Έξαλλος ο Γιώργος Τσαλίκης – Η Άντζελα Δημητρίου τού ρίχνει άκυρο μπροστά στις κάμερες
09:48 - 06/11/2019
Η Άντζελα Δημητρίου και ο Γιώργος Τσαλίκης επρόκειτο να συνεργαστούν, όμως, εκείνη αποχώρησε τελευταία στιγμή λόγω αφίσας όπως δήλωσε εκείνος. […]
The post Έξαλλος ο Γιώργος Τσαλίκης – Η Άντζελα Δημητρίου τού ρίχνει άκυρο μπροστά στις κάμερες appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έξαλλος ο Γιώργος Τσαλίκης με την Άντζελα Δημητρίου – Του έριξε άκυρο μπροστά στις κάμερες
Ένα αμήχανο περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στις κάμερες με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Τσαλίκη και την Άντζελα Δημητρίου.
Το βράδυ της Τρίτης οι δυο τους συναντήθηκαν μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους κι ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης την πλησιάζει και της μιλάει για να φωτογραφηθούν μαζί, η Άντζελα Δημητρίου του γυρίζει την πλάτη.
«Σήμερα με έφερε μπροστά στις κάμερες σε πολύ δύσκολη θέση. Εγώ στη ζωή μου, 20 χρόνια, καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ! Δεν θα κάνω τώρα!», δήλωσε έξαλλος ο Γιώργος Τσαλίκης.
«Τον επιχειρηματία ρωτήστε γιατί αποχώρησα, όχι τον κύριο Τσαλίκη. Άλλαξε όλο το concept της συνεργασίας μας ξαφνικά. Βγήκαν και είπαν κάποια πράγματα τα οποία δεν ευσταθούν, είναι ψέματα. Αυ
Διαβάστε το στο thestival.grΕκνευρισμένος ο Τσαλίκης με την Αντζελα :Του γύρισε πλάτη μπροστά στις κάμερες - VIDEO
Είναι απο τις φορές που αν συμβεί στον καθένα ένα παρόμοιο περιστατικό, θα νιώσουμε αμηχανία.
Πόσο μάλλον όταν βρίσκονται γύρω σου κάμερες και φωτοράφοι και καταγράφουν καρέ καρέ κάθε κίνηση σου.
Στη περίπτωση του Γιώργου Τσαλίκη και της Αντζελας Δημητρίου το βράδυ της Τρίτης (6/11) οι δυο τους συναντήθηκαν μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους κι ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης την πλησιάζει και της μιλάει για να φωτογραφηθούν μαζί, η Άντζελα Δημητρίου του γυρίζει την πλάτη.
Να υπενθυμίσουμε οτι η Άντζελα Δημητρίου και ο Γιώργος Τσαλίκης επρόκειτο να συνεργαστούν, όμως, εκείνη αποχώρησε τελευταία στιγμή λόγω αφίσας όπως δήλωσε εκείνος.
Ο Τσαλίκης εκνευρισμένος φανερά όταν ρωτήθηκε για το περιστα
Διαβάστε το στο «Τα πήρε» on camera ο Τσαλίκης με την Άντζελα Δημητρίου- Tου έριξε άκυρο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Η Άντζελα Δημητρίου και ο Γιώργος Τσαλίκης συναντήθηκαν χθες βράδυ μπροστά στις κάμερες κι ενώ ο τραγουδιστής την πλησίασε για για να φωτογραφηθούν μαζί, η ίδια του γυρίζει την πλάτη.
The post «Τα πήρε» on camera ο Τσαλίκης με την Άντζελα Δημητρίου- Tου έριξε άκυρο! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΤο άκυρο της Άντζελας Δημητρίου στον Γιώργο Τσαλίκη μπροστά στις κάμερες
«Εγώ στη ζωή μου, 20 χρόνια, καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ! Δεν θα κάνω τώρα»
Διαβάστε το στο news.gr«Εγώ στη ζωή μου, 20 χρόνια, καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ!» Η Άντζελα Δημητρίου ρίχνει άκυρο στον Γιώργο Τσαλίκη μπροστά στις κάμερες!
«Εγώ στη ζωή μου, 20 χρόνια, καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ! Δεν θα κάνω τώρα!» Η Άντζελα Δημητρίου και ο Γιώργος Τσαλίκης επρόκειτο να συνεργαστούν, όμως, εκείνη αποχώρησε τελευταία στιγμή λόγω αφίσας όπως δήλωσε εκείνος. Το βράδυ της Τρίτης οι δυο τους συναντήθηκαν μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους κι ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης την […]
Διαβάστε το στο irafina.gr