#Τέρενς Κουίκ

Αποκάλυψη Κοτζιά για Κραν Μοντανά: «Το τελευταίο βράδυ η Άγκυρα έκανε πίσω»

Newsique.gr
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη αναφορικά με το Κυπριακό, τους χειρισμούς που έγιναν κατά τη Διεθνή Διάσκεψη στο Κραν Μοντανά, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις, παραχώρησε στην OffsiteNews και τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς, στα πλαίσια της εκπομπής «Πρόσωπα». Μεταξύ άλλων, ο κ. Κοτζιάς αναφέρεται στις συζητήσεις που έγιναν στο […] Το άρθρο Αποκάλυψη Κοτζιά για Κραν Μοντανά: «Το τελευταίο βράδυ η Άγκυρα έκανε πίσω» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
15:58 31/01/2024

Η εξομολόγηση του Τέρενς Κουίκ για τη στιγμή που έπρεπε να εκφωνήσει τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

govastileto.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Τάσου Τρίφωνος βρέθηκε  ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, τόσο στην πιο δύσκολη του στιγμή στον αέρα όσο και τις δολοφονικές απόπειρες που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του. «Η πιο τραγική είδηση που έχω εκφωνήσει δεν ήταν στην τηλεόραση, ήταν στο ραδιόφωνο. Το […]
11:00 27/11/2023

Τέρενς Κουίκ για Στέφανο Κασσελάκη: «Ακούγεται μόνο εάν πάει γυμναστήριο και εάν αποκτήσουν παιδιά με τον Τάιλερ»

tlife.gr
Μια εφ’ όλη της συνέντευξη παραχώρησε ο Τέρενς Κουίκ στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή, Τετ To άρθρο Τέρενς Κουίκ για Στέφανο Κασσελάκη: «Ακούγεται μόνο εάν πάει γυμναστήριο και εάν αποκτήσουν παιδιά με τον Τάιλερ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 27/11/2023

Μαρίνα Ελευθερουδάκη: Στη φυλακή η πρώην σύζυγος του Τέρενς Κουίκ – Τι απαντά το περιβάλλον της

zappit.gr
Το δρόμο για τις φυλακές αναμένεται να πάρει η 64χρονη Μαρίνα Ελευθερουδάκη, η οποία συνελήφθη για ακάλυπτες επιταγές και μη καταβολή εισφορών. […] The post Μαρίνα Ελευθερουδάκη: Στη φυλακή η πρώην σύζυγος του Τέρενς Κουίκ – Τι απαντά το περιβάλλον της appeared first on Zappit.
17:00 24/10/2023

«Ο Τσίπρας δεν με έπαιρνε τηλέφωνο γιατί δεν μπορούσε να ακούει τον ύμνο του Ολυμπιακού»

el.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή «Στιγμές» στο One βρέθηκε ο Τέρενς Κουίκ. Το άρθρο «Ο Τσίπρας δεν με έπαιρνε τηλέφωνο γιατί δεν μπορούσε να ακούει τον ύμνο του Ολυμπιακού» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
12:09 22/10/2023

Τέρενς Κουίκ: Το απρόσμενο τηλεφώνημα Κυριακού και η πρεμιέρα παραμονή Πρωτοχρονιάς

zappit.gr
Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή ΑΝΤ1 Flashback, το βράδυ του Σαββάτου, στο πρόγραμμα του Μακεδονία Tv και ο Τέρενς Κουίκ έδωσε […] The post Τέρενς Κουίκ: Το απρόσμενο τηλεφώνημα Κυριακού και η πρεμιέρα παραμονή Πρωτοχρονιάς appeared first on Zappit.
20:34 27/05/2023

Δύσκολες ώρες για Τέρενς Κουίκ: Άσχημα νέα για τον δημοσιογράφο και πρώην υπουργό

fimes.gr
Ποιες οι δύσκολες ώρες για τον Τέρενς Κουίκ; Τέρενς Κουίκ: Τετραπλό σφυρί για ακίνητα του Τέρενς Κουίκ στο Πήλιο. Έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου και αφορά τρεις κατοικίες και ένα οικόπεδο στον Άγιο Αθανάσιο του Δήμου Μηλέων. Στις 554.065 ευρώ η συνολική τιμή εκκίνησης. Αντιμέτωπος με την περιπέτεια των πλειστηριασμών βρίσκεται ο γνωστός δημοσιογράφος […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Δύσκολες ώρες για Τέρενς Κουίκ: Άσχημα νέα για τον δημοσιογράφο και πρώην υπουργό.
14:22 13/05/2023

