Αποχωρεί από τη θέση του στη διοίκηση του Open και επιστρέφει στην ενεργό δημοσιογραφία

17:29 - 29/07/2020

Με συνέπεια στην κατεύθυνση της ανάδειξης των θεμάτων του Ελληνισμού της Διασποράς, το OPEN προχωρά στη δημιουργία σχετικού περιεχομένου, θέλοντας να αναπτύξει έναν σταθερό δίαυλο επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με τους Έλληνες της Ομογένειας. Αξιοποιώντας την εμπειρία του σε αυτόν τον τομέα, ο Τέρενς Κουίκ θα συναντά και θα παρουσιάζει συμπατριώτες μας που ζουν σε μεγάλα κέντρα του Ελληνισμού, από την Αμερική και την Ευρώπη έως την Αυστραλία, προσωπικότητες με δυναμική παρουσία και ξεχωριστό έργο που ταξιδεύουν τη φήμη της Ελληνικής ψυχής σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Έλληνες της...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει