφανο από τα χέρια του αδίστακτου γιατρού appeared first on Λόγια-Σταράτα.
09:00 27/11/2023

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Ο Μάρκος απογοητεύει ξανά τη Θεοφανώ

logiastarata.gr
Συγκλονιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της νέα δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Η ΜΑΓΙΣΣΑ Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια αυτή την εβδομάδα. Τα πράγματα για τη Θεοφανώ περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, μετά την επίθεση στην Αγάθη, προσπαθώντας να καταλάβει και η ίδια τι της συμβαίνει. Η απόφαση του Μάρκου να μη στηρίξει τους Γερακάρηδες στον πόλεμο […] The post Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Ο Μάρκος απογοητεύει ξανά τη Θεοφανώ appeared first on Λόγια-Σταράτα.
22:00 26/11/2023

Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί μια για πάντα το Μάρκο

happytv.gr
Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Έρωτας φυγάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 62 θα δούμε πως η φυγή του Μάρκου και της Αλεξάνδρας με τα παιδιά δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Διάφορες αναποδιές ανακόπτουν την πορεία τους με τον χρόνο να τρέχει αμείλικτος. Η εισβολή της μαινόμενης Νότας στο Κιάρι προκαλεί αναταράξεις με τον Ιάσονα να μένει εμβρόντητος […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί μια για πάντα το Μάρκο
15:37 26/11/2023

Έρωτας φυγάς: «Συγνώμη που διακόπτω το ερωτικό σας τετ-α-τετ» Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

happytv.gr
Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη σειρά του Open «Έρωτας φυγάς». Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου: Η ιστορία μας: Ο έρωτας του Μάρκου, ενός μηχανικού αυτοκινήτων και της Αλεξάνδρας, μιας ράφτρας, που αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές, φτάνει να γίνει η αιτία μιας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη Μεσσηνία, […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Έρωτας φυγάς: «Συγνώμη που διακόπτω το ερωτικό σας τετ-α-τετ» Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου
11:37 26/11/2023

«Η Μάγισσα»: Όλα όσα θα δούμε στα επεισόδια της νέας εβδομάδας

govastileto.gr
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα» στον ΑΝΤ1. ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 29 Τα πράγματα για τη Θεοφανώ περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, μετά την επίθεση στην Αγάθη, ενώ και η ίδια προσπαθεί να καταλάβει τι της συμβαίνει. Η απόφαση του Μάρκου να μη στηρίξει τους Γερακάρηδες στον πόλεμο με τους Τούρκους, […]
21:00 25/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load