Όταν ο Κάρολος την είχε «πει» ποδοσφαιρικά στον Τέρενς Κουίκ (vid)

ProtoThema.gr
Με μια «φαρμακερή» ατάκα ο Κάρολος είχε αποστομώσει τον Τέρενς Κουίκ, σε παλαιότερη επίσκεψή του στην Ελλάδα.
18:58 06/05/2023

«Στο σφυρί» 3 ακίνητα και ένα οικόπεδο του Τέρενς Κουίκ και της συζύγου του

thecaller.gr
Δύσκολες ώρες για τον Τέρενς Κουίκ.Δύσκολες ώρες για τον Τέρενς Κουίκ.Σε πλειστηριασμό βγαίνουν τέσσερα ακίνητα του Τέρενς Κουίκ και της συζύγου του, Αδαμαντίας Γεροσιδέρη, στην περιοχή του Πηλίου. Όπως προκύπτει από τη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα, οι πλειστηριασμοί έχουν δρομολογηθεί για τις 20 Σεπτεμβρίου 2023. Οι σχετικές κατασχέσεις επιβλήθηκαν στις 26 Ιανουαρίου 2023 για το ποσό των 300.000 ευρώ (μέρος της […]
16:36 02/05/2023

Τρία σπίτια του Τέρενς Κουίκ βγαίνουν σε πλειστηριασμό

eretikos.gr
Τα τρία πετρόκτιστα σπίτια είναι διώροφα και έχουν μέγεθος από 50 έως 120 τ.μ. με το μικρότερο να έχει τιμή εκκίνησης περίπου 77.000 ευρώ ενώ το μεγαλύτερο τις 284.000 ευρώ. Η συνολική τιμή εκκίνησης για τον τετραπλό πλειστηριασμό διαμορφώνεται σε 554.046 ευρώ.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
14:08 02/05/2023

Τέρενς Κουίκ: Τρία σπίτια και ένα οικόπεδο σε πληστειριασμό

zappit.gr
Τετραπλός πλειστηριασμός για τον Τέρενς Κουίκ. Όπως μετέδωσε στο Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης, πρόκειται για τρία σπίτια και ένα οικόπεδο στον […] The post Τέρενς Κουίκ: Τρία σπίτια και ένα οικόπεδο σε πληστειριασμό appeared first on Zappit.
13:48 02/05/2023

Τέρενς Κουίκ: Σε πλειστηριασμό 4 ακίνητά του

okmag.gr
Σε πλειστηριασμό βγαίνουν 4 ακίνητα του Τέρενς Κουίκ στο Πήλιο. Ο δημοσιογράφος και πρώην πολιτικός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ βρίσκεται αντιμέτωπος με τέσσερις πλειστηριασμούς. Συγκεκριμένα οι πλειστηριασμοί αφορούν τρία σπίτια και ένα οικόπεδο στον Άγιο Αθανάσιο, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Τάσος Τεργιάκης στην εκπομπή «Το Πρωινό». Οι πλειστηριασμοί έχουν προγραμματιστεί για τις […] The post Τέρενς Κουίκ: Σε πλειστηριασμό 4 ακίνητά του appeared first on OK! Magazine.
13:06 02/05/2023

Τέρενς Κουίκ: Τετραπλός πλειστηριασμός για ακίνητά του στο Πήλιο – Ποια είναι η συνολική τιμή εκκίνησης

tlife.gr
Τετραπλός πλειστηριασμός για τον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος, μετά το πέρασμά του στην πολιτική, συνεχίζει να To άρθρο Τέρενς Κουίκ: Τετραπλός πλειστηριασμός για ακίνητά του στο Πήλιο – Ποια είναι η συνολική τιμή εκκίνησης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:54 02/05/2023

Τετραπλό «σφυρί» για ακίνητα του Τέρενς Κουίκ στο Πήλιο!

paraskhnio.gr
Αντιμέτωπος με την περιπέτεια των πλειστηριασμών βρίσκεται ο γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός Τέρενς Κουίκ. Οι πλειστηριασμοί έχουν προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου 2023, εκτός εάν στο μεταξύ μεσολαβήσουν κινήσεις για την αναστολή τους. Πρόκειται, σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, για τρεις κατοικίες και ένα οικόπεδο που βρίσκονται εντός των ορίων του οικισμού Αγίου Γεωργίου Νηλείας Το άρθρο Τετραπλό «σφυρί» για ακίνητα του Τέρενς Κουίκ στο Πήλιο! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
11:28 02/05/2023

Τετραπλός πλειστηριασμός για ακίνητα του Τέρενς Κουίκ στο Πήλιο (Photos)

lykavitos.gr
Αντιμέτωπος με την περιπέτεια των πλειστηριασμών βρίσκεται ο δημοσιογράφος και πολιτικός Τέρενς Κουίκ.
11:28 01/05/2023

Σασμός 31/10: Απόψε η στιγμή που όλοι περίμεναν – Η σκηνή που θα συγκινήσει το πανελλήνιο

eleftherostypos.gr
Νέα εβδομάδα, νέα συνταρακτικά επεισόδια στη σειρά του ALPHA, Σασμός, που κάνει θραύση εδώ και δυο χρόνια. Απόψε 31/10 θα γίνει η πρόταση για τον γάμο που όλοι περιμένουν και φυσικά το Youweekly.gr έχει την περίληψη του επεισοδίου όπως και το ανατριχιαστικό trailer! Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Τέρενς Κουίκ: Λύγισε ο δημοσιογράφος on air – «Δεν […] Το άρθρο Σασμός 31/10: Απόψε η στιγμή που όλοι περίμεναν – Η σκηνή που θα συγκινήσει το πανελλήνιο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:34 31/10/2022

Συναυλία Αργυρού & 50 Cent: Το βίντεο με τον Κωνσταντίνο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

eleftherostypos.gr
Μπορεί να βασανίστηκαν λίγο όσοι είχαν προετοιμαστεί να παρακολουθήσουν την συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού και του 50 Cent αφού από Σάββατο βράδυ που ακυρώθηκε πραγματοποιήθηκε τελικά το απόγευμα της Κυριακής 30/10. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Τέρενς Κουίκ: Λύγισε ο δημοσιογράφος on air – «Δεν χάρηκα κανένα μου παιδί γιατί είχα παντρευτεί τη δουλειά μου» The Voice: Γνωστή […] Το άρθρο Συναυλία Αργυρού & 50 Cent: Το βίντεο με τον Κωνσταντίνο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:16 31/10/2022

Κώστας Μπακογιάννης: «Μάθαμε από τον Τέρενς Κουίκ, τη δολοφονία του πατέρα μου»

okmag.gr
Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» για τον Τέρενς Κουίκ και την περίοδο που τον γνώρισε λόγω του πατέρα του, Παύλου Μπακογιάννη. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο δήμαρχος Αθηναίων και η αδερφή του, Αλεξία, έμαθαν τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τον ίδιο. «Αισθάνομαι ενοχές που άκουσαν από εμένα ότι δολοφονήθηκε ο […] The post Κώστας Μπακογιάννης: «Μάθαμε από τον Τέρενς Κουίκ, τη δολοφονία του πατέρα μου» appeared first on OK.
08:54 31/10/2022

Βούρκωσε ο Τέρενς Κουίκ: «Δεν χάρηκα κανένα μου παιδί γιατί είχα παντρευτεί τη δουλειά μου»

zappit.gr
Στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε ο Τέρενς Κουίκ τη νύχτα της Κυριακής προκειμένου να συναντήσει τον Νίκο Χατζηνικολάου και να […] The post Βούρκωσε ο Τέρενς Κουίκ: «Δεν χάρηκα κανένα μου παιδί γιατί είχα παντρευτεί τη δουλειά μου» appeared first on Zappit.
01:20 31/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